inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú konzolu Playstation 4 SLIM + viac ako 25 hier

Kategória: Herné konzoly

Predám novú konzolu Playstation 4 SLIM + viac ako 25 hier

Predám novú hernú konzolu PS4 SLIM s českým novým softwarom, viac ako 25 hier, 2x
joystick Dualshock na PS4 /druhý ovládač je nový / záruka, HDMI kábel, AC kábel, papiere, krabica.

Hry:

FORNITE, FIFA, SIMS 4, MINECRAFT a iné...

Herná konzola PS4 ma aj originál krabicu.

Poštou aj osobne.

Telefón : .
Predám novú konzolu Playstation 4 SLIM + viac ako 25 hier
Podobné inzeráty
Predam retro konzolu ANBERNIC RG-280V
Predam retro konzolu ANBERNIC RG-280V. Je to zariadenie na emulaciu starych hier. Je tam nahraty novy firmware, ktory oproti povodnemu prinasa krasne graficke rozhranie a velmi prehladne menu. Konzola je urcena skor pre fajnsmekrov co vedia o co ide. V konzole su tisice hier roznych starsich hernych zariadení. Zoznam: PlayStation 1 - 71 hier Nintendo NES - 1089 hier Nintendo SNES - 1209 hier Sega SG-1000 - 6 hier Sega Master System - 370 hier Sega Megadrive - 723 hier Sega CD - 5 hier Atari 2600 - 772 hier Atari 5200 - 382 hier Atari 7800 - 148 hier Mattel Intellivision - 237 hier Sega Gamegear - 303 hier Atari Lynx - 174 hier Neo Geo Pocket - 204 hier Wonderswan - 114 hier Nintendo Gameboy - 620 hier Nintendo Gameboy Color - 670 hier Nintendo Gameboy Advance - 1135 hier Nintendo Game&Watch - 60 hier ZX Spectrum - 129 hier Commodore 64 - 2408 hier M.A.M.E. - 531 hier a ďalšie. Do konzoly sa samozrejme daju na SD kartu(128GB sucastou zariadenia) nahrat dalsie emulacie a hry. Konzola je v 100% stave ani skrabancek. Zariadenie ma paradne tovarenske zhotovenie a znalci ocenia aj pouzity material.
Zbierka playstation
Rozpredam zbierku PS4 konzol, vsetky konzoly ktore kedy Sony vyrobilo. Konzoly su ciste a od prachu. Ani jedna z nich nebola otvarana, chipovana, flashovana ani mcbootovana. Su v krasnom povodnom stave s neposkodenou zarucnou plombou. Za stav konzol osobne rucim aj za funkcnost.. moznost otestovat u mna doma. Predaj prebehne iba na kupnopredajnu zmluvu. Predavam iba ako komplet zbierku, nie po castiach. Ku kazdej konzole mam 2 original ovladace v ciernej farbe (okrem PS1, tam su origo 2x biele na slim a 2x sive na fat). Pridam aj komplet zbierky Metal Gear Solid a ostatne hry. Zoznam konzol nizsie: Handheld: Sony Pocketstation (iba japonsky trh) - predane Sony PSP 1000 (fat) - predane Sony PSP 2000 (slim) - 35 Sony PSP 3000 (slim) - predane Sony PSP GO. (Vysuvacka) - 160 Sony PS Vita 1000 (fat) 3g+wifi - predane Sony PS Vita 2000 (slim) - predane Konzoly: Playstation 1 (fat raritny kus) - predane PS One (Slim) - predane Playstation 2 (fat) - 85 Playstation 2 (slim) - 80 Playstation 2 (slim 9000) - 80 Playstation 3 cechc04 (fat) - predane Playstation 3 normal (fat) - predane Playstation 3 (slim) - 100 Playstation 3 (superslim) - 100 Playstation 4 (fat) - predane Playstation 4 (slim) - predane Playstation 4 (Pro) - Predane Ku kazdej konzole dodam kabelaz,hry,ovladace a original memory karty. Nemam k nim bohuzial original krabice nakolko vacsina z nich boli moje konzoly a zbierku som neplanoval.. proste to prislo :D Pre blizsie info ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena je stanovena na zaklade stavu, prislusenstva a pod. Dohoda na cene mozna. Vaznemu zaujemcovi spravim detailnejsie fotky konzol a ovladacov. Je toho naozaj vela..
Playstation 5 + učeta na viac ako 60 hier
Dobrý deň. Ponukám na predaj hernú konzolu Playstation 5. Konzola je v 100% stave. V balení je biely ovládač DualSense 5. Samozrejmosť je všetky potrebne káble. Spolu z konzolou predávam učet na viac ako 60 hier. Na učet je kúpený servis Playstation Plus Extra, ktorý zabezpečí prístup ku multiplayeru a ku dodatočnej knižnice hier. Zoznam hier kupenych v Playstation Store: For Honor, The Last of Us Part II, Elden Ring, Tekken 7,NARUTO:Ultimate Ninja STORM, Need for Speed Heat, UFC 4, Monster Hunter: World, Red Dead Redemption 2, War Thunder, Green Hell, The Crew 2, Assassin’s Creed Unity, Riders Republic, Ghost Recon Breakpoint, Call of Duty: Modern Warfare (2019), The Forest, Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, GTA V, The Elder Scrolls Online, It Takes Two, Assassin’s Creed Valhalla, XPOSED Reloaded, Gardenia: Prologue, The Persistence, Black Desert, Battlefield 1, Genshin Impact, Enlisted, Warframe, Hitman 3, Vigor, Resident Evil Relations 2, Dauntless, FIFA 21, Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed IV Black Flag, H1Z1: Battle Royale, Call of Duty: Black Ops 4, Unravel TWO, Fortnite, Naruto to Boruto: Sinobi Striker, Destiny 2, Apex Legends, Far Cry 4, Dying Light, Horizon Zero Dawn, PUBG: Battlegrounds, Far Cry 5, Naruto Shipuuden: Ultimate Ninja STORM 4 Road To Boruto, Resident Evil 7 Biohazard, Spider-Man: Far From Home VR, Rush VR, Watch VR, A Way Out, TERA, Genesis, SMITE, Bless Unleashed, FIFA 19, HITMAN Príklad hier dostupných cez Playstation Plus Extra: Control, The Last of Us, Returnal, Bloodborne, Fallout 4, Mortal Kombat 11, Assassin’s Creed Origins, God of War (2018), Stray, Ghosts of Tsushima, Demon’s Souls (2020) a mnoho ďalších. V prípade zaujmu ponukám ďalší ovládač DualSense 5 vo farbe Cosmic Red za + 50 EUR. Osobný odber v Bratislave.
Playstation 5 s mechanikou (nová v záruke) + 2 hry
Zdravím Predám len rozbalenú a vyskúšanú Playstation 5 s mechanikou. Nová v záruke, kupovaná za 625€ aj s hrou GOD OF WAR Ragnarok ktorú som si ale nechal, no na oplátku k tomu pridávam 2 hry Far Cry 4 a Lego Harry Potter kolekciu, bol som pre ňu v Prešove 30.1.2023 takže ju mám len pár dní. Dôvod predaja je ten že som dostal veľmi dobrú ponuku od známeho na konzolu ktorý cestuje do zahraničia a zostáva tam, takže túto predávam, niekedy je to proste vec náhody ak by som vedel že mi známy ponúkne svoju konzolu túto by som samozrejme nekupoval, ale stalo sa. Držiak nepoužitý, ako píšem, len vyskúšaná konzola. Nechcem na tom nič zarobiť, iba ju posunúť v princípe za nákupnú cenu. Dôvod vybalenia a vyskúšania je ten že ak by bola nejaká výrobná vada, tak by som danú záležitosť riešil ja sám a nestalo by sa to že by som predal síce zapečatenú ale vadnú konzolu. Ďakujem za pochopenie Konzola je vyresetovaná, v prípade že si chcete konzolu vyskúšať pred kúpou stačí sa so mnou dohodnúť a konzolu pripravím aj s nejakou hrou. Ovládač nedriftuje, je k tomu všetko ako má byť, ovládač, krabica, bloček, HDMI, napájací kábel, USB-C kábel a dokumentácia Cena 600€ (hry sú k tomu grátis, namiesto hry GOW, aby ste prípadne nemuseli nejakú hru zháňať pre deti, napríklad) V rámci Košíc a okolia viem konzolu aj priniesť k Vám. Ak nie, stačí sa so mnou dohodnúť, a prídete Vy ku mne si konzolu vyskúšať, skontrolovať. Konzolu viem aj odoslať na dobierku, požadujem ale zálohu vo výške 10€ vopred na účet za poštovné. Nerád by som aby sa mi zásielka vrátila. Poprosím najprv kontakt cez formulár nižšie, telefónne číslo je pracovné takže ho nenosím stále so sebou.
Playstation 5 s mechanikou (nová v záruke) + 2 hry
Zdravím Predám len rozbalenú a vyskúšanú Playstation 5 s mechanikou. Nová v záruke, kupovaná za 625€ aj s hrou GOD OF WAR Ragnarok ktorú som si ale nechal, no na oplátku k tomu pridávam 2 hry Far Cry 4 a Lego Harry Potter kolekciu, bol som pre ňu v Prešove 30.1.2023 takže ju mám len pár dní a je v záruke 2 roky do 30.1.2025. Dôvod predaja je ten že som dostal veľmi dobrú ponuku od známeho na konzolu ktorý cestuje do zahraničia a zostáva tam, takže túto predávam, niekedy je to proste vec náhody ak by som vedel že mi známy ponúkne svoju konzolu túto by som samozrejme nekupoval, ale stalo sa. Držiak nepoužitý, ako píšem, len vyskúšaná konzola. Nechcem na tom nič zarobiť, iba ju posunúť v princípe za nákupnú cenu. Dôvod vybalenia a vyskúšania je ten že ak by bola nejaká výrobná vada, tak by som danú záležitosť riešil ja sám a nestalo by sa to že by som predal síce zapečatenú ale vadnú konzolu. Ďakujem za pochopenie Konzola je vyresetovaná, v prípade že si chcete konzolu vyskúšať pred kúpou stačí sa so mnou dohodnúť a konzolu pripravím aj s nejakou hrou. Ovládač nedriftuje, je k tomu všetko ako má byť, ovládač, krabica, bloček, HDMI, napájací kábel, USB-C kábel a dokumentácia Cena 590€ (hry sú k tomu zadarmo, namiesto hry GOW, aby ste prípadne nemuseli nejakú hru zháňať pre deti, napríklad) V rámci Košíc a okolia viem konzolu aj priniesť k Vám. Ak nie, stačí sa so mnou dohodnúť, a prídete Vy ku mne si konzolu vyskúšať, skontrolovať. Konzolu viem aj odoslať na dobierku, požadujem ale zálohu vo výške 10€ vopred na účet za poštovné. Nerád by som aby sa mi zásielka vrátila. Poprosím najprv kontakt cez formulár nižšie, telefónne číslo je pracovné takže ho nenosím stále so sebou.
Playstation 5 z mechanikou
Dobrý deň. Ponukám na predaj hernú konzolu Playstation 5. Konzola je v 100% stave. V balení je biely ovládač DualSense 5. Samozrejmosť je všetky potrebne káble. V prípade záujmu ponukám ďalší ovládač DualSense 5 vo farbe Cosmic Red za +50 EUR. Taktiež ponukam učet na viac ako 60 hier za +150 EUR. Na učet je kúpený servis Playstation Plus Extra, ktorý zabezpečí prístup ku multiplayeru a ku dodatočnej knižnice hier. Toto bude pekná voľba pre nového užívateľa Playstation. Zoznam hier kupenych v Playstation Store: For Honor, The Last of Us Part II, Elden Ring, Tekken 7,NARUTO:Ultimate Ninja STORM, Need for Speed Heat, UFC 4, Monster Hunter: World, Red Dead Redemption 2, War Thunder, Green Hell, The Crew 2, Assassin’s Creed Unity, Riders Republic, Ghost Recon Breakpoint, Call of Duty: Modern Warfare (2019), The Forest, Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, GTA V, The Elder Scrolls Online, It Takes Two, Assassin’s Creed Valhalla, XPOSED Reloaded, Gardenia: Prologue, The Persistence, Black Desert, Battlefield 1, Genshin Impact, Enlisted, Warframe, Hitman 3, Vigor, Resident Evil Relations 2, Dauntless, FIFA 21, Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed IV Black Flag, H1Z1: Battle Royale, Call of Duty: Black Ops 4, Unravel TWO, Fortnite, Naruto to Boruto: Sinobi Striker, Destiny 2, Apex Legends, Far Cry 4, Dying Light, Horizon Zero Dawn, PUBG: Battlegrounds, Far Cry 5, Naruto Shipuuden: Ultimate Ninja STORM 4 Road To Boruto, Resident Evil 7 Biohazard, Spider-Man: Far From Home VR, Rush VR, Watch VR, A Way Out, TERA, Genesis, SMITE, Bless Unleashed, FIFA 19, HITMAN Príklad hier dostupných cez Playstation Plus Extra: Control, The Last of Us, Returnal, Bloodborne, Fallout 4, Mortal Kombat 11, Assassin’s Creed Origins, God of War (2018), Stray, Ghosts of Tsushima, Demon’s Souls (2020) a mnoho ďalších. Osobný odber v Bratislave.