inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Obrubník a Umelá plastová tráva,rohož,trávnik

Kategória: Ostatné

Predám obrubník plastový
Obrubník plastový dlžka 75cm
Spojenie preložením

Výška 4,5 cm = 1,4 €/ks
Výška 6,0 cm = 1,5 €/ks
Farba Čierna,Zelená,Šedo-Zelená

Obrubník plastový dlžka 100cm
Spojenie na pero-drážku

Výška 6,0 cm = 2,0 €/ks
Farba čierna

Klinec plastový dĺžka 25cm
Spotreba 4 ks/m
ks = 0,2 Eur

Obrubník plastový dlžka 80 cm
Výška 9,5 cm
Trávnikový okraj na zapichnutie do zeme
Farba Antracit alebo Zelená =
2,0 €/ks

Geotextília netkaná čierna proti prerastaniu buriny 50g/m2
rozmer
1,1x50m = (55m2) = 18,00 €/ks
1,1x10m = (11m2) = 04,50 €/ks

Sieť proti krtkom,krtom,krt
oko 16x15mm
váha 58g/m2
cena 0,60€/m2

Plastový obrubnik neviditeľný
Trávnikový okraj
Okrajová lišta
Dilatačný kus
Oddeľovač
Vhodné okolo stromov,skaliek,trávnikov,kvetín chodníkov
tvarovateľné aj do oblukov a kruhov,spojenie dvoch kusov preloženim na okrajoch
rýchla a jednoduchá montáž
nevyžaduje výkopové práce
zanedbateľné náklady na realizáciu a dopravu,je neviditeľný
zachováva si tvar aj po niekoľkých rokoch
nezničí sa ani pri zaťažení
možné použitie pre všetky druhy povrchov
bezproblémove kosenie trávnikov až ku okraju oddelenej plochy
možnosť opätovného použitia aj po rokoch
upevnenie do podkladu pomocou plastoveho klinca


Predám Umelá plastová tráva,rohož,trávnik
Použitie na terasy,chodniky,balkony,do oddychovych časti
Pocit prírodnej trávy
Dlhá životnosť
Odolná voči Uv žiareniu
nepotrebné kosiť,hnojiť,polievať...
tri druhy výšky vlasu

Rimini 20mm
2m x 5m = 10m2 = 11,8 €/m2
2m x 25m = 50m2 = 11,8 €/m2

Nizza 35mm
2m x 5m = 10m2 = 15,2 €/m2
2m x 25m = 50m2 = 15,2 €/m2

Modena 35mm Extra husté tkanie
2m x 5m = 10m2 = 21,3 €/m2
2m x 25m = 50m2 = 21,3 €/m2

Delenie za príplatok

Predám Obrubník a Umelá plastová tráva,rohož,trávnik
Podobné inzeráty
Famibay Absorpční rohožka Hnědá
Nová Famibay Absorpční rohožka Hnědá 60x90cm O tomto produktu Rohož pro domovní vchodové dveře: naše domovní rohožky vstupní rohože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní polyesterové tkaniny, rohožky z mikrovlákna, velmi měkké a savé, udržují podlahu čistou a suchou, mohou účinně seškrabovat nečistoty a písek z bot a domácích zvířat NÍZKÝ PROFIL A MĚKKÉ NEČISTOTY VSTUPNÍ DVEŘE: Naše vnitřní rohožky mají rozměry 60 x 90 cm; vstupní rohože o tloušťce 1,5 cm, což znamená, že se dveře nezasekávají; Super měkké rohožky do dveří z mikrovlákna, při došlápnutí chlupatá, ideální pro domácí mazlíčky a děti Protiskluzové a omyvatelné rohože: naše vnitřní rohožky jsou kvalitně vyrobeny overlockovou technikou, zabraňují vypadávání vlasů a uvolněným nitím, jsou kvalitní a umožňují praní, lze je také vysávat; Díky TPR spodní části, která zabraňuje sklouznutí nebo zmačkání rohože při došlápnutí, by měla při používání udržovat podlahu suchou a čistou. Široce používaná domácí vstupní rohož: savá rohožka vstupních dveří z mikrovlákna široce používaná pro domácí dekoraci, používaná jako vnitřní venkovní vstupní rohož, uvítací rohož pro přední dveře, kuchyňská rohož, rohož do obývacího pokoje, rohož do obývacího pokoje, rohožka do koupelny, rohože na prádlo, dětské rohože, domácí mazlíčci rohože atd.
Umelá tráva 30 m2 NOVÁ NEPOUŽITÁ
Dobrý deň, Predám ešte ne použitú umelú trávu 2x5m celkovo 3 balíky 30m2. Vid foto. Umela tráva ma uv ochranu a je na vonkajšie použitie. Pozrite si detailné foto. Tráva je vhodná na zakrytie zeminy, dočasne pokrytie povrchu ako terasy, pódia, atd. Prosím uvedomte si cenu / kvalitu, nečakajte žiadnu top estetickú kvalitu. Cena ze celú metráž 30m2. Možnosť vidieť.
Skryty zahradny plastovy obrubnik - hruby, pevny, vysoky 4cm
Neviditelny záhradný, plastový obrubník - ideálny na oddelenie trávnika od škrku, kamenov, kôry, zámkovej dlažby. Zabraňuje prerastaniu trávnika do chodníkov, záhonov, skaliek, kvetín Dĺžka 1m, výška 4cm, balené sú po 10m, ale odrezať môžem aj po 5 metrov -skrytý, takže neovplyvňuje vzhľad vašej záhrady. -ľahko tvarovateľný pre všekty kruhy, oblúky, rovné priamky ! -možnosť kosiť trávnik až po okraj. -rýchla, jednoduchá montáž pomocou pevných zatĺkacích klincov -vysoká kvalita , dlhá doba životnosti. -odolnosť pri zaťažení Nájde si uplatnenie aj ako dilatačná lišta do betónu, na zarovnávanie betónových plôch alebo ako konštrukčná lišta. Na jeden meter obrubníku je potrebných 3-5 ks klincov v závislosti na zaťažení a zakrivení plochy. Trávnikový (stratený) kvalitný obrubník. Konkurencia EKOBRIM a EKO-BRIM plastové obrubníky. Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 4cm zaplatíte 17€ Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 6cm zaplatíte 20€ 1samostatný klinec naviac stojí 0,1€ Osobný odber Trnava príp. sobotu Sládkovičovo alebo zaslanie kuriérom.
Skryty zahradny plastovy obrubnik-hruby,pevny,vysoky 4 a 6cm
Neviditelny záhradný, plastový obrubník - ideálny na oddelenie trávnika od škrku, kamenov, kôry, zámkovej dlažby. Zabraňuje prerastaniu trávnika do chodníkov, záhonov, skaliek, kvetín Dĺžka 1m, výška 4cm, cena 1,5€/meter - Balené sú po 10m, ale odrezať môžem aj po metroch -skrytý, takže neovplyvňuje vzhľad vašej záhrady. -ľahko tvarovateľný pre všekty kruhy, oblúky, rovné priamky ! -možnosť kosiť trávnik až po okraj. -rýchla, jednoduchá montáž pomocou pevných zatĺkacích klincov -vysoká kvalita , dlhá doba životnosti. -odolnosť pri zaťažení Nájde si uplatnenie aj ako dilatačná lišta do betónu, na zarovnávanie betónových plôch alebo ako konštrukčná lišta. Na jeden meter obrubníku je potrebných 3-5 ks klincov v závislosti na zaťažení a zakrivení plochy. Trávnikový (stratený) kvalitný obrubník. Konkurencia EKOBRIM a EKO-BRIM plastové obrubníky. Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 4cm zaplatíte 17€ Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 6cm zaplatíte 20€ 1samostatný klinec naviac stojí 0,1€ Ponúkam aj geotextíliu a siet proti krtom(kliknite TU nižšie na meno Martin,pre zobrazenie ďalších inzerátov). Odber v Trnave-Sládkovičovo,pripadne viem zaslať na dobierku. Kontakt cez formulár dole, alebo SMS / telefonicky na
Skryty zahradny plastovy obrubnik-hruby,pevny,vysoky 4 a 6cm
Neviditelny záhradný, plastový obrubník - ideálny na oddelenie trávnika od škrku, kamenov, kôry, zámkovej dlažby. Zabraňuje prerastaniu trávnika do chodníkov, záhonov, skaliek, kvetín Dĺžka 1m, výška 4cm, cena 1,5€/meter - Balené sú po 10m, ale odrezať môžem aj po metroch -skrytý, takže neovplyvňuje vzhľad vašej záhrady. -ľahko tvarovateľný pre všekty kruhy, oblúky, rovné priamky ! -možnosť kosiť trávnik až po okraj. -rýchla, jednoduchá montáž pomocou pevných zatĺkacích klincov -vysoká kvalita , dlhá doba životnosti. -odolnosť pri zaťažení Nájde si uplatnenie aj ako dilatačná lišta do betónu, na zarovnávanie betónových plôch alebo ako konštrukčná lišta. Na jeden meter obrubníku je potrebných 3-5 ks klincov v závislosti na zaťažení a zakrivení plochy. Trávnikový (stratený) kvalitný obrubník. Konkurencia EKOBRIM a EKO-BRIM plastové obrubníky. Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 4cm zaplatíte 16€ Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 6cm zaplatíte 19€ 1samostatný klinec naviac stojí 0,1€ Ponúkam aj geotextíliu a siet proti krtom(kliknite TU nižšie na meno Martin,pre zobrazenie ďalších inzerátov). Odber v Trnave-Sládkovičovo,pripadne viem zaslať na dobierku. Kontakt cez formulár dole, alebo SMS / telefonicky na
Skryty zahradny plastovy obrubnik - hruby, pevny, vysoky 4cm
Neviditelny záhradný, plastový obrubník - ideálny na oddelenie trávnika od škrku, kamenov, kôry, zámkovej dlažby. Zabraňuje prerastaniu trávnika do chodníkov, záhonov, skaliek, kvetín Dĺžka 1m, výška 4cm, balené sú po 10m, ale odrezať môžem aj po 5 metrov -skrytý, takže neovplyvňuje vzhľad vašej záhrady. -ľahko tvarovateľný pre všekty kruhy, oblúky, rovné priamky ! -možnosť kosiť trávnik až po okraj. -rýchla, jednoduchá montáž pomocou pevných zatĺkacích klincov -vysoká kvalita , dlhá doba životnosti. -odolnosť pri zaťažení Nájde si uplatnenie aj ako dilatačná lišta do betónu, na zarovnávanie betónových plôch alebo ako konštrukčná lišta. Na jeden meter obrubníku je potrebných 3-5 ks klincov v závislosti na zaťažení a zakrivení plochy. Trávnikový (stratený) kvalitný obrubník. Konkurencia EKOBRIM a EKO-BRIM plastové obrubníky. Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 4cm zaplatíte 16€ Pri kúpe 10 metrov+30klincov, výška 6cm zaplatíte 19€ 1samostatný klinec naviac stojí 0,1€ Osobný odber Trnava príp. sobotu Sládkovičovo alebo zaslanie kuriérom.