inzercia, predaj, predám, bazár

Predám novú sadu garážového pohonu Bernal ,záruka 2 roky

Kategória: Dvere, brány

Predám úplne nový nemecký kvalitný pohon na garážovú bránu Bernal Schellenberg (identický pohon s Bernal Gamma 600, ale s viacerými funkciami) Pohon je zabalený, nikdy nepoužitý, kompletný aj s reťazovou koľajnicou a sú k nemu dva 4 - kanálové diaľkové ovládače. Montáž je veľmi jednoduchá pomocou českého návodu. Posielame na dobierku!
Link na produkt:
Predám novú sadu garážového pohonu Bernal ,záruka 2 roky
Podobné inzeráty
Predám novú sadu garážového pohonu Bernal ,záruka 2 roky
Predám úplne nový nemecký kvalitný pohon na garážovú bránu Bernal Schellenberg (identický pohon s Bernal Gamma 600, ale s viacerými funkciami) Pohon je zabalený, nikdy nepoužitý, kompletný aj s reťazovou koľajnicou a sú k nemu dva 4 - kanálové diaľkové ovládače. Montáž je veľmi jednoduchá pomocou českého návodu. Posielame na dobierku! Link na produkt:
Predám novú sadu posuvného pohonu Nice Road400,záruka 2 roky
Predám NICE ROAD 400 - úplne novú sadu, nerozbaleného posuvného pohonu na posuvnú bránu do 300 kg. Táto sada pohonu obsahuje pohon, riadiacu jednotku, prijímač, 2 diaľkové ovládače a 4 metre hrebeňa. Cena s faktúrou a zárukou 2 roky odo dňa kúpy. Možnosť dokúpenia iného príslušenstva. Možnosť zaslania na dobierku. Možnosť montáže. Link na uvedenú sadu sa nachádza tu:
Predám novú sadu posuvného pohonu Nice Robo600,záruka 2 roky
Predám NICE ROBO 600 - úplne novú, nerozbalenú sadu pohonu na posuvnú bránu do 300 kg. Táto sada pohonu obsahuje pohon, riadiacu jednotku, prijímač, 2 diaľkové ovládače a 4 metre hrebeňa. Cena s faktúrou a zárukou 2 roky odo dňa kúpy. Cena sa rozumie vrátane DPH, pričom DPH je odpočitateľná. Možnosť dokúpenia iného príslušenstva. Posielame kuriérom na dobierku! Možnosť montáže! Link na produkt:
Predám novú sadu posuvného pohonu Roger H30 ,záruka 2 roky
Predám Roger Technology H30/650 - úplne novú, nerozbalenú sadu pohonu na posuvnú bránu do 600 kg. Táto sada pohonu obsahuje pohon, riadiacu jednotku, prijímač, 2 diaľkové ovládače a 4 metre hrebeňa. Cena s faktúrou a zárukou 2 roky odo dňa kúpy. Možnosť dokúpenia iného príslušenstva. Posielame kuriérom na dobierku! Možnosť montáže! Link na produkt:
Predám novú sadu krídlového pohonu Nice Wingo,záruka 2 roky
Predám Nice Wingo 2024 - úplne novú, nerozbalenú sadu pohonu s faktúrou a 2 - ročnou zárukou na 2 - krídlovú bránu. Sada obsahuje: 1 x riadiaca jednotka, 2 pohony, s príslušenstvom, dvoma diaľkovými ovládačmi, 2 dorazmy na závitovú tyč. Záruka je 2 roky odo dňa kúpy. Možnosť dokúpenia iného príslušenstva. Posielame na dobierku! Možnosť montáže! Link na uvednú sadu sa nachádza tu:
Predám novú sadu krídlového pohonu Nice Wingo,záruka 2 roky
Predám Nice Wingo 2024 - úplne novú, nerozbalenú sadu pohonu s faktúrou a 2 - ročnou zárukou na 2 - krídlovú bránu. Sada obsahuje: 1 x riadiaca jednotka, 2 pohony, s príslušenstvom, s fotobunkami dvoma diaľkovými ovládačmi, 2 dorazmy na závitovú tyč. Záruka je 2 roky odo dňa kúpy. Možnosť dokúpenia iného príslušenstva. Posielame na dobierku! Možnosť montáže! Link na uvednú sadu sa nachádza tu: