inzercia, predaj, predám, bazár

Predam NOVE svetlo IKEA NON(1995) 200.274.09

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predam NOVE svetlo IKEA NON(1995) 200.274.09, je to svetlo ktore sa montuje do skriniek aebo polickove svetlo do zastrcky, uz sa davno nevyraba. Je komplet zabalene.
Predam NOVE svetlo IKEA NON(1995) 200.274.09
Podobné inzeráty
Ľad svetlo/tiktok/kruhové svetlo so svorkou
Ľad svetlo V čase zoomu a videokonferencií je dôležité šikovné svetlo, ktoré rozžiari tvár rečníka. Svetlo LED pre videokonferencie je ideálne na osvetlenie vašej tváre a predvedenie vášho profesionálneho vzhľadu pred kamerou. Všestranné stolné svetlo je možné tiež použiť na vlogovanie, nahrávanie videa, živé vysielanie a líčenie atď. Stmievateľné LED kruhové svetlo na stôl s 3 režimami svietenia: teplé svetlo (2700 K), teplé biele svetlo (4500 K) a biele svetlo (6500 K). Každý režim osvetlenia má na výber 10 nastaviteľných jasov. Vstavaný ovládač sa ľahko zapína/vypína a prepína do režimu osvetlenia, aby vyhovoval vášmu rôznemu použitiu. Kruhové svetlo so svorkou, vyrobené z prémiových LED diód, neposkytuje žiadne blikanie a žiadne oslňujúce svetlo, chráni váš zrak a znižuje únavu očí pri dlhej práci. Toto pripínacie LED kruhové svetlo poskytuje mäkké adekvátne doplnkové osvetlenie, môže perfektne fungovať ako osvetlenie počítača pre videokonferencie a schôdzky so zoomom. Otočný uhol 360° umožňuje nastaviť uhol svetla podľa rôznych situácií. Pevná kovová svorka môže stáť sama o sebe. Môže sa tiež otvoriť až na 2 palce, ľahko sa pripevní na stôl, stôl alebo posteľ. Protišmykové podložky chránia váš nábytok pred poškriabaním.
LED kruhové svetlo
Predám úplne nové LED kruhové štúdiove svetlo, dve využívame v salóne a jedno je nevužité. Posuniem ďalej za symbolických 22eur. Nákupná cena bola 69eur. Svetlo má 3 farebné režimy osvetlenia: teplé svetlo (3000 K), studené biele svetlo (4500 K), denné svetlo (6000 K), každý režim má 10 úrovní jasu. Osobný odber Košice. Popis: Stojan na selfie svetlo - Toto kruhové svetlo so samospúšťou je vybavené kovovým držiakom, ľahko sa pripevňuje a je veľmi stabilné. Nie také nestabilné ako iné svetlá na statívy a dá sa úplne ľahko zložiť. Dĺžku tyče je možné predĺžiť z 23cm do 41,9 cm. Univerzálny držiak na mobilný telefón – držiak mobilného telefónu otočný o 360°, všetky smartfóny so šírkou od 3,5 do 6 palcov. Kompatibilné s iPhone a telefónmi android. Multifunkčné kruhové svetlo -Toto kruhové svetlo môžete použiť ako svetlo na make-up bez inštalácie zrkadlového svetla. Tento produkt je vybavený kruhovým svetlom, držiakom a držiakom mobilného telefónu. Získate profesionálny svetelný set vhodný na živé vysielanie, natáčanie videa, selfie fotky, online návody, life vlogging atď. USB napájanie a bezdrôtová diaľková spúšť. Samospúšte je vhodná pre takmer všetky zariadenia s USB portom, ako sú notebooky, power banky, počítače, USB adaptéry.
Predam vonkajšie solárne reflektory senzorom pohybu
Vonkajšía solárna LED lampa s pohybovým senzorom +diaľkové ovládanie Popis produktu Veľkosť: 14,8 * 12,7 * 2,4 CM Solárny panel: 12,8 * 13,1 * 1,5 CM Materiál: plast, ABS, vysoko kvalitný polysilikón Obsah balenia: 1 * solárne záhradné svetlo 1 * solárny panel 1. Vysokovýkonné káblové svetlá - solárne panel a telo lampy sú navrhnuté samostatne, solárnu lampu je možné inštalovať na nádvorie, garáž, chodbu, reštauráciu, spálňu, klub, balkón, krajinu atď.; nástenné svietidlo môže tiež použiť 5 m dlhý kábel v interiéri (od solárnych panelov po osvetlenie) na vytvorenie uvoľnenej a príjemnej atmosféry 2,10 hodiny Dlhý pracovný čas Po úplnom nabití svetla asi 6 hodín, 1200mAh nabíjateľná a vymeniteľná lítiová batéria môže poskytnúť túto LED solárnu napájané svetlo nepretržite svieti viac ako 10 hodín. Všetka energia zo solárneho panelu, čo umožňuje vysoko efektívne využitie slnečnej energie. 3. IP65 Vodotesné Navrhnuté ako integrovaná bezšvová zostava z ABS plastového tela, naše svetlo má vodotesnú úroveň IP65, ktorá môže zabrániť náklonu v daždi a je vhodná na vonkajšie použitie za akýchkoľvek extrémnych poveternostných podmienok po celý rok. Všesmerová rotácia o 4,720° Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo. Všesmerové otáčanie o 720 stupňov Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo. Všesmerové otáčanie o 720 stupňov Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo.
Predám vonkajšie solárne lampi senzorom pohybu
Popis produktu Veľkosť: 14,8 * 12,7 * 2,4 CM Solárny panel: 12,8 * 13,1 * 1,5 CM Materiál: plast, ABS, vysoko kvalitný polysilikón Obsah balenia: 1 * solárne záhradné svetlo 1 * solárny panel 1. Vysokovýkonné káblové svetlá - solárne panel a telo lampy sú navrhnuté samostatne, solárnu lampu je možné inštalovať na nádvorie, garáž, chodbu, reštauráciu, spálňu, klub, balkón, krajinu atď.; nástenné svietidlo môže tiež použiť 5 m dlhý kábel v interiéri (od solárnych panelov po osvetlenie) na vytvorenie uvoľnenej a príjemnej atmosféry 2,10 hodiny Dlhý pracovný čas Po úplnom nabití svetla asi 6 hodín, 1200mAh nabíjateľná a vymeniteľná lítiová batéria môže poskytnúť túto LED solárnu napájané svetlo nepretržite svieti viac ako 10 hodín. Všetka energia zo solárneho panelu, čo umožňuje vysoko efektívne využitie slnečnej energie. 3. IP65 Vodotesné Navrhnuté ako integrovaná bezšvová zostava z ABS plastového tela, naše svetlo má vodotesnú úroveň IP65, ktorá môže zabrániť náklonu v daždi a je vhodná na vonkajšie použitie za akýchkoľvek extrémnych poveternostných podmienok po celý rok. Všesmerová rotácia o 4,720° Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo. Všesmerové otáčanie o 720 stupňov Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo. Všesmerové otáčanie o 720 stupňov Konzola držiaka lampy a solárneho panelu je navrhnutá s guľovým valcovaním a nastavením uhla. 5.Tri funkcie: Keď ľudia chodia, svetlá zhasnú, ľudia chodia mierne jasní a automaticky sa rozsvietia, keď sa zotmie. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá, stačí pripevniť svetlo a potom pomocou skrutiek namontovať panel na miesta, kde je priamo slnečné svetlo.
Osvetlenie/Denné svetlo/LED/okrúhle/priemyselné
Osvetlenie/Denné svetlo 6500K, IP65 Vodotesné LED osvetlenie komerčného zálivu, Svetlo LED skladu Svetlo obchodu/Svetlo garáže Dizajn tvaru vzhľadu UFO, vhodný nielen na umiestnenie osvetlenia smerom nahor na zemi, ale tiež vhodný na zavesenie na hornú časť smerom na osvetlenie nadol, uhol lúča 120° a super jas, aby vyhovoval vašim širokým potrebám osvetlenia. alebo snehového počasia. Vhodné pre vnútorné aj vonkajšie osvetlenie. Široká aplikácia pre záhrady, námestia, billboardy, továrne, doky, štadióny atď. LED pracovné svetlo je dodávané s nastaviteľným kovovým držiakom, ktorý je možné ľahko inštalovať na strop, steny, zem a ďalšie miesta. Dodáva sa s 3 druhmi vodičov, poznámka: žltý/zelený vodič k uzemňovaciemu vodiču, hnedý vodič k živému vodiču, modrý vodič k nulovému vodiču! Svetlo LED s vysokým zorným poľom má na zadnej strane aerodynamický tenký dizajn pre lepší odvod tepla, šošovka PC robí odchádzajúce svetlo efektívnejšie voči zemi. Vysoko kvalitný izolovaný kábel na ochranu vodiča. Zaistite ochranu proti preťaženiu, ochranu proti skratu a ochranu proti napätiu.
Kozmetické fotonové LED svetlo
predám kozmetické fotonove led svetlo ideálne používať pri kozmetických procedúrach červene svetlo pôsobí antiagingovo modré svetlo ideálne na akné fialove svetlo kombinácia červeného modrého svetla LED diódy dokážu vytvoriť teplo pod povrchom pokožky, kde zvyšujú aktivitu buniek a spôsobujú ich rýchlejšiu reprodukciu. Zakaždým, keď sa kožná bunka rozdelí vďaka energii červených LED diód, vytvorí si dve nové kópie. V okamihu, keď sa objavujú nové bunky, vytláčajú staré poškodené bunky, ktoré sú zodpovedné za prejavy starnutia pleti. Výsledkom ošetrenia svetelnou terapiou sú zdravšie kožné bunky, ktoré môžu prispieť k mladistvému ​​vzhľadu. Okrem iného, ​​pôsobením červeného svetla sa tiež môže zvýšiť krvný obeh a dostať na povrch pokožky viac kyslíka a živín. Takto zvýšený prietok krvi tiež prispieva k rýchlejšej regenerácii kožných buniek. Oproti laserovej terapii, kedy sa ničí kožné tkanivo, aby sa namiesto toho vytvorilo nové, terapia červeným svetlom minimálne invazívne podporuje prirodzenú regeneráciu kožných buniek. Keď svetlo prenikne vrchnými vrstvami hlbšie do pokožky, zvyšuje jeho energia cirkuláciu živín a pomáha vytvárať nové kapiláry. Tým podporuje metabolizmus fibroblastov (fibroblasty sú bunky v našej pokožke, ktoré syntetizujú kolagén, udržiavajú spojivové tkanivo a sú neoddeliteľnou súčasťou hojenia rán). Červené terapeutické svetlo prirodzene zvyšuje hladinu vlastného kolagénu poprosím kontaktovať len mailom číslo je vymyslene !