inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nerezovu misku pre vtaky

Kategória: Ostatné domáce

Nerezová závesná miska do klietky pre vtáky
Objem 0,58 l
2,70€
Predám nerezovu misku pre vtaky
Podobné inzeráty
Nechcene,opustene zvieratá,vtaky
Nechcene,opustene domace zvierata,hydina,vtaky prijme ranč Silverado/pre psíkov a mačky nemáme kapacity/so zvieratami moznost staleho kontaktu neobmedzene,dakujem tel.
Morčiatko hľadá nový domov
Predám morské prasiatko z rodinných dôvodov. Len do spoločnosti iného morčiatka (buď mladý samček alebo ich treba dať vykastrovať do spoločnosti samičky), prípadne do chovu pre registrovanú CHS!! Je papierové, pravidelne dostával vitamín c, preliečení proti kokcidióze. ✅ Do nových domovov si odnesie misku, v prípade záujmu je možnosť dokúpiť klietku a ďalšiu výbavu ????
Morča si hľadá nový domov
Predám morské prasiatko z rodinných dôvodov. Len do spoločnosti iného morčiatka (buď mladý samček alebo ich treba dať vykastrovať do spoločnosti samičky), prípadne do chovu pre registrovanú CHS!! Je papierové, pravidelne dostával vitamín c, preliečení proti kokcidióze. ✅ Do nových domovov si odnesie misku, v prípade záujmu je možnosť dokúpiť klietku a ďalšiu výbavu
Nerezová miska
Predám nerezová misku v hodná pre psíka
Klietka pre zajaca
Dĺžka 100cm Šírka 60cm Používanie - 1 rok (plne funkčná) Bez misky a fľaše. V prípade záujmu môžem zakúpiť misku a napájačku na vodu!
Lucihormetica subcincta
Predám prebytky z chovu juhoamerického švába Lucihormetica subcincta, pochádzajúceho z Kolumbie, ktorý je chovaný hlavne kvôli svojmu peknému vzhľadu a nie ako zdroj potravy pre terárijné zvieratá alebo hmyzožravé vtáky. Šváby v počte do 50 kusov, sú už vo veľkosti dospelých jedincov. Osobný odber záujemcu by bol ideálny a cena dohodou.