inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nové vankúšiky pamäťové

Kategória: Ostatné

Predám nové vankúšiky pamäťové cena nového 180 eur predám za 90
Predám nové vankúšiky pamäťové
Podobné inzeráty
Malé vankúšiky + obliečky
Predám zachovalé vankúšiky + obliečky na vankúšiky. Vankúšiky sú opraté, slovenská výroba. Rozmer vankúšikov 35x35 cm. Rozmer obliečok 38x38 cm. Farba: cyklaménová 2ks a zelená 1ks. Predávam iba všetko spolu za 5€ plus poštovné. Na dobierku neposielam!!!
Vankušiky
predam detske vankusiky do postielky vankusiky su neposkodene boli len polozene v postielke 100% rucne sity vyrobok vyrobene na slovensku
Handmade patchworkové vankúšiky-návliečky-keltské uzly 40x40
Handmade/ moja originálna práca, nové nepoužívané vankúšiky- návliečky z kvalitných zahraničných patchworkových látok, 100 % bavlna, rozmer 40 x 40 cm, prepracovaná náročná patchworková technika- ručne aplikovaný vytvorený šikmý pásik, výplň polyesterové vlákno, hotelové zapínanie. Cena za oba spolu 40 eur, aj jednotlivo po 25 eur.
Hniezdo, vreckár, mantinel,  zavinovacky - ako nové
Dovoz okolie Ba. S tažkým srdcom ale posúvam moju srdcovú záležitosť, ktorá mi pripomína čakanie na našu vysnívanú lásku a prvé spoločné chvíle. Všetko značka Šitie pre detičky. Obojstranná bavlnená zavinovačka s kvetinovým vzorom: Výplň tvorí 300g termovatelínu, ale nakoľko je bavlnená, je oproti mušelínu taká pevnejšia. Zaväzuje sa jednou mašľou. Môžete využiť aj pri cestovaní ako deku o rozmere 80x80 cm. Bavlnené obojstranné hniezdo: Hniezdo sa skladá z dvoch vrstiev látky, je naplnené antialergickým dutým vláknom, pričom lôžko sa skladá zo všitého molitanu vďaka čomu bábätko leží na mäkkučkom povrchu. Využívali sme ho najmä na fotenie a ako dekoráciu na gauči. Hniezdo sa stiahne saténovou šnúrkou čím sa vytvorí ovál a dieťa z neho nevypadne. Vreckár: Mať po ruke plienky a podbradníky som ocenila počas dňa aj noci. Rozmer 60x60 cm. Mantinel z vankúšikov: Vankúšiky vyplnené antialergickým vláknom majú rozmer 30x30 cm, počet kusov 6. Viažu sa rovnakou bielou saténovou stužkou ako bavlnená perinka. Viete si samozrejme dokúpiť rovnaké vankúšiky zo stránky šitie pre detičky. Biela mušelínová zavinovačka so zlatými bodkami: Na rozdiel od bavlnenej je príjemnejšia, je taká mäkkučká , vyrobená z mäkkej dvojitej gázoviny a vyplnená jednou vrstvou termovatelínu 300g. Zaväzuje sa jednou mašľou. Rovnako môžete využiť aj ako deku o rozmere 80x80cm. Pranie: 30 stupňov celzia V podobnom kvetinovom vzore si viete objednať aj perinku zo stránky:
Predam kavovar, vazu, sietku na okna, svadobne vankusiky...
Predam nasledovne veci: Kavovar 7 eur Vaza 10 eur Sietka na okna 5 eur Svadobne vankusiky- 5 eur kus Svadobne podbradniky-rucna vyroba na zakazku, cena 20 eur Svadobny kosik -4 eura Osobny odber levice, resp. Treba priratat postovne
Dekoracne vankusiky do postielky
predam krasne vankusiky srdce 20€,strieborna hviezda 20€,seda hviezda 15a labut 25