inzercia, predaj, predám, bazár

Predam nahradne nausniky G Cushion na sluchadla GRADO

Kategória: Slúchadlá

Predam nahradne nausniky G Cushions na sluchadla GRADO modely GS, PS, SR. Boli zalozene na sluchadlach Grado SR80, parkrat pouzite, v stave novych.
Predam nahradne nausniky G Cushion na sluchadla GRADO
Podobné inzeráty
Grado Hemp + Shipibo (nyczaj) audio náušníky
Predám slúchadlá Grado Hemp spolu s náušníkmi Shipibo (nyczaj) audio v hodnote 65 eur. Techický a vizuálny stav je ako nový. Náušníky vylepšujú komfort a taktiež enormne zlepšujú tuning slúchadiel. Osobný odber v Bratislave (v špec. prípadoch Nitra alebo Ružomberok) Preferujem prvotnú komunikáciu emailom alebo SMS Tags: slúchadlá, sluchadla, sluchatka, grado, focal , yamaha ,beyerdynamic, sennheiser , 650 , 660s , 600 , 800 , 6xx , hifiman , koss , akg
BOSE Sport Earbuds čierne NOVE ORIGANALY
Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds sú precízne spracované slúchadlá, ktoré vám maximálne spríjemnia cvičenie, poskytnú vám vysoko kvalitný zvuk a zároveň padnú do uší ako uliate. Moderná technológia zaručí čistý a vyvážený zvuk a vďaka prepracovanému dizajnu slúchadlá skvele sedia aj pri najnáročnejších pohyboch. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám pomôžu dosahovať tie najlepšie výsledky a posúvať svoje limity. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Vysoká kvalita zvuku bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vám poskytnú kvalitný a vyvážený zvuk v každej situácii. Všetky tóny počujete veľmi čisto, vďaka čomu získate dokonalú motiváciu pre tie najlepšie výsledky. Špeciálne tvarované špunty bezkáblových slúchadiel BOSE Sport Earbuds sa postarajú o maximálne potlačenie okolitého hluku, takže sa budete môcť úplne sústrediť na hudbu a svoj výkon pri cvičení. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Slúchadlá do uší BOSE Sport ponúknu rôzne veľkosti špuntov Balenie slúchadiel do uší BOSE Sport Earbuds ponúka 3 veľkosti špuntov, vďaka čomu sa skvele prispôsobia každému uchu. Každý povrch, ktorý sa dotýka ucha, je vyrobený z mäkkého silikónu a nie z tvrdého plastu, takže sa vám maximálne prispôsobí v každej situácii. Špeciálny tvar špuntov a pridané krídlo navyše zaistí pevné držanie pri akomkoľvek pohybe. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE s odolnosťou IPX4 Športové slúchadlá s mikrofónom BOSE Sport Earbuds oplývajú krytím s certifikáciou IPX4, ktoré umožňuje ich použitie aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Ak sa rozhodnete vyraziť kamkoľvek a v akomkoľvek počasí, bezdrôtové športové slúchadlá BOSE Sport Earbuds vás budú sprevádzať na vašich cestách a pri maximálne intenzívnom tréningu. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne True wireless slúchadlá BOSE s dotykovým ovládaním Na jednoduché ovládanie sú true wireless slúchadlá BOSE Sport Earbuds osadené praktickým dotykovým rozhraním. Dvojité poklepanie na pravé tlačidlo slúži na pustenie či zastavenie hudby a prijímanie handsfree hovorov. Poklepaním na ľavé tlačidlo získate napríklad informácie o stave nabitia batérie. Špeciálny mikrofón navyše zaznamená váš hlas a obmedzí väčšinu okolitého hluku na vybavenie vašich telefónnych hovorov. Bezdrôtové slúchadlá BOSE Sport Earbuds čierne BOSE Sport Earbuds využívajú Bluetooth pripojenie Bezdrôtové slúchadlá Bose Sport Earbuds ponúknu technológiu Bluetooth, takže vám poskytnú maximálnu voľnosť pohybu v každej situácii. Dosah Bluetooth pripojenia bezdrôtových slúchadiel Bose Sport Earbuds je až 9 metrov, vďaka čomu možno slúchadlá použiť napríklad pri cvičení v posilňovni. Pri použití Bluetooth slúchadiel možno využiť aplikáciu Bose Music, v ktorej ľahko skontrolujete batériu slúchadiel a nastavíte si prehrávanie podľa vašich predstáv.
Grado SR325e / Balanced kabel / Fiio Q1 Mark II
Predam skvele sluchadla Grado SR325e, prerobene na balanced kabel 2.5mm (samozrejme kto chce, moze s redukciou ho pouzivat aj na unbalanced zdrojoch) a pridane vacsie nausniky kvoli vyssiemu komfortu. Mam ku nim aj Fiio Q1 mark II DAC, ktore disponuje balanced vystupom a s gradami si pekne rozumie - Sluchadla s upravenym kablom a velkymi nausnikmi 230€ Komplet sluchadla + Fiio Q1 300€ Fiio nepredam samostatne. Iba osobne v BA, pripadne cez zasielkovnu pri platbe vopred na ucet.
Predam Grado SR60e
Predam sluchadla Grado SR60e v TOP stave. 100% funkcny aj vizualny stav. Original krabica, som prvy majitel. Sluchadla boli pouzivane maximalne 10 az 20 hodin. Dlho som ich mal v zbierke, ale nepouzivam ich. Mam k nim aj original Sennheiser HD414 MOD nausniky (zlte) v cene. Maju jedinecny (ale svojsky) prednes, preto som si ich dlhy cas nechaval v zalohe.
Káblové slúchadlá s mikrofónom, stereo skladacie
1. Plný, vyvážený zvuk a silné basy 40mm meniče slúchadiel do uší poskytujú plný, vyvážený zvuk pre kompletný zážitok z počúvania od 20 do 22 000 Hz. 2. Ultra pohodlné náušníky Pohodlné slúchadlá do uší so skvelým tesnením, ktoré minimalizuje vonkajší hluk, takže môžete jasne počuť rytmy. 3. Prefect Portable On Ear Headphones Dokonalé prenosné slúchadlá do uší ponúkajú elegantný štýl a vynikajúcu voľbu na cesty, aby ste boli v synchronizácii so zvukom, ktorý inšpiruje. 4. Kábel bez zamotania, menej neporiadku Odolný kábel s dĺžkou 1,5 m odoláva zachyteniu a zamotaniu, takže sa môžete zamotať do hudby, nie do kábla. 1 drôtové slúchadlá sú menej neporiadok ako 2 drôtové slúchadlá. 5. Ovládanie telefónu, mikrofón Dokonalý spoločník pre chytrý telefón, ako slúchadlá na počúvanie hudby alebo ako náhlavná súprava na prijímanie hovorov na cestách! 6. Ľahký a skladací Otočné náušníky, slúchadlá je možné položiť naplocho pre kompaktné skladovanie. Vďaka tomuto skladaciemu prenosnému dizajnu je možné slúchadlá ľahko vziať so sebou alebo uložiť do zásuvky vášho stola na použitie v práci. Špecifikácia: Dĺžka kábla: 47-1/4 palce Priemer ovládača: 40 mm Hmotnosť položky: 5,1 oz Rozmer položky (v zloženom stave): 6,3 palca x 5,1 palca x 1,57 palca
Slúchadlá Beats Studio3 Wireless - Shadow Grey
Slúchadlá minimálne používané (čo je aj jediný dôvod predaja). Slúchadlá sú pohodlné a majú vynikajúci zvuk + dlhá výdrž batérie. Bez škrabancov alebo iných poškodení. Kompletné balenie, káble na nabíjanie a pripojenie nepoužité (zabalené). Jedinou vadou sú náušniky, z ktorých sa odlepuje koža (na vyžiadanie pošlem foto) - nijak to neovplyvňuje funkčnosť alebo kvalitu zvuku. Náušníky ľahko vymeniteľné, cena kúpy sa pohybuje od 15,-€ do 35,-€ v závislosti od kvality. Cena slúchadiel 130,-€ - pri rýchlom jednaní možná dohoda. Osobný odber priamo v meste Čadca. Pošlem aj poštou/zásielkovňou (peniaze prevodom dopredu). Kontakt . Krátky popis: Beats Studio3 Wireless sú bezdrôtové slúchadlá s luxusným moderným dizajnom, ktoré pripojíte k širokej škále zariadení vrátane iPhonu, iPadu či Macu. Ponúkajú 22 hodín prehrávania s podporou rýchleho nabíjania batérie. V čase nepoužívania ich možno zložiť do kompaktného tvaru a vložiť do prepravného puzdra, ktoré dostanete v balení. Slúchadlá s funkciou aktívneho potlačenia hluku vás úplne pohltia, každý zvuk a tón si vychutnáte na maximum a bez vyrušovania. Môžete ich mať nasadené na ušiach od rána do večera, pretože majú mäkké a pohodlné náušníky, z ktorých vás nebudú bolieť ani tlačiť uši. Bližšie info o slúchadlách viď parametre a hodnotenia na internete.