inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nové hodinky Garmin Vívoactive 4

Kategória: Ostatné drobné

Predám úplne nové inteligentné hodinky Garmin Vívoactive 4. Nikdy nepoužívané. Neotvorené balenie ešte prelepené nálepkou.

Dôvod predaja - nevhodný darček. Cena je pevná 180€.
Predám nové hodinky Garmin Vívoactive 4
Podobné inzeráty
Hodinky Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Sportove vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Garmin vivosmart HR+ (s GPS, vodotesne)
Vodotesne smart hodinky s presnym GPS senzorom a pulzomerom pre aktivny zivot - vo vybornom stave - zivotnost baterie a) pri pouziti v rezime Smart (bez GPS) niekolko dni b) pri aktivnom pouziti GPS do 2-3h Vysokocitlivý GPS signálu - spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe/rýchlosti aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...). Smart monitor aktivity s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max. 19,3 cm. Virtual Pacer Virtual Pacer™ je funkcia, ktorá vás motivuje, aby ste udržiavali zvolené tempo. vívosmart HR+ je vybavený lithium-ionovou batériou meranie pulzu 24/7 nabitie cez USB nabíjací/dátový klip, cez ktorý si tiež po pripojení k PC jednoducho prenesiete údaje o svojom pokroku do aplikácie Garmin Connect. vívoactive HR + monitoruje kvalitu vášho spánku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile. Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa, počas fitness aktivít vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu. Využite svoje bezplatné konto a aplikáciu MyFitnessPal na sledovanie stravy počas dňa a zobrazte si údaje v aplikácii Garmin Connect. Vďaka prepojeným kontám, si môžete jednoducho porovnať príjem kalórii s počtom kalórii spálených pri používaní zariadenia Garmin. vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu. Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity vívoactive HR + sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Garmin Vívoactive 4S Športové hodinky nepoužité
Smart hodinky Garmin vívoactive 4S v čiernom prevedení vybavené farebným dotykovým 1,1" TFT LCD displejom so sklom Corning Gorilla Glass 3. Disponujú nabíjateľnou lithtium-ion batériou, ktorá v režime smart hodiniek vydrží až cca 7 dní. Odolná vodotesná konštrukcia (5ATM). Pýšia sa automatickou synchronizáciou s PC, GPS prijímačom, kompasom a snímačom srdcovej frekvencie. Hodinky s pripojením Bluetooth® Smart/ANT+/USB. Vďaka aplikácií Garmin Pay™ nahradia aj vašu peňaženku. Nechýba snímač srdcovej frekvencia, snímač PULSE OX, Garmin Connect či integrovaný Mp3 prehávač s kapacitou 500 skladieb a SK menu.
Garmin Vivoactive 4
Predám smart hodinky, športový tracker Garmin Vivoactive 4, unisex, MIP displej, GPS, NFC, Garmin Pay, monitor spánku, krokomer, oxymeter, barometer atď. Kompletné balenie s krabicou, dobíjačka a manuálom. Kupované v Garmine. Hodinky sú v super stave bez poškodení. Viac info:
Garmin Vivoactive 4
Predám smart hodinky, športový tracker Garmin Vivoactive 4, unisex, MIP displej, GPS, NFC, Garmin Pay, monitor spánku, krokomer, oxymeter, barometer atď. Kompletné balenie s krabicou, dobíjačka a manuálom. Kupované v Garmine. Hodinky sú v super stave bez poškodení. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Viac info:
Garmin hodinky Vivoactive 4S
Predam nove smart hodinky znacky Garmin Vivoactive 4S so vsetkym originalnym prislusenstvom(kabel na nabijanie, navody) a v originalnom baleni nosene od konca februara. Su velmi lahke(40g) a maju nespocetne vela funkcii. Su vhodne aj na bezne nosenie, aj na sportovanie. Taktiez su vhodne pre akukolvek vekovu kategoriu. Tu je cely detail k hodinkam Hodinky su samozrejme v zaruke do februara 2025. Na cene sa da este dohodnut.