inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novostavbu, polovica poschodového dvojdomu. 2023

Kategória: Domy

Predám novostavbu ,,pravú” časť (B) poschodového rodinného dvojdomu, v stave holodom. Šenkvice. Poschodový rodinný dvojdom.

133m2 obytnej plochy. (Prízemie + poschodie)

✅ 178m2 pozemok k domu. (parkovisko + záhrada + chodník vedľa domu)

✅ parkovisko vybudované. zámková dlažba na 3 auta. + betónová cesta vybudovaná s chodníkom na ďalšie parkovanie. Pouličné osvetlenie.

✅ Stav: skolaudované. Holodom.

✅ Siete: Elektrika, voda, kanalizácia.

✅ príprava na krb (komín), príprava na Klimatizaciu

✅ Prízemie: 1x (obývačka + kuchyňa + jedáleň + chodba) , 1x kúpeľňa velká, 1x mala špajza pod schodami
Poschodie: 2x detská izba, 1x velká kúpeľňa, 1x spálňa, 1x velká chodba určená na Roudorovu skriňu.

✅ Montáž: zásuvky, 8x termostaty, 2x geberity nahodene a obmurované, vymaľované, zábradlie namontované.

✅ Kúrenie: podlahové elektrické kúrenie káblové na termostaty v celom dome. plus klíma, plus príprava na krb (certifikovaný komin)

✅ Materiály: postavené z tehly Heluz (30cm) priečky tehla (11,5cm) keramický strop (porotherm), strecha mohutne drevené tramy (fatrafol), zateplenie 15cm polystyrén.

✅ Okna: Plastové 7 komorove 3 sklo. (antracit) veľké francúzske okno v obývačke od zadu.

✅ fasádna farba podľa vyžiadania (v lete sa uskutoční) + rina, zadný plot na dohode so susedom.

✅ Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej novej oblasti v Šenkviciach s prístupom do celej obce.

Fotky interiéru sú ilustračné (vizualizacia) podľa skutočného stavu a rozmerov interiéru.
Predám novostavbu, polovica poschodového dvojdomu. 2023
Podobné inzeráty
Moderný Novopostavený dvojdom na predaj v obci V. Kostoľany
Rodinný dom na predaj v lokalite Veľké Kostoľany v okrese Trnava Mezei&Mezei ponúka na predaj novostavbu dvojdomu v obci Veľké Kostoľany v novej atraktívnej lokalite. Dvojdom sa nachádza na pozemku s výmerou 545 m2 a výmera dvojdomu je 174 m2. Disponuje priestorom pre predzáhradku a záhradu. Pozdlž domu vedie ulička až do záhrady. Parkovanie sa nachádza pred domom a jeho kapacita sú dve autá. Preferovaný je klient ktorý by mal záujem o obidve časti dvojdomu. Možnosťou je z dvojdomu spraviť aj jeden dom. Dispozícia prvého dvojdomu : Vstupná chodba, obývacia miestnosť spolu s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, spálňa Dispozícia druhého dvojdomu : Vstupná chodba, technická miestnosť, obývacia miestnosť spolu s kuchyňou, samostatné Wc, Kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, spálňa, úložný priestor na povale. Obec Veľké Kostoľany sa nachádza 20 kilometrov od Trnavy a je obľúbenou hlavne vďaka príjemnej a kľudnej prírodnej atmosfére a nerušeným bývaním. Výhody Nehnuteľnosti: - Novostavba - Moderné zariadenie - Kľudné dedinské prostredie !!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Sme k dispozícii NONSTOP. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!
Exkluzívny rodinný dvojdom, novostavba, tichá lokalita, Ruži
Ponúkame na predaj rodinný dvojdom na Kľukatej ulici MČ Ružinov. - novostavba, skolaudovaný bude developerom v r. 2023 - každá polovica dvojdomu má samostatný vstup, po dohode je možné ich prepojenie - výmera polovice dvojdomu A: 199,72 m2 vrátane garáže pre 2 autá - výmera polovice dvojdomu B: 200,56 m2 vrátane garáže pre 2 autá - každá polovica dvojdomu je 4-izbová - obvodové múry z pálenej tehly 30 cm - zateplenie 20 cm - vyhotovenie do stavu holodom, čo ponúka budúcemu majiteľovi možnosť dotvoriť si ho podľa vlastných predstáv - sadrokartóny, omietky, maľovky v cene - hliníkové okná a balkónové dvere na terasu - HS portál - príprava na elektrické žalúzie - tepelné čerpadlo Buderus - splachovací systém Geberit - elektrická garážová brána - nemrznúci ventil na vodu na fasáde - v záhrade studňa na polievanie - na záhrade možnosť umiestniť bazén Dom je umiestnený vo výbornej tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou. Bližšie informácie o cene Vám radi poskytneme v RK.
Exkluzívny rodinný dvojdom, novostavba, tichá lokalita, Ruži
Ponúkame na predaj rodinný dvojdom na Kľukatej ulici MČ Ružinov. - skolaudovaná novostavba - každá polovica dvojdomu má samostatný vstup, po dohode je možné ich prepojenie - výmera polovice dvojdomu A: 199,72 m2 vrátane garáže pre 2 autá - výmera polovice dvojdomu B: 200,56 m2 vrátane garáže pre 2 autá - každá polovica dvojdomu je 4-izbová - obvodové múry z pálenej tehly 30 cm - zateplenie 20 cm - vyhotovenie do stavu holodom, čo ponúka budúcemu majiteľovi možnosť dotvoriť si ho podľa vlastných predstáv - sadrokartóny, omietky, maľovky v cene - hliníkové okná a balkónové dvere na terasu - HS portál - príprava na elektrické žalúzie - tepelné čerpadlo Buderus - splachovací systém Geberit - elektrická garážová brána - nemrznúci ventil na vodu na fasáde - v záhrade studňa na polievanie - na záhrade možnosť umiestniť bazén Dom je umiestnený vo výbornej tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou. Bližšie informácie o cene Vám radi poskytneme v RK.
Predám novostavbu poschodového rodinného dvojdomu
Predám novostavbu ,,pravú” časť (B) poschodového rodinného dvojdomu, v stave holodom. Šenkvice. Poschodový rodinný dvojdom. Skolaudované (Holodom) ✅ 250m2 plochy. 133m2 (72m2 zastavanej plochy) obytnej plochy, (Prízemie + poschodie) 178m2 pozemok k domu. (parkovisko + záhrada + chodník vedľa domu), pozemok ma hrubé terénne úpravy. ✅ parkovisko vybudované na 3 autá, zamková dlažba + betónová cesta vybudovaná s chodníkom na ďalšie parkovanie. Pouličné osvetlenie. ✅ Siete: Elektrika 220/380V, voda, kanalizácia. ✅ 4 izbový dom: Prízemie: 1x (obývačka + kuchyňa + jedáleň + chodba) , 1x kúpeľňa velká, 1x mala špajza pod schodami Poschodie: 2x detská izba, 1x velká kúpeľňa, 1x spálňa, 1x velká chodba určená na Roudorovu skriňu. ✅ Montáž: zásuvky, 8x termostaty, 2x geberity nahodene a obmurované, vymaľované, zábradlie namontované. Oplotené zo všetkých strán. Vsakovacia jednotka na daždovú vodu. ✅ Kúrenie: podlahové elektrické kúrenie káblové na termostaty v celom dome. + príprava na klimatizáciu, + príprava na krb (certifikovaný komin), možnosť napojenia fotovolataiky alebo tepelného čerpadla. ✅ Kvalitné materiály: postavené z brúsenej tehly Heluz (30cm) priečky tehla (11,5cm) keramický strop (porotherm), strecha mohutne drevené tramy (nadštandardné) + (fatrafol), zateplenie 15cm polystyrén. Kvalitná poctivá stavba. ✅ Okna: (7x + dvere) Plastové 7 komorove 3 sklo. (antracit) veľké francúzske okno v obývačke od zadu. ✅ fasádna farba podľa vyžiadania (v lete sa uskutoční) + rina. ✅ Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej novej oblasti v Šenkviciach s prístupom do celej obce. Možnosť zabezpečiť štandard domu.
AKCIA 309 000 € za jednu časť dvojdomu
Dokončený, kvalitný tehlový dvojdom ponúkame na predaj v Miloslavove v tesnej blízkosti Bratislavy v stave holodom. Každá časť je 4 izbový veľký a moderný dom, úžitková plocha jednej polovice dvojdomu je 139,15 m2. Dom je postavený z kvalitných materiálov, na pozemku o výmere 526 m2 pre jednu časť dvojdomu, druhá časť dvojdomu má pozemok o výmere 628 m². Moderné prevedenie domu s priznaným drevený stropom - trámy a vyvýšeným priestorom, 3 presvetlené izby, WC, kúpeľňa, komora, šatník, technická miestnosť. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA - väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot po oboch stranách a vzadu na pozemku v cene, zámková dlažba pre dve auta + vybetónovaná terasa zastrešená. Kúrenie v celom dome je podlahove teplovodné - elektrický kotol. VIS: voda, elektrika, kanál, pouličné osvetlenie, internet optický - Telekom. Dom je možné financovať aj cez úver, vieme zabezpečiť. Výborná dostupnosť do Bratislavy, nultý obchvat Bratislavy v tesnej blizkosti, vlakové aj autobusové spojenie, obchody, služby novo vybudované, škola, škôlky, fitnes, bazén, jazerá Košariská... Cena domu AKCIA 309 000 € za jednu časť dvojdomu. Seriózne jednanie, dohodnite si obhliadku zdarma na tel. čísle
Novostavba: Dvojdom - Levél - 20 minút od Bratislavy
Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na predaj novostavbu dvojdomu v obci Levél, odkiaľ trvá cesta do centra Bratislavy len 20 minút. Každá bytová jednotka dvojdomu má rozlohu 90 m2 a má dispozíciu: predsieň, 3 spálne, toaleta, kúpeľňa, kuchyňa s obývačkou. Každá bytová jednotka bude mať aj terasu 15 m2. Kúrenie je pomocou tepelného čerpadla a podlahového kúrenia. Dokončenie: 02/2023. Možnosť kúpy v stave holodom, ako aj v kompletne dokončenom stave na kľúč, podľa želania kupujúceho. Obec Levél ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do Bratislavy: centrum hlavného mesta je vzdialené 32 km (20 minút po diaľnici). Podobne rýchlo sa dá dostať po diaľnici aj do Viedne. Cena jednej bytovej jednotky dvojdomu v stave holodom: 137.500 EUR (bytová jednotka č. 2), 150.000 EUR (bytová jednotka č. 1). Cena jednej bytovej jednotky dvojdomu v stave na kľúč: 150.000 EUR (bytová jednotka č. 2), 162.500 EUR (bytová jednotka č. 1). Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 400 HUF). Cena v domácej mene je 65.000.000 HUF. Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta. Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov. Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.