inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Nokia Speakerphone HF-200

Kategória: Bezdrôtové telefóny

Nepoužívaný vo vybornom stave.

Bezdrôtová Plug and play sada Vám umožní slobodne hovoriť - v aute, v kancelárii aj doma. S technológiou Bluetooth môžete uskutočňovať bezdrôtové handsfree hovory. Výkonný reproduktor Nokia HF-200 a citlivý mikrofón s potlačením ozveny a obmedzením šumu vám umožní zreteľne komunikovať.
Predám Nokia Speakerphone HF-200
Podobné inzeráty
Predam
Predam LG-P350 dotykový trocha ošuchany v zachovalom stave zo sluchatkami a nabyjačkov cena 14e a tlačitkovy telefón NOKIA 2610 v zachovalom stave z nabyjačkov 10e osobný odber TEL:
Predám bezdrôtový SIEMENS GIGASET C530 v top stave
Predám veľmi málo používaný bezdrôtový telefón Siemens Gigaset C530 s nabíjacou stanicou. Siemens Gigaset C530 je praktický bezšnúrový telefón. Pracuje v digitálnom európskom štandarde pre bezdrôtové telefóny DECT/GAP. Telefón je možné rozšíriť na systém s viacerými bezšnúrovými slúchadlami dokúpením napr. prídavného slúchadla Siemens Gigaset A420H z našej ponuky. Telefón sa so svojím jednoduchým ovládaním a moderným vzhľadom dokáže prispôsobiť vášmu vkusu. Farebný 1,8-palcový displej môžete zvýrazniť jedným z dvoch príťažlivých farebných motívov. Môžete si tiež zvoliť vlastný šetrič obrazovky, zvukový profil a pre vybrané kontakty špeciálne tóny zvonenia. Dosť miesta pre všetkých! Telefónny zoznam prístroja Gigaset C530 má miesto až na 200 kontaktov, každý môže obsahovať celé meno a až 3 čísla. Označte si vlastné „VIP“ kontakty a nastavte pripomienky na ich zvláštne príležitosti, aby ste na ne nikdy nezabudli. A to nie je všetko: šikovným prepínačom deň/noc môžete stlmiť zvonenie, kedykoľvek budete potrebovať chvíľku pokoja a oddychu.
Bezdrôtový telefón Siemens
Bezdrôtový, jednoduchý, spoľahlivý telefón nemeckého výrobcu. V budove má dosah 50 m a vonku 300 m. Do telefónneho zoznamu je možné dať 50 kontaktov Pohotovostná doba: 200 h Doba hovoru: 18 h Nový, nepoužitý. Kvôli jednoduchému ovládaniu vhodný aj pre starších. Možnosť poslať aj na dobierku cez zasielkovňu PACKETA.
Bezdrôtový telefón SIEMENS Gigaset SL910
Domáci / kancelársky bezdrôtový telefón pevnej linky. Dosah signálu v zástavbe 50m na voľnom priestranstve do 300m, 3,2 palcová farebná obrazovka, pohotovostná výdrž na plné nabitie do 200 hodín, doba hovoru 15 hodín, telef.zoznam na 500 čísiel, adresár, kalendár, živé nahrávanie hovoru, veľa inteligentných funkcií ako v mobilnom telefóne, české menu / svetové jazyky, SMS, plne dotykové rozhranie, bluetooth, kovový rám, stav ako nový málo použitý, plne funkčný a bezchybný, stačí napojiť základňu do kábla pevnej linky nastaviť si ho podľa potreby a hneď volať. Možnosť odoslať cez zásielkovňu + 3,30 €. Ideálny do domu, kancelárie, bytu s pevnou linkou.
Predám bezdrôtový telefón topcom
Predám bezdrôtový telefón topcom funkcny a drotove telefony 5 €/kus a domaci telefon tesla nepouzity novy cena 8€
Predám bezdrôtové telefóny GIGASET A120 a  GIGASET AS200
Predám bezdrôtové telefóny GIGASET A120 a GIGASET AS200.Plne funkčné-je k tomu samozrejme všetka kabeláž. Pri rýchlom a serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Kuriérom neposielam! Volať môžete kedykoľvek na čísle .Pri normálnej vzdialenosti a dohode viem aj osobne doručiť. .....POZRI MOJE ĎALŠIE INZERÁTY.....