inzercia, predaj, predám, bazár

Predám naparovač...

Kategória: Ostatné drobné

Ponúkam na predaj naparovač odevov ROVUS GOLD (nový – nepoužitý), viď foto!!!
- krabica je súčasťou!

CENA: Dohodou!!!

TELEFÓNNE ČÍSLO JE VYMYSLENÉ.

PRE VIAC FOTO MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ.

KONTAKTUJTE MA PROSÍM CEZ KONTAKTNÝ FORMULÁR.

ZASIELANIE POŠTOU, ALEBO ZÁSIELKOVŇOU (PACKETA).
Predám naparovač...
Podobné inzeráty
Ručný naparovač W 801/odevov
Ručný naparovač W 801 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu. Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie čný naparovač 1500W Výkonný naparovač odevov Prenosný 220V/110V sekúnd s rýchlym ohrevom naparovacia žehlička pre domáce cestovanie Základné: Značka je warmtoo. Teplotná prevodovka je dvojstupňový termostat. Začiatok je cn (pôvod). Certifikácia je ce. Naparovače odevov: vysokoteplotná silná para môže ľahko vyžehliť oblečenie, závesy, obrusy, pohovky, hračky atď rôznymi spôsobmi, efekt je pozoruhodný. Ručný naparovač: ručný naparovač je malý a ľahký, dá sa ľahko prenášať kamkoľvek. jeho kompaktný dizajn uľahčuje vloženie do batohu alebo inej tašky, keď ho nepoužívate. Výrobok dobrej kvality: výrobok je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, pevný a odolný, nemožno ho ľahko deformovať a je možné ho používať po dlhú dobu.
Kozmetický naparovač tváre
BeautyOne Mini F-17 je naparovač s parou a ozónom s možnosťou aromaterapie. Naparovač je možne využiť v kozmetických salónoch a taktiež a je vhodný aj na domáce využitie. Je mininálne používaný, ako nový, plne funkčný. Ja ho nevyužívam, tak ho rada posuniem niekomu, kto ho využije :) Cena je 30€ + pošta (Platba vopred na účet) PC 52,90€. Viac info emailom.
Naparovač - Tupperware
Predám nový naparovač od Tupperware. 2 poschodia a veko. Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Ba - Rača, alebo Račianska ul. pri Figare. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty na produkty TW na bazosi.
Naparovač - Tupperware
Predám nový výrobok zn. Tupperware naparovač. Farba ako na obrázku. Pošlem aj na dobierku. Osobný odber BA - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.
Ručný naparovač odevov
Predám ručný naparovač odevov Orava Steameasy s komplet príslušenstvom, nový iba vyskúšaný, vhodné ako darček. Na dobierku neposielam.
Naparovač odevov SENCOR SSI 0850RS
Predám naparovač oblečenia SENCOR SSI 0850RS. Nepoužitý, v originálnom balení. Nevhodný darček.