inzercia, predaj, predám, bazár

Predám navigáciu Mio C710

Kategória: GPS navigácia

Predám funkčnú navigáciu Mio C710 s kompletnou originálnou výbavou (navigácia, puzdro, nabíjačka 230V, napájací kábel do auta 12V, držiak do auta na predné sklo, držiak na bicykel, USB kábel do PC, sluchátka, remienok na ruku, skoba na opasok, anténa TMC, návody, 2xCD, 1xDVD). Navigácia je odblokovaná a z doplnenej SD karty sa z prostredia Windows CE spúšťa navigačný program IGO Primo s nasledovnými mapami z roku 2022 Q2: Albánsko, Andorra, Belgicko, Bosnoa a Herzegovina, Bulharsko, Česko, Čierna Hora, Dánsko, Chorvátsko, Gibraltar, Grécko, Holandsko, Kosovo, Lichtenštajsko, Luxembursko, Maďarsko, Monaco, Poľsko, Rumunsko, San Maríno, Srbsko, Slovensko, Macedónsko, Nemecko, Rakúsko, Slovinsko, Švajčiarsko, Taliansko a Vatikán (počet máp je limitovaný veľkosťou použitej SD karty - 2GB - je možné ich vymeniť za iné). Pôvodné funkcie navigácie je možné naďalej používať (MioMap, kontakty, kalkulačka, prehrávač MP3, prehliadač fotografií). Pre pohodlné ovládanie navigácie je doplnený stylus - dotykové pero. Cena 15,- € + dobierka.
Predám navigáciu Mio C710
Podobné inzeráty
Predám navigáciu Mio C710
Predám funkčnú navigáciu Mio C710 s kompletnou originálnou vybavou. Cena 25,- € + dobierka.
Predám navigáciu Mio C710
Predám funkčnú navigáciu Mio C710 s kompletnou originálnou výbavou (navigácia, puzdro, nabíjačka 230V, napájací kábel do auta 12V, držiak do auta na predné sklo, držiak na bicykel, USB kábel do PC, sluchátka, remienok na ruku, skoba na opasok, anténa TMC, návody, 2xCD, 1xDVD). Navigácia je odblokovaná a z doplnenej SD karty sa z prostredia Windows CE spúšťa navigačný program IGO Primo s nasledovnými mapami z roku 2022 Q2: Albánsko, Andorra, Belgicko, Bosnia a Herzegovina, Bulharsko, Česko, Čierna Hora, Dánsko, Chorvátsko, Gibraltar, Grécko, Holandsko, Kosovo, Lichtenštajsko, Luxembursko, Maďarsko, Monaco, Poľsko, Rumunsko, San Maríno, Srbsko, Slovensko, Macedónsko, Nemecko, Rakúsko, Slovinsko, Švajčiarsko, Taliansko a Vatikán(počet máp je limitovaný veľkosťou použitej SD karty - 2GB). Pôvodné funkcie navigácie je možné naďalej používať (MioMap, kontakty, kalkulačka, prehrávač MP3, prehliadač fotografií). Pre pohodlné ovládanie navigácie je doplnený stylus - dotykové pero. Cena 15,- € + dobierka.
Predam Mio Moov 200 navigaciu - Do zmazania
Predam tuto Mio Moov 200 navigaciu s prislusenstvom vid foto Viac info o zariadeni napr. tu - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Cena je uz pevna z mojej strany, nemam naladu ani chut zjednavat ako v Egypte na trhu:). Dakujem za pochopenie. Poprosim iba serioznych zaujemcov. Cislo vymyslene (kvoli SPAM-u), poprosim ako prvu e-mailovu komunikaciu.
Mio digiwalker c510
PREDAM POUZIVANU NAVIGACIU MIO DIGIWALKER C510 S DRZIAKOM DO V NEJ ORIGINAL SD KARTA MIO S MAPAMI Z ROKU 2006 A ZIAL SLOVENSKO TAM NIEJE ALE SIKOVNY SI STIHNE MAPY.MA JEDNU CHYBICKU A TO TIE DVE CIERNE CIARKY NA DISPLEJI ALE INA FUNGUJE NORMALNE.
Predam GPS navigaciu Mio Spirit 6970 LM
Predam GPS navigaciu Mio Spirit 6970 LM CENA 60 eur + poštovne...alebo osobny odber v PREŠOV,SABINOV...mala dohoda na cene možna... Ja som ju použil par krat,no zistil som že skončila platnosť map v 2021 roku,je potrebne aktualizovať mapy,ja to už obnovovať nebudem lebo ju nepouživam...
Predám GPS navigáciu Mio Spirit 495LM
Predám GPS navigáciu Mio Spirit 495LM cena 40€.vid.foto