inzercia, predaj, predám, bazár

Predam nepouziy elektricky krajac Tefal Express Max Shredeer

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predam uplne novy, nepouzity elektricky krajac Tefal Express Max Shredder.
Krajac je nevybaleny, v originalnej krabici, vhodny aj ako darcek.

Osobny odber v Petrzalke. Poslem kurierom/zasielkovna len v pripade platby vopred.

Inzerat je platny do zmazania.
Predam nepouziy elektricky krajac Tefal Express Max Shredeer
Podobné inzeráty
Multikrájač Tefal
Predám používaný krájač značky Tefal. Krájač má 3 nadstavce. Viď foto.
Stolný mixér TEFAL Blendforce 600W /Čisto nový a nerozbalený
Dobrý deň, Predám tento kvalitný mixér značky TEFAL kúpený 14.02.2023 s 2 ročnou zárukou a bločkom. Dôvod predaja nevhodný darček. POPIS: Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce s výkonom 600 W vhodný na každodenné použitie. Inovatívny chladiaci systém dodá motoru výdrž aj 3 minúty nepretržite mixovať. Bez problémov podrví kocky ľadu. Použitie mixéra je úplne bezpečné aj vďaka technológii Smart Lock. Kvalitné ostré antikorové nože sú zárukou nielen dlhodobej prevádzkovej životnosti, ale aj perfektného výsledku mixovania. Celkový objem nádoby 2l, úžitkový objem nádoby 1.25l Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce Výkonný mixér s príkonom 600 W Systém Smart Lock pre každodenné mixovanie bez námahy Systém chladenia vzduchom optimalizuje prúdenie vzduchu okolo motora a bráni prehriatiu. Umožňuje nepretržite mixovať až po dobu 3 minút. Veľkoobjemová nádoba ideálneho tvaru so štýlovým a funkčným dizajnom s celkovým objemom 2 l (možnosť mixovania 1,25 l) Až 3 minúty nepretržitého mixovania pri ktoromkoľvek nastavenia rýchlosti (vysoká, nízka, pulzný stupeň) Účinná funkcia drvenie ľadu nepreťažuje motor ani nepoškodzuje nádobu Prísavky na základni zvyšujú stabilitu mixéra Ergonomická rukoväť a povrch s textúrou okolo voliča funkcií pre pohodlie a jednoduché použitie Praktické funkcie Mixér TEFAL BL420131 Blendforce ponúka výkon, praktické funkcie a pohodlie so spoľahlivými výsledkami. Tento mixér je vybavený systémom chladenia vzduchom pre optimálnu životnosť motora. Vyznačuje sa výkonným motorom, bezpečnostnými prvkami v podobe technológie Smart Lock a ergonomickým dizajnom pre vyššiu účinnosť a jednoduché použitie. Výhody: Ľahké uzamknutie. Nový externý zámok pre pohodlnejšie uzavretie, o 40% ľahšie uzatváranie - v porovnaní s modelom LM300. Nový bezpečnostný systém automatického zámku na základni, ktorý pri nasadení nádoby dokonale zaistí nože Jednoduché čistenie. Nový systém umožňuje jedným pohybom rozložiť držiak nožov na 2 časti a ľahko ho vyčistiť. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek zastihnúť na tel. č. . Osobný odber Košice prípadne dohodou.
Stolný mixér TEFAL Blendforce 600W /Čisto nový a nerozbalený
Dobrý deň, Predám tento kvalitný mixér značky TEFAL kúpený 14.02.2023 s 2 ročnou zárukou a bločkom. Dôvod predaja nevhodný darček. POPIS: Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce s výkonom 600 W vhodný na každodenné použitie. Inovatívny chladiaci systém dodá motoru výdrž aj 3 minúty nepretržite mixovať. Bez problémov podrví kocky ľadu. Použitie mixéra je úplne bezpečné aj vďaka technológii Smart Lock. Kvalitné ostré antikorové nože sú zárukou nielen dlhodobej prevádzkovej životnosti, ale aj perfektného výsledku mixovania. Celkový objem nádoby 2l, úžitkový objem nádoby 1.25l Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce Výkonný mixér s príkonom 600 W Systém Smart Lock pre každodenné mixovanie bez námahy Systém chladenia vzduchom optimalizuje prúdenie vzduchu okolo motora a bráni prehriatiu. Umožňuje nepretržite mixovať až po dobu 3 minút. Veľkoobjemová nádoba ideálneho tvaru so štýlovým a funkčným dizajnom s celkovým objemom 2 l (možnosť mixovania 1,25 l) Až 3 minúty nepretržitého mixovania pri ktoromkoľvek nastavenia rýchlosti (vysoká, nízka, pulzný stupeň) Účinná funkcia drvenie ľadu nepreťažuje motor ani nepoškodzuje nádobu Prísavky na základni zvyšujú stabilitu mixéra Ergonomická rukoväť a povrch s textúrou okolo voliča funkcií pre pohodlie a jednoduché použitie Praktické funkcie Mixér TEFAL BL420131 Blendforce ponúka výkon, praktické funkcie a pohodlie so spoľahlivými výsledkami. Tento mixér je vybavený systémom chladenia vzduchom pre optimálnu životnosť motora. Vyznačuje sa výkonným motorom, bezpečnostnými prvkami v podobe technológie Smart Lock a ergonomickým dizajnom pre vyššiu účinnosť a jednoduché použitie. Výhody: Ľahké uzamknutie. Nový externý zámok pre pohodlnejšie uzavretie, o 40% ľahšie uzatváranie - v porovnaní s modelom LM300. Nový bezpečnostný systém automatického zámku na základni, ktorý pri nasadení nádoby dokonale zaistí nože Jednoduché čistenie. Nový systém umožňuje jedným pohybom rozložiť držiak nožov na 2 časti a ľahko ho vyčistiť. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek zastihnúť na tel. č. . Osobný odber Košice prípadne dohodou. Inzerát je aktuálny do zmazania!
Stolný mixér TEFAL 600W - Čisto nový nerozbalený
Dobrý deň, Predám tento kvalitný ešte nerozbalený mixér značky TEFAL kúpený v Tescu 14.02.2023 s 2 ročnou zárukou a bločkom. POPIS: Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce s výkonom 600 W vhodný na každodenné použitie. Inovatívny chladiaci systém dodá motoru výdrž aj 3 minúty nepretržite mixovať. Bez problémov podrví kocky ľadu. Použitie mixéra je úplne bezpečné aj vďaka technológii Smart Lock. Kvalitné ostré antikorové nože sú zárukou nielen dlhodobej prevádzkovej životnosti, ale aj perfektného výsledku mixovania. Celkový objem nádoby 2l, úžitkový objem nádoby 1.25l Stolný mixér TEFAL BL420131 Blendforce Výkonný mixér s príkonom 600 W Systém Smart Lock pre každodenné mixovanie bez námahy Systém chladenia vzduchom optimalizuje prúdenie vzduchu okolo motora a bráni prehriatiu. Umožňuje nepretržite mixovať až po dobu 3 minút. Veľkoobjemová nádoba ideálneho tvaru so štýlovým a funkčným dizajnom s celkovým objemom 2 l (možnosť mixovania 1,25 l) Až 3 minúty nepretržitého mixovania pri ktoromkoľvek nastavenia rýchlosti (vysoká, nízka, pulzný stupeň) Účinná funkcia drvenie ľadu nepreťažuje motor ani nepoškodzuje nádobu Prísavky na základni zvyšujú stabilitu mixéra Ergonomická rukoväť a povrch s textúrou okolo voliča funkcií pre pohodlie a jednoduché použitie Praktické funkcie Mixér TEFAL BL420131 Blendforce ponúka výkon, praktické funkcie a pohodlie so spoľahlivými výsledkami. Tento mixér je vybavený systémom chladenia vzduchom pre optimálnu životnosť motora. Vyznačuje sa výkonným motorom, bezpečnostnými prvkami v podobe technológie Smart Lock a ergonomickým dizajnom pre vyššiu účinnosť a jednoduché použitie. Výhody: Ľahké uzamknutie. Nový externý zámok pre pohodlnejšie uzavretie, o 40% ľahšie uzatváranie - v porovnaní s modelom LM300. Nový bezpečnostný systém automatického zámku na základni, ktorý pri nasadení nádoby dokonale zaistí nože Jednoduché čistenie. Nový systém umožňuje jedným pohybom rozložiť držiak nožov na 2 časti a ľahko ho vyčistiť. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek zastihnúť na tel. č. . Osobný odber KE,PO,SL, prípadne zašlem na dobierku. Inzerát je aktuálny do zmazania!
Kuchynský robot Tefal nový
Predám nový nerozbalený kuchynský robot značky Tefal. Ide o model: Tefal QB15E838 Masterchef Essential Equinox. Kuchynský robot Tefal sa vďaka multifunkčným nadstavcom stane vítaným pomocníkom pri každodennom varení a pečení. Nerezová misa s objemom 4,8 litra poskytne dostatočnú kapacitu. Domáci robot sa navyše veľmi ľahko ovláda, disponuje robustným dizajnom a je maximálny praktický. Kuchynský robot je dodávaný spolu s 3 nadstavcami, pomocou ktorých vždy dosiahnete hladké a rovnomerné spracovanie surovín vďaka planetárnemu spôsobu miešania, ktorý nevynechá jediné miesto v mise.
Parný hrniec TEFAL VITACUISINE
Top stav, len odbalený a 1x na skúšku zapnutý. Plne funkčný. No bol to nevhodný vianočný dar pre nás a stojí nám v skrini. Kvalitný parný hrniec TEFAL - “model VitaCuisine Compact VS400330” umožňuje spracovávať až tri vrstvy pokrmu naraz v trojici parných košov TEFAL Vitacuisine Compact. Radí sa medzi najrýchlejšie a najšetrnejšie spotrebiče vo svojej kategórii. Jedna z hlavných funkcií Vitamin+ zrýchli priebeh varenia tak, aby si potraviny zachovali čo najviac vitamínov. Parný hrniec je v komplet balení, vrátane širokého príslušenstva a knižky s receptami. Ponúka pohodlnú zmenu nastavenia, zdravé a chutne varenie, automatickú funkciu udržiavania teploty, funkciu Vitamin+ pre zachovanie živín a výbornej chuti, digitálny časovač, odnímateľné mriežky, ukazovateľ hladiny vody a objem 10,3 l. Môžete ho umývať v umývačke riadu. Možné osobne v okrese BA, alebo cestou na Liptov. Je možná i pošta, alebo Packeta. Mám tam zľavu. PC: 145e Viac info: