inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nevybaleny padlboard

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám nepoužitý nevybaleny padlboard.volat len po 16.00.dskujem.pri rýchlom jednaní zľava.vsetky info na foto.
Predám nevybaleny padlboard
Podobné inzeráty
Nafukovací kajak jednomiestny
Predám nevybalený nafukovací jednomiestny kajak Sevylor Rio spolu s veslami a pumpou. Osobný odber. mob:
Nafukovací rybársky čln M-Boat 320 (úplne nový nevybalený)
Čln ( loď ) M-Boat 320 AWB Nízká hmotnost díky použití speciálního vrstveného materiálu Speciálně tvarovaná příď, optimalizovaná pro použití s elektrickými motory Vynikající hydrodynamika a skvělé jízdní vlastnosti Ochranný boční pás proti prodření Rychlé nafouknutí a vyfouknutí Kompaktní rozměry pro transport Vysoká stabilita a nosnost dosažená použitím hlavních plováků velkého průměru Možnost použití spalovacího motoru či elektromotoru díky zesílenému uchycení zrcadla Příslušenství: Hliníková skládací vesla Nožní pumpa Variabilní lavičky Přepravní taška Sada na drobné opravy Hmotnost 49,6 kg Max. výkon motoru 11,2 kW Šířka 162 cm Počet komor 3 Délka 320 cm Max. počet osob 4+1 Nosnost max. 481 kg Poznámky nafukovací podlaha Barva tmavě zelená Cena pevná len osobný odber. Záruka s Faktúrou 2roky.
Intex Seahawk 4 - nafukovací čln - úplne nový
Intex Seahawk 4 nafukovací čln, nevybalený, v originalnej krabici, uplne nový. Čln sme kúpili s tým, že ho budeme nosiť na jazero, no keďže sme sa k tomu celé leto nemali, tak predpokladám, že ani budúce to inak nebude, tak načo zbytočne zaberá miesto. Nebol nikdy vybalený z krabice, ako sme ho kúpili tak tak je. Veľkosť je 351 x 145 x 48 cm. Má vynikajúce referencie. Podľa popisu sú priložené aj 2 veslá (122cm dĺžky) a jedna ručná pumpa. Na čln sa dá aj zavesiť motor a mal by uniesť 400 kg váhu. Popis: Popis produktu Čln je vyrobený z vysoko odolného PVC a je možné použiť ho aj v slanej vode. Materiál je vysoko odolný proti oderu, nárazu a slnečnému žiareniu. Pre väčšiu bezpečnosť je zostavený z troch vzduchových komôr. Na rýchle nafúknutie a vyfúknutie poslúžia ventily Boston. Po celom obvode člna je upevnený záchytný povraz, vpredu je umiestnené oko na ukotvenie člna a vzadu úchyty na motor. Pri výrobe člna sa myslelo aj na rybárov. Na bokoch sú pripevnené dva držiaky, do ktorých ľahko nasadíte rybársky prút. Na bokoch ešte nájdete aj držiaky na veslá. V balení sú dve veslá s veľkosťou 122 centimetrov. Sú z hliníka a je možné ich rozložiť. S ich pomocou sa ľahko a rýchlo dopravíte tam, kam potrebujete. Pri výrobe sa myslelo aj na pohodlie a stabilitu, preto sú v člne dva nafukovacie vankúše určené na sedenie a nafukovacia podlaha. Preferujem osobný odber!
Neoprén
Predám 4 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Všetky neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám pekný nový nepoužívaný krátky detský neoprén(oranžovo-čierny)hrúbky 2,2 mm, na fotke č.1.2. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.1.Cena: 20 € Predám rovnako veľký pekný nový nepoužívaný dlhý detský neoprén O´NEEON (bordovo-červeno šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.3.4.5.Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.2.Cena:30 € Predám rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.6.7.8.9.10. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.3.Cena: krátky 20 €, č.4.Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). Všetky inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo volať : Tel.č.:.0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Na sms nereagujem. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam.
Neoprén
Predám 4 kusy detské neoprény(neoprénový oblek,neoprénové obleky). Všetky neoprény sú vo výbornom a nepoškodenom stave. Farby neoprénov sú krajšie a sýtejšie ako na fotkách. Predám pekný nový nepoužívaný krátky detský neoprén(oranžovo-čierny)hrúbky 2,2 mm, na fotke č.1.2. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.1.Cena: 20 € Predám rovnako veľký pekný nový nepoužívaný dlhý detský neoprén O´NEEON (bordovo-červeno šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.3.4.5.Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.2.Cena:30 € Predám rovnako veľké detské neoprény : 1 kus krátky detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm a 1 kus dlhý detský neoprén O´NEEON(žlto šedo čierny)hrúbky 2 mm, na fotke č.6.7.8.9.10. Veľkosť-vek 7,8,9 rokov. č.3.Cena: krátky 20 €, č.4.Cena: dlhý 30 € ak spolu 40 € (krátky a dlhý ). Všetky inzerované neoprény sú vhodné na potápanie,šnorchlovanie alebo iné vodné športy a pobyt v chladnejšej vode. Možná výmena za krátky pánsky neoprén na šnorchlovanie hrúbky 2 mm až 3,5 mm(na výšku 185 až 190 cm a váhu 75 kg až 85 kg. Písať mailom (kontaktovať inzerenta), alebo volať : Tel.č.:.0.9.0.7.3.5.7.1.3.0. Na sms nereagujem. Inzerát je aktuálny až do zmazania. Osobný odber v Trnave alebo možnosť poslať poštou. Na dobierku neposielam .
Pretekarske plavky a okuliare a ciapka
Predam pretekarske plavky Jakked jammer chlapcenske velkost 24 modrosivej farby. Nove stali 160 eur, boli pouzite len na jednych pretekoch, predam za 120eur. Pretekarska ciapka cervena za 10eur. Okuliare Arena Cobra cervenobiele uplne nove, stali 60 eur predam za 40 eur. Pri kupe vsetkeho spolu a rychlom jednani zlava mozna. Telefonicky kontakt