inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nikdy nepoužívaný váhu na zvierata

Kategória: Prasatá

Predám váhu do 250kg dvierka na oboch stranach
Predám nikdy nepoužívaný váhu na zvierata
Podobné inzeráty
Krmná melasa
Predám kvalitnú kŕmnu repnú melasu priamo z výroby. Repná melasa sa vyrába z cukrovej repy, je tekutá a chuťovo veľmi sladká a aromatická. Zvieratá vďaka melase lepšie prijímajú krmivo čím sa dá docieliť rýchlejšie naberanie hmotnosti zvieraťa. Melasa je bohatá na energiu čím prispieva k dobrej kondícii pracovných zvierat, napríklad ťažných koní a je plná minerálov čím prispieva k zdraviu kŕmeného zvieraťa. Melasu pridávame do objemových krmív ako seno či senáž. Rovnako sa dá primiešať aj do jadrového krmiva či do vody na pitie. Melasa - surovina je určená výhradne na kŕmne účely. Je vysoko atraktívna pre ryby, výborný doplnok pre návnady a nástrahy pri športovom rybolove. Balenie 6kg - 9,00€ a 12,5kg - 15€. Platba dopredu alebo dobierka. Poštovné podľa hmotnosti balíka.
Drtič ovocia repy zemiakov
Predám ručný poctivý, už starožitný bubnový drtič / strúhač strúhadlo repy ovocia /zemiakov (vyborné ložiská) pre zvieratá #farma chov hydina zvierata Ps: serioznu cenu navrhnite v sms prosím ale rozumnej dohode či výmene za niečo sa nebránim.
Predam vahu do 500kg
Predam vahu do 500kg cena 200
Váha na váženie ošípaných
Predám váhu robustnej konštrukcie pre ošípané a hovädzí dobytok. Ide o funkčnú váhu značky Metripond, váživosť do 1000 kg, sklápateľná predná aj zadná konštrukcia. V prípade záujmu o viac informácii, volať na t. č. Osobný odber - Olováry, okres Veľký Krtíš
Predám nerezový válov pre ošípané
Predám nerezový válovec pre prasce,ale aj pre iné zvieratá. Dĺžka 81cm Šírka 31cm Výška 22cm Len osobný odber! Cena 40€(Pevná)
Gottingenské mini prasiatka
Predám gottingenské miniprasiatka . Prasiatko je vhodné do domu aj na záhradu . Sú veľmi inteligentné. Dokážu sa naučiť vykonávať potrebu na jedno miesto . Za odmenu sa dokážu naučiť základné povely napríklad sadnúť , ľahnúť .... Rýchlo si vedia obľúbiť ľudí a iné zvieratá . Pri správnom kŕmení budú mať v dospelosti Max 25 - 30 kg a pri kŕmení kuchynským odpadom a pod. Môžu mať aj 40 kg . Sú odčervené ....... ( Miniprasiatko , miniprasiatka , mini prasiatko.