inzercia, predaj, predám, bazár

Predám objektív značky Sigma Zoom 28-70 mm F/3,5-4,5 pre Min

Kategória: Objektívy

Predám objektív značky Sigma Zoom 28-70 mm F/3,5-4,5 pre Minolta, 52 mm, s oboma krytkami objektívu.
Vhodné pre analógové a digitálne zrkadlovky Minolta a Sony. V dobrom stave, málo používaný, funkčný. Technicky funguje bez vád, sklo čisté.
Súkromný predaj, bez záruky alebo vrátenia.
Cena 50€ plus štandardné poštovné.
Predám objektív značky Sigma Zoom 28-70 mm F/3,5-4,5 pre Min
Podobné inzeráty
Sigma TRIO (16mm, 30mm, 56mm) pre Sony E-mount
predám 3 skvelé ostré objektívy pre Sony E-mount, pre bezzrkadlovky Sony APS-C (Sony A5000, Sony A5100, Sony A6000, Sony A6300, Sony A6400, Sony A6500, Sony A6600), ale samozrejme dajú sa použiť aj na full-frame (Sony A7, Sony A7II, Sony A7III, Sony A7RII, Sony A7RIII, Sony A7IV, Sony A7SII, Sony A7SIII atď), ja osobne som ich používal so Sony A6500 na fotky aj video, napr. Sigma 16mm je skvelá na krajinky a Sigma 56mm zase na portréty, 30mm je univerzálny objektív. Dôvod predaja - prechod na Sony full-frame. Jedná sa o tieto objektívy: SIGMA 16mm f/1.4 DC DN Contemporary Sony E-mount SIGMA 30mm f/1.4 DC DN Contemporary Sony E-mount SIGMA 56mm f/1.4 DC DN Contemporary Sony E-mount Všetky sa vyznačujú skvelou ostrosťou. Ku každému mám obidve krytky a slnečnú clonu. Bohužiaľ krabica sa zachovala iba k Sigma 56mm. Optika je na každom bezchybná, na tele sa vyskytnú drobné nedostatky z bežného používania, čo ale samozrejme v žiadnom prípade neovplyvňuje výsledné fotografie. Najradšej by som sa ich zbavil ako setu - cena celkom 1000 €. SIGMA 16mm f/1.4 - 380 € SIGMA 30mm f/1.4 - 290 € SIGMA 56mm f/1.4 - 400 € Uprednostňujem osobný odber v Trenčíne vrátane odskúšania. Občas sa vyskytujem aj v Trnave a okolí.
Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art, baj. Nikon
Predám tento objektív pre fotoaparáty Nikon. Objektív je nový, len vyskúšaný. Pôvodná predajná cena 1 527 EUR, moja predajná cena je 1 200 EUR, pri serióznom a rýchlom jednaní dohoda na cene ešte možná. Vieme sa stretnúť osobne, alebo objektív zašlem. Komplet balenie aj s originálnou krabicou. Komerčný popis: Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art je výborný ultra širokouhlý objektív z rady Art, ktorá vyniká nielen obrazovou kvalitou, ale aj dielenským spracovaním. Objektív je určený pre FX (Full Frame) zrkadlovky (DG) a má ohniskovú vzdialenosť 14mm. Pri jeho nasadení na DX (APS-C) zrkadlovky Nikon je jeho ohnisková vzdialenosť zodpovedajúca 21mm ohniskovej vzdialenosti pri Full Frame objektívoch. Vysoká svetelnosť objektívu až f/1.8 zlepšuje prácu s hĺbkou ostrosti a zároveň vám poskytuje možnosť udržať dlhší expozičný čas z ruky a to aj pri horších svetelných podmienkach. Objektív je pre tento účel vybavený 9 lamelovou clonou s kruhovým otvorom pre dokonale rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre rýchle a tiché zaostrovanie využíva objektív vstavaný ultrasonický zaostrovací motor HSM (Hyper Sonic Motor). Vďaka týmto svojím vynikajúcim vlastnostiam ako aj špičkovej obrazovej kvalite je objektív mimoriadne vhodný pre fotografovanie interiérov, prírody, krajinárskej fotografie, fotografie architektúry, reportáže, svadobnej fotografie ako aj pre fotografovanie všetkého čo sa odohráva okolo vás. Uhol záberu objektívu je pri nasadení na FX (Full Frame) zrkadlovkách 114° 2´. Optická konštrukcia objektívu umožňuje 0,1x zväčšenie obrazu a jeho minimálna zaostrovacia vzdialenosť je iba 0,27m. Samotná optická konštrukcia objektívu pozostáva z 16-tich šošoviek, ktoré sú zoradené do 11-tich optických skupín. Optická sústava objektívu je vybavená štyrmi SLD šošovkami (Super Low Dispersion – extra nízko rozptylové sklo), tromi šošovkami z FLD (F Low Dispersion – nízko rozptylové sklo), jednou veľkou 80mm lisovanou asférickou šošovkou a štyrmi asférickými šošovkami. Tieto špeciálne optické členy výrazne znižujú prejavy chromatickej aberácie, odleskov a vylepšujú prenos kontrastu, jasu, ostrosti, farebnú vernosť obrazu ako aj korigujú optické skreslenie obrazu. Predné a zadné šošovky objektívu sú vybavené špičkovou antireflexnou vrstvou Super Multi-Layer Coating, ktorá účinne potláča vznik reflexov, farebných závojov a zlepšuje prenos kontrastu. Takto navrhnutá optická sústava poskytuje špičkovú kvalitu obrazu. Objektív je vybavený 9 lamelovou clonou s dokonale kruhovým otvorom, ktorú je možné nastaviť v rozsahu od f/1.8 po f/16. Kruhový otvor clony zabezpečuje dokonalé rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre zaostrovanie používa objektív overený tichý, rýchly a presný systém ultrasonického zaostrovania HSM (Hyper Sonic Motor). Objektív má v prednej časti vstavanú slnečnú clonu a nie je vybavený závitom pre klasické kruhové filtre. Mechanická konštrukcia objektívu je veľmi odolná, ale napriek tomu ľahká.
Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art, baj. Nikon
Predám tento objektív pre fotoaparáty Nikon. Objektív je nový, len vyskúšaný. Pôvodná predajná cena 1 527 EUR, moja predajná cena je 1 100 EUR, pri serióznom a rýchlom jednaní dohoda na cene ešte možná. Vieme sa stretnúť osobne, alebo objektív zašlem. Komplet balenie aj s originálnou krabicou. Komerčný popis: Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art je výborný ultra širokouhlý objektív z rady Art, ktorá vyniká nielen obrazovou kvalitou, ale aj dielenským spracovaním. Objektív je určený pre FX (Full Frame) zrkadlovky (DG) a má ohniskovú vzdialenosť 14mm. Pri jeho nasadení na DX (APS-C) zrkadlovky Nikon je jeho ohnisková vzdialenosť zodpovedajúca 21mm ohniskovej vzdialenosti pri Full Frame objektívoch. Vysoká svetelnosť objektívu až f/1.8 zlepšuje prácu s hĺbkou ostrosti a zároveň vám poskytuje možnosť udržať dlhší expozičný čas z ruky a to aj pri horších svetelných podmienkach. Objektív je pre tento účel vybavený 9 lamelovou clonou s kruhovým otvorom pre dokonale rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre rýchle a tiché zaostrovanie využíva objektív vstavaný ultrasonický zaostrovací motor HSM (Hyper Sonic Motor). Vďaka týmto svojím vynikajúcim vlastnostiam ako aj špičkovej obrazovej kvalite je objektív mimoriadne vhodný pre fotografovanie interiérov, prírody, krajinárskej fotografie, fotografie architektúry, reportáže, svadobnej fotografie ako aj pre fotografovanie všetkého čo sa odohráva okolo vás. Uhol záberu objektívu je pri nasadení na FX (Full Frame) zrkadlovkách 114° 2´. Optická konštrukcia objektívu umožňuje 0,1x zväčšenie obrazu a jeho minimálna zaostrovacia vzdialenosť je iba 0,27m. Samotná optická konštrukcia objektívu pozostáva z 16-tich šošoviek, ktoré sú zoradené do 11-tich optických skupín. Optická sústava objektívu je vybavená štyrmi SLD šošovkami (Super Low Dispersion – extra nízko rozptylové sklo), tromi šošovkami z FLD (F Low Dispersion – nízko rozptylové sklo), jednou veľkou 80mm lisovanou asférickou šošovkou a štyrmi asférickými šošovkami. Tieto špeciálne optické členy výrazne znižujú prejavy chromatickej aberácie, odleskov a vylepšujú prenos kontrastu, jasu, ostrosti, farebnú vernosť obrazu ako aj korigujú optické skreslenie obrazu. Predné a zadné šošovky objektívu sú vybavené špičkovou antireflexnou vrstvou Super Multi-Layer Coating, ktorá účinne potláča vznik reflexov, farebných závojov a zlepšuje prenos kontrastu. Takto navrhnutá optická sústava poskytuje špičkovú kvalitu obrazu. Objektív je vybavený 9 lamelovou clonou s dokonale kruhovým otvorom, ktorú je možné nastaviť v rozsahu od f/1.8 po f/16. Kruhový otvor clony zabezpečuje dokonalé rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre zaostrovanie používa objektív overený tichý, rýchly a presný systém ultrasonického zaostrovania HSM (Hyper Sonic Motor). Objektív má v prednej časti vstavanú slnečnú clonu a nie je vybavený závitom pre klasické kruhové filtre. Mechanická konštrukcia objektívu je veľmi odolná, ale napriek tomu ľahká.
Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art, baj. Nikon
Predám tento objektív pre fotoaparáty Nikon. Objektív je nový, len vyskúšaný. Pôvodná predajná cena 1 527 eur, moja predajná cena je 1 090 eur. Vieme sa stretnúť osobne, alebo objektív zašlem. Komplet balenie aj s originálnou krabicou. Komerčný popis: Sigma 14mm f/1.8 DG HSM Art je výborný ultra širokouhlý objektív z rady Art, ktorá vyniká nielen obrazovou kvalitou, ale aj dielenským spracovaním. Objektív je určený pre FX (Full Frame) zrkadlovky (DG) a má ohniskovú vzdialenosť 14mm. Pri jeho nasadení na DX (APS-C) zrkadlovky Nikon je jeho ohnisková vzdialenosť zodpovedajúca 21mm ohniskovej vzdialenosti pri Full Frame objektívoch. Vysoká svetelnosť objektívu až f/1.8 zlepšuje prácu s hĺbkou ostrosti a zároveň vám poskytuje možnosť udržať dlhší expozičný čas z ruky a to aj pri horších svetelných podmienkach. Objektív je pre tento účel vybavený 9 lamelovou clonou s kruhovým otvorom pre dokonale rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre rýchle a tiché zaostrovanie využíva objektív vstavaný ultrasonický zaostrovací motor HSM (Hyper Sonic Motor). Vďaka týmto svojím vynikajúcim vlastnostiam ako aj špičkovej obrazovej kvalite je objektív mimoriadne vhodný pre fotografovanie interiérov, prírody, krajinárskej fotografie, fotografie architektúry, reportáže, svadobnej fotografie ako aj pre fotografovanie všetkého čo sa odohráva okolo vás. Uhol záberu objektívu je pri nasadení na FX (Full Frame) zrkadlovkách 114° 2´. Optická konštrukcia objektívu umožňuje 0,1x zväčšenie obrazu a jeho minimálna zaostrovacia vzdialenosť je iba 0,27m. Samotná optická konštrukcia objektívu pozostáva z 16-tich šošoviek, ktoré sú zoradené do 11-tich optických skupín. Optická sústava objektívu je vybavená štyrmi SLD šošovkami (Super Low Dispersion – extra nízko rozptylové sklo), tromi šošovkami z FLD (F Low Dispersion – nízko rozptylové sklo), jednou veľkou 80mm lisovanou asférickou šošovkou a štyrmi asférickými šošovkami. Tieto špeciálne optické členy výrazne znižujú prejavy chromatickej aberácie, odleskov a vylepšujú prenos kontrastu, jasu, ostrosti, farebnú vernosť obrazu ako aj korigujú optické skreslenie obrazu. Predné a zadné šošovky objektívu sú vybavené špičkovou antireflexnou vrstvou Super Multi-Layer Coating, ktorá účinne potláča vznik reflexov, farebných závojov a zlepšuje prenos kontrastu. Takto navrhnutá optická sústava poskytuje špičkovú kvalitu obrazu. Objektív je vybavený 9 lamelovou clonou s dokonale kruhovým otvorom, ktorú je možné nastaviť v rozsahu od f/1.8 po f/16. Kruhový otvor clony zabezpečuje dokonalé rozostrenie pozadia – tzv. bokeh. Pre zaostrovanie používa objektív overený tichý, rýchly a presný systém ultrasonického zaostrovania HSM (Hyper Sonic Motor). Objektív má v prednej časti vstavanú slnečnú clonu a nie je vybavený závitom pre klasické kruhové filtre. Mechanická konštrukcia objektívu je veľmi odolná, ale napriek tomu ľahká.
Banda 4 objektivov
Predám 4 objektívy, každý ma nejakú chybičku. 1. 28-200mm objektív bajonet Canon FD, chýba name ring a pár skrutiek. Keď som ho držal pokppe na statíve fungoval správne, chýbajú mu nejaké 3 dlhšie skrutky aby bajonet držal s telom pohromade. Žiadna pleseň, závoj, škrabance alebo iné poškodenie optiky alebo tela. Zrejme niečo ako Sirius (značka) 2. Tokura MC auto zoom 35-70mm f2.8-3.5. Bajonet Olympus OM. Optika aj telo bez poškodení alevo vady. Clona neposlúcha. Nejako divne sa ovláda clona, nie clonovým krúžkom, inak funkčný a v dobrom stave. Trebalo by sa naňho pozrieť. 3. Olympus Zuiko 75-150mm f4. Tento asi dostal ranu, najviac dostal filter, ten bol na kašu. Z predného člena trošku odštiepené (kuk na samostatný inzerát, nevšimol som si vplyv na fotke). Filtrový závit mierne ohnutý. Zabudovaná slnečná clona, interný zoom (pri zmene ohniska sa nemení dĺžka objektívu). Okrem popísaných vád je v dobrom stave, clona, ostrenie a zoom idú krásne, ešte stále dokáže potešiť a rozhodne zaujať výstupom. F4 konštantná clona v celoej dĺžke. Kompaktný objektív na filmovú zrkadlovku alebo na adaptovanie. 4. Sigma 75-150mm f3.5, bajonet Olympus OM. Optika bez chyby, telo bez chyby. Ostrenie, zoom a clona idú hladko. Neostrí na nekonečno, raz som ho už rozobral a vyčistil, ostril o dosť ďalej ako predtým, takže predpokladám že je nejaký element posunutý alebo otočený. Macro krúžok na pseudo makro zábery, zväčšenie 1:6 pri maximálnom makro režime. Predávam ako je nafotené, za všetko 40€. Je to podľa mňa zaujímavá ponuka keď má niekto chuť sa s nimi pohrať a dať ich do funkčného stavu bude mať zaujímavé objektívy za pár eur. Každý objektív má aj samostatný inzerát kde sú priložené fotky s ním nafotené. Pri osobnom odbere (Košice) sa môžme dohodnúť na nizsej cene. Olympus sigma analog tokura macro multi coated na opravu zoom zuiko f2.8 f4
Slnečné clony pre Canon
Skvelá náhrada za originál clonu. Clona zabraňuje vzniku nežiadúcich odleskov a chráni prednú časť objektívu. Vyrobené z kvalitného matného plastu. ES-62 Pre objektív Canon EF 50mm f/1.8 II ES-71ii Pre objektív Canon EF 50mm f/1.4 USM EW-54 Pre objektív Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM EW-60Cii Pre objektív Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6 Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6 II Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6 USM Canon EF 18-55mm f/3.5-5.6 USM II Canon EF-S 18-55/3.5-5.6 IS Canon EF-S 18-55/3.5-5.6 IS II Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6 IV USM/ V USM Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6 III / II Canon EF 28-80mm f/3.5-5.6 Canon EF 28-90mm f/4-5.6 III / II USM Canon EF 28-90mm f/4-5.6 USM EW-63C Pre objektív Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM EW-73B Pre objektív Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS (stará verzia) Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM EW-78D Pre objektív Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS Canon EF 28-200mm f/3.5-5.6 USM Canon EF 28-200mm f/3.5-5.6 EW-83E Pre objektív Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 16-35mm f/2.8 L USM (prvá verzia) Canon EF 17-40mm f/4 L USM Canon EF 17-35mm f/2.8 L USM EW-83H Pre objektív Canon EF 24-105mm f/4L IS USM ET-67B Pre objektív Canon EF-S 60mm f/2.8 USM Macro LH-DC60 Pre objektív Canon Powershot SX50 HS Canon Powershot SX40 IS Canon Powershot SX30 IS Canon Powershot SX20 IS Canon Powershot SX10 IX Canon Powershot SX1 IS Kontaktujte ma prosím SMS alebo e-mailom