inzercia, predaj, predám, bazár

Predám nový overlock Merrylock MK 480

Kategória: Textilné stroje

Hľadáte robustný overlock s úzkym voľným ramenom? Potom je Merrylock MK480 pre vás tá pravá voľba!

Merrylock MK480 je kvalitný, robustný a rýchly overlock s uzoučkým ramenom v atraktívnom dizajne!

Hlavné vlastnosti:

2 / 3 / 4-nitný overlock – obnitkovací stroj
Mimoriadneúzke voľné rameno
Jasné LED osvetleniešijacej plochy
Konvertor na 2-nitné šitie
Diferenciálne podávanie0,6:1–2:1
Regulácia prítlaku pätky
Nastavenie dĺžky stehu 1 – 5 mm
Moderný atraktívny dizajn
Priehradka na odrezky a bohaté príslušenstvov základnej výbave
Navliekač spodného chapača
Vostavaný pohyblivý diel pre tvorbu rolovacieho stehu
Rýchly system pre výmenu pätiek nacvaknutím
Ručný navliekač nití do ihiel
Farebne značené dráhy nití /li>
Vostavaný orez na boku stroja
Vďaka prísavkám dokonale sedí na stole
silný motor 90W a robustný orezový nôž
Príslušenstvo v základnej výbave stroja:

Základná pätka (na stroju)
3 ks náhradné ihly ELx705 č. 90/14
konvertor na 2-nitné šitie
ručný navliekač ihiel
náhradný nôž
pinzeta
4× tanieriky na nite
4× sieťky na nite
skrutkovač
imbusový skrutkovač
taštička na príslušenstvo
štetček
olejnička
vodič na nite
mäkký kryt proti prachu
priehradka na odrezky
pedál vrátane el. kábla
návod
Predám nový overlock Merrylock MK 480
Podobné inzeráty
Predám Coverlock PFAFF coverlock 4,0
Predám domáci elektronický 2, 3, 4, 5-nitný overlock a coverlock nemeckej značky Pfaff, s dotykovým LCD displejom. Stav : málo používaný , skoro ako nový. Popis: Kvalitný overlock, ktorý šije aj coverlockovým spodom krycím stehom bez nutnosti meniť pätku a stehovú platničku, stroj poskytuje mimoriadne veľký pracovný priestor, ku ktorému je možné pripojiť rozširujúci stolík - pracovná plocha sa tým zdvojnásobí. Pfaff Coverlock 4.0 dokáže šiť 25 typmi stehov, má zväčšený pracovný priestor vpravo od ihly čo umožňuje jednoduchšiu manipuláciu so šitým materiálom. Súčasťou stroja je aj prídavný stolík pre rozšírenie pracovnej plochy. Stroj má veľký dotykový displej na ktorom si nastavíte všetky potrebné parametre pre optimálny steh, všetky parametre vidíte priamo na displeji, má pamäť pre uloženie Vašich obľúbených stehov - všetky nastavenia pre optimálne stehy zostanú uložené aj po vypnutí stroja. Overlock-Coverlock tiež automaticky nastavuje napätie nití, diferenciálne podávanie a dĺžku stehu pri výbere stehu z ponuky overlocku-coverlocku. Coverlock ďalej umožňuje ľubovoľné úpravy nastavenia stehu a jeho uloženie. Kedykoľvek nabudúce môžete steh s vlastním originálnym názvom vyvolať z pamäte stroja a použiť. Coverlock má aj funkciu posledný steh, ktorá si pamätá posledný ušitý typ stehu. Po vypnutí a zapnutí stroja je možné okamžite pokračovať v šití výrobku. Overlock-Coverlock 4.0 Pfaff umožňuje voľbu jednej z piatich rôznych rýchlostí a poskytuje osvetlenie z dvoch LED diód, ktoré maximálne osvetlia priestor šitia. Vynikajúce služby poskytuje tiež rozšírený informační systém, ktorý na jediný dotyk zobrazí všetky dostupné informácie.
Overlock / coverlock
Predám kombinovaný šijaci stroj overlock / coverlock Merrylock 3050CL. 5 nitkový, automatické napätie nite a plno ďalších funkcií... Používané minimálne, nemám na to čas. Balenie obsahuje stroj, manuál (ang, cz), pedál, pätky, obal na stroj, dlžiak na nitky, nádobku na odpad pri overlocku, sieťka na veľké nite, pinzeta, štetček, olejnička, ihly, skrutkovač... Mašina funguje ako má, bohužiaľ u mňa sa nemá kde vyskúšať. Osobný odber Bratislava, občas mám cestu na smer Nitra, Zvolen. Po prevode sumy na účet, aj GLS kuriérom to je približne 7€. Prosím píšte mi len na MAlL.
Šijací obnitkovací stroj Overlock Brother 1034DX
Overlocky Brother 1034DX sú 3 alebo 4nitné domáce overlocky modernej konštrukcie. Overlocky Brother 1034DX sú obdobou obľúbeného modelu 1034D a sú vybavené voľným ramenom, diferenciálnym podávaním s deleným podávačom, ktorý umožňuje dokonalé šitie bez zvlnenia či nadmerného stiahnutia švíku akejkoľvek látky. Tieto overlocky sú skvelé pre šitie overlockovými stehy. Štvorniťový overlock s diferenciálnym podávaním je ideálny pre začistenie, zošitie a lemov okrajov, ozdobné švy na líci látky. Vďaka voľnému ramenu možné obšívať rukávy, nohavice a iné uzavreté kruhy. Overlock Brother 1034DX dodá šitému oblečenia profesionálny vzhľad. Tento stroj sa od overlocku Brother 2104D líšia iba dizajnom a priehradkou na odrezky. Hlavné funkcie, ktoré plnia overlocky Brother 1034DX: 3, 4nitný overlock 8 typov stehu Voľné rameno Unikátny navliekač nite ľavého chapača Diferenciálne podávanie deleným podávačom Farebné prehľadné značenie navlékaných dráh nití Šijací plocha prispôsobená ako pre bežné šitie tak i pre šitie s voľným ramenom Regulácia dĺžky aj šírky stehu Rychloupínanie pätky Regulácia prítlaku pätky Možnosť šitia bez orezu látky Úzky lemovacie steh bez výmeny šijacej pätky Perfektný stehy na všetkých druhoch látok Výsuvný šijací stolík zaisťuje prestavenie na voľné rameno Osvetlenie pracovnej plochy Kompaktné prevedenie stroja vrátane držadla pre jednoduché prenášanie Otočný ovládač pre šírku a hustotu stehu Možnosť dokúpenia ďalších pätiek Stroje je určený na ľahké a stredné materiály - výkon motora 67W Technické parametre platné pre overlocky Brother 1034DX: Elektronický ovládač rýchlosti šitia Bežne dostupné šijacie ihly štandardného rozmeru 130 / 705H Integrované madlo uľahčí prenášanie stroja LED osvetlenie pracovnej plochy Ihly: 130/705 H - klasické ihly s plôškou pre šijacie stroje Základné príslušenstvo pre overlocky Brother 1034DX - v cene stroja: Pätka základná (na stroji) Sada ihiel 130/705 H (2x 80, 2x 90) Sieťka na niť 4x Tanierik na niť 4x Štetec Pinzeta sťahovať jazýček Mäkký plastový protiprachový kryt DVD s inštrukciami v AJ Pedál s prívodným káblom
Predám overlock PFAFF
Predám overlock Pfaff Hobbylock 2.0. Je to dvoj, troj alebo štvornitný overlock. Málo používaný, skoro ako nový. Predávam ho aj so stolíkom, vyrobeným na mieru. K stroju mám aj množstvo patiek (na gumu, riasenie...)
Overlock Juki MO-50eN - IHNEĎ
Predám nový domáci šijací stroj - overlock Juki MO50eN s orezom 2-ihlový, 4-nitný overlock.
Predám overlock
4-nitný overlock s diferenciálnym podávaním, s možnosťou použitia ako 3-nitný overlock. Overlocky Brother M 2104 D sú domáce overlocky modernej konštrukcie. Sú vybavené voľným ramenom, diferenciálnym podávaním s deleným podávačom, ktorý umožňuje dokonalé šitie bez zvlnenia či nadmerného stiahnutia švíku akejkoľvek látky. Málo používaný ako nový.