inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú balenú zmes Nutrilon 2 ks za 10 eur

Kategória: Kojenecké potreby

Predám novú balenú zmes Nutrilon 2 ks za 10 eur
Predám novú balenú zmes Nutrilon 2 ks za 10 eur
Podobné inzeráty
Nove neotvorene nutrilon colik c. 1 -  400g
Predam 7ks baleni nove neotvorene nutrilon c.1 odporucane 0-6mesiacov -špeciálne dojčenské mlieko Nutrilon 1 Comfort & Colics určený na diétny režim pri zápche a/alebo kolikách pre dojčatá od narodenia, pokiaľ nemôžu byť dojčené obsahuje špeciálnu zmes: Beta-palmitát, čiastočne naštiepená bielkovina GOS/FOS –klinicky testovaná zmes oligosacharidov Počiatočná dojčenská mliečna výživa Nutrilon 1 COMFORT & COLICS je určená na diétny režim pri zápche a/alebo kolikách ako zdroj výživy pre dojčatá od narodenia, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Obsahuje špeciálnu zmes s Beta-palmitátom, čiastočne naštiepenou bielkovinou a klinicky testovanou zmesou oligosacharidov GOS/FOS. Zmes oligosacharidov GOS/FOS je jedinečná svojím účinkom, ktorý sa pozitívne odráža na črevnej mikroflóre a svojím zložením napodobňuje skladbu oligosacharidov v materskom mlieku. Pre dojčatá, ktoré trápia problémy s ľahkým zvracaním, zápchou alebo s horšou znášanlivosťou bežnej výživy – vyskúšajte mliečnu výživu v prášku Nutrilon 1 COMFORT & COLICS.
Nutrilon,Beba
Predam Nutrilon & BEBA (nove, neotvorene bal., v zaruke) cena uz vratane obyc.postovneho 2x400g Nutrilon 1 Comfort&Colics 16eur 1x800g Nutrilon 1 Advanced 14eur 1x800g Nutrilon 1 Profutura Cesar 20eur 1x800g BEBA 1 Comfort 14eur
Predam NUTRILON mlieko
Dobrý deň, predám neotvorene nutrilon mlieko po 1 ks z každého. NUTRILON PROSYNEO 2 - 12 € ZARUKA 9/23 NUTRILON LACTOZE FREE - 6 € ZARUKA 5/23 Pri odbere oboch cena spolu 15 €. Len osobný odber Stropkov okolie.
Nutrilon allergy digestive care
Predám NOVÝ,neotvorený Nutrilon allergy digesyive care určený na diétny režim pri alergii na bielkoviny kravského mlieka a pri poruchách vstrebavania tuku. Hmotnosť 450 gramov zaruka do 24.12.2023. Cena za jeden kus 7€. Mám 4 kusy, predám aj po kusoch. Potravina na osobitné lekárske účely v prášku, od narodenia, na diétny režim pri alergii na bielkovinu kravského mlieka a/alebo poruchách trávenia a vstrebávania tukov. Unikátne zloženie: vysoko naštiepená bielkovina, mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom (MCT), znížený obsah laktózy* * oproti bežným dojčenským mliekam Obsahuje vysoko naštiepenú (extenzívne hydrolyzovanú) bielkovinu, ktorá znižuje riziko alergickej reakcie Obsahuje iba stopové množstvo laktózy, je hypoalergenne. Prečo si vybrať Nutrilon Allergy Digestive Care Obsahuje LCP mastné kyseliny (vrátane omega 3 kyselín), ktorých množstvo zodpovedá odporúčaniam popredných špecialistov na výživu a je v súlade s legislatívou Klinické štúdie Produkty Nutrilon pre špeciálne výživové potreby obsahujú látky, účinky ktorých boli potvrdené klinickými štúdiami. MCT tuky Obsahuje MCT tuky. Sú to mastné kyseliny so stredne dlhým reťazcom. Oproti bežným tukom sa ľahšie trávia a vstrebávajú
Umelé mliečka
Darujem umelé mliečka rodine, ktorej to pomôže. Nutrilon H.A., 2x- jeden úplne zabalený, druhý cca pol balíčka, Nutrilon ADVANCED cca pol balíčka, Nutrilon ADVANCED GOOD NIGHT použitá jedna dávka, Nutrilon AR taktiež použitá jedna dávka, Sunar premium už nie je dostupný, France leit 3x- úplne zabalené. Všetky mliečka sú samozrejme v záruke a maximálne otvorené 3 týždne.
Nutrilon comfort & colics 1
Predám nutrilon comfort & colics1 400g- nové, neotvorene, s dlhou zárukou. Nakúpené vo veľkom balení a po 4 mesiacoch sme museli prejsť na nutrilon pre deti s refluxom. Preto nám ostali. Predám po jednom alebo aj 7ks. Cena 5eur/ks. Pôvodná cena 9eur. Odber v Trenčíne, v prípade odberu väčšieho množstva aj poštou.