inzercia, predaj, predám, bazár

Predám násadové vajíčka araucana

Kategória: Hydina

Predám násadové vajcia araucana / araukana (zelené vajíčka) všetky sliepky sú bezchvosté.
Cena za vajíčko je 85 centov.
Farby kuriatok budú biele, modré, čierne, divo-sfarbené,
Psenično-modre, pšeničné, bielo oranžové, bielo sive (splash).
Viem poslať poštou alebo cez zasielkovňu / packeta alebo po zaplatení aspoň poštovného kvôli zlým skúsenostiam.
Ak sa vám to nepáči tak si po nich príďte osobne.
Inzerát je platný do zmazania.
Predám násadové vajíčka araucana
Podobné inzeráty
Násadové vajíčka hodvabníčiek, cream legbar/araucana
Predám násadové vajíčka hodvábničiek - mám malú aj veľkú formu mix farieb a násadové vajíčka po kurách araucana a cream legbar a kohútovi cream legbar. 0,8 €/kus Osobný odber v Krásne nad Kysucou, prípadne môžem doviesť po dohode do Žiliny/Čadce. Posielam aj cez zásielkovňu. V prípade záujmu mám navyše aj obilie. Viac info na:
Nasadove vajíčka a kuriatka
Ponúkam násadové vajíčka MIX gazdovského chovu . Všetky sliepky a kohuti sú spolu v jednom výbehu. Sliepky a kohútov nepredavam !!! Len kuriatka a násadové vajíčka . Sliepky : Barneveldka hnedá dvojlemovaná Faverolka lososovitá Leghorn Araucana Greenshell Darkshell Wyandotka strieborná vlnitá Kohuti : Barneveld hnedý dvojlemovaný Wyandot strieborný vlnitý Faverol lososovitý Barneveld mix čiernobiely Barneveld mix hnedý Viem poslať aj kuriérom . Ale cena vopred na účet a neručím za rozbitie vajec . Preferujem osobný odber . Obec Nitrica . Po dohode viem vajička aj vyliahnuť a predať kuriatka ako 3 dňové až týždňové . Cena vajíčka je 1€ Cena kuriatka 5€ Pre viac info volať .
Araucana, aracuany,sliepky,kohút
Predám sliepky a kohútiky araucana bezchvosta. - 3ks mladky araucana čisto krvné 2x modrá, 1x čierna, prvé vajíčko 12.1. - 1ks kohút araucana biely čisto krvný (nepribuzny zo sliepočkami) - 2ks kohút araucana biely a divoko sfarbený (do hoby chovu menšia vada hrebeň). - kohúti su mladé iba si začínajú všímať sliepky. Všetko vidno na foto. Viac informácií telefonicky na SMS neodpovedam Ďakujem za pochopenie.
Predám násadové vajíčka araucana
Predám násadové vajíčka araucana bezchvosté nosnice, nesú zelené vajíčka. Farby sliepok biele, bielo sivé -splash, sivé (modré), čierne, pšeničné, modro pšeničné, bielo modré, bielo čierne, divo-sfarbené, Cena za jedno vajce je 1€. Viem poslať poštou alebo cez zasielkovňu / packeta ale po zaplatení aspoň poštovného kvôli zlým skúsenostiam, ak sa vám to nepáči tak príďte osobne, veľmi rada vám ukážem aj chov. Pre viac informácií zavolajte, rada vám odpoviem na otázky. Inzerát je platný do zmazania.
Predám násadové vajíčka araucana
Predám násadové vajíčka araucana / araukana (zelené vajíčka). Cena za vajíčko je 1€. Viem poslať poštou alebo cez zasielkovňu / packetu ale po zaplatení aspoň poštovného kvôli zlým skúsenostiam. Ak sa vám to nepáči tak príďte osobne, veľmi rada vám ukážem aj chov. Oplodnenosť je výborná (majú ostrihané zadočky) Pre viac informácií zavolajte. Inzerát je platný do zmazania
Nasadove vajíčka araucana
Predám nasadove vajíčka araucana krásne farby rôzne strakate,modré čierne, splash, biele,prírodné.cena vajíčka 1€