inzercia, predaj, predám, bazár

Predám obrázky zo sušených kvetín

Kategória: Umelecké predmety

Predám 2 obrázky zo sušených kvetín, 39x15 cm a 29x12 cm.
Predám  obrázky zo sušených kvetín
Podobné inzeráty
Starožitne obrazky kvetin
Predam sadu starožitnych obrazkov kvetin na platne. Vhodne na chatu, alebo ako pekná ozdoba do kuchine. Jedna sa o zachovale kusky, mierne odreninky na rame a znamky času na platne ale stale veĺmi pekne a zachovale kúsky. Najdrašej by som predal celu sadu spolu. Pozri aj dalšie moje inzeraty, klikni na meno :)
Veniec zo sušených kvetov
Ponúkam jarné vence zo sušených kvetov. Priemer je cca 35 cm. Pre viac info správa .
Kytica zo sušených kvetov
Kytica zo sušených kvetov, klasov a makovíc. Stabilizovaná sprejom - teraz uložena vo váze prikrytá vrecúľkom aby sa do nej nenaprášilo. Ja som ju využila ako svadobnú :) priniesla mi štastie potešila, ale žial, som praktik a doma sa mi prah utierat nechce tak niekomu snad ožiari domov alebo inak poteší ..... :)
Predam obrazky na stenu
Predam obrazky na stenu, obrazky 2,3,4 maju rozmer 25 x 34 cm, obrazky 5-10 maju rozmer 21 x 18 cm. Cena: 3 eura/kus. Na SMS nereagujem.
Predám umelecké obrázky
Predám umelecké obrázky 13,5x18,5cm, 3 ks, cena za obrázky spolu
Obrázky svätých v oválnom ráme vzhľad starožitnosti
Predám 2 obrázky svätých v oválnom ráme ktorého výška je Cca 20 centimetrov obrázky sú nepoškodené ako nové môžem poslať na dobierku poštovné do 5 euro Môžem predať aj samostatne cena jedného obrázku 25 eur... v prípade kúpy obidvoch obrázkov cena 46 euro