inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nový kábel SCART, cena 50 centov za kus

Kategória: Dátové káble

Predám nový kábel SCART, cena 50 centov za kus, mám veľké množstvo rôzne modely a dĺžky, prípadne jedna plná krabica od banánov za 10 euro, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Predám nový kábel SCART, cena 50 centov za kus
Podobné inzeráty
full hdmi na mini hdmi kabel pre displej
Novy nepouzity kabel vhodny pre atomos alebo ine displeje. full hdmi - mini hdmi
FireWire kábel IEEE 1394
Ponukam Firewire 1394 kábel 6pin-4pin 4.5m Kábel FireWire (IEEE 1394) s konektormi 6 pinov a 4 piny pre pripojenie FireWire zariadení k počítaču.
Adaptérový kábel Saramonic SR-25C35 TRS mini Jack
Saramonic SR-23C35 je vysoko kvalitný adaptér, ktorý vám umožňuje pripojiť mikrofóny so vstupom mini jack TRS 3,5 mm a výstupom micro Jack TRS 2,5 mm na digitálne fotoaparáty. Hliníkový kontakt a kábel sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov na zaistenie čistého zvuku bez rušenia. Pletenie použité v kábli poskytuje účinné tienenie a chráni prenášané signály pred elektromagnetickým poľom. Gumová izolácia chráni kábel pred mechanickým poškodením. CHARAKTERISTIKA: Konektor č.1 - zástrčka, konektor Micro Jack 2,5 mm TRS Konektor č. 2 - mini jack 3,5 mm zásuvka TRS Dĺžka: 30 cm Hmotnosť: 4 g
Predám 8 pin Dátový kábel USB pre fotoaparáty Nikon, Canon
Predám 8 pin Dátový kábel USB pre fotoaparáty Nikon, Canon, SONY, Casio a iné zariadenia, úplne nový, cena 2 euro za kus, mám viac kusov, nie sms, len osobný odber v BA, pozrite moje ďalšie inzeráty, ponuka platí do zmazania.
Kábel HDMI-A / HDMI-C pre videokamery
Predám nový 2m kábel HDMI A/HDMI-C pre prepojenie digitálnej videokamery s TV alebo PC za 10€
Tether tools kabel usb c usb c nový
Predám kabel na tethering . Usb c - usb c . Kupoval som ho na prenos fotiek zo sony fotaku do capture one programu. Medzi casom som presiel na canon a nevyuzil som ho.