inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú ruru z Ikey, pyrolitickú, 200.- Eur zlava

Kategória: Sporáky

Predám novú ruru z Ikey, pyrolitickú, nehrdzavejúca ocel / samočistiaca / nepoužívaná. Povodná cena 549.- eur. Teraz cena 349.- eur Tel.:
Predám novú ruru z Ikey, pyrolitickú,  200.- Eur zlava
Podobné inzeráty
Predám novú ruru z Ikey, pyrolitickú, nehrdzavejúca ocel /
Predám novú ruru z Ikey, pyrolitickú, nehrdzavejúca ocel / samočistiaca / nepoužívaná. Povodná cena 549.- eur. Teraz cena 390.- eur Predávam aj sklo - keramicku dosku čiernu 59 cm. Povodná cena 229.- Eur. Teraz cena 110 eur. Tel.: ak spolu tak 490 eur.- pozri aj ine moje inz.
Predám novu nepoužívanu sklo - keramicku dosku čiernu 59 cm.
Predám novu nepoužívanu sklo - keramicku dosku čiernu 59 cm. Povodná cena 229.- Eur. Teraz cena 110 eur. Tel.: ..Predávam aj novú ruru z Ikey, pyrolitickú, nehrdzavejúca ocel / samočistiaca / nepoužívaná. Povodná cena 549.- eur. Teraz cena 390.- eur. ak spolu tak 490 eur.- pozri aj ine moje inz.
Predám ventilátor na sporák - rúru na pečenie
Predám tichý tangenciálny ventilátor na vstavanú rúru na pečenie. Zn. Fergas, kód 112700. Kúpil som ho, ale nepoužil, lebo na rúre sa pokazila elektronika, tak som kúpil celú novú rúru.
Predám rúru
Predám malú rúru rozmer je 35x20cm. Funguje bez problémov. Dôvod predaja kúpil som si veľkú rúru
Kupim ruru MORA 523
Kupim teplovzdušnú rúru MORA 523 v dobrom stave Cenu ponuknite Ak by ste mali pre mna nejaku ruru prosim kontaktujte ma na tel.č.:
Predám Novú Gorenje rúru nepoužívanu chyba tesnenie dvierok
Predám Novú Gorenje rúru nepoužívanu chyba tesnenie dvierok a hlučný ventilátor- nie ten teplovzdušny Chýbajú rošty na plech Dlhšie bola odložená ako záložná rúra Model treba dohľadať na internete Cena: 30€ osobný odber okres Senec