inzercia, predaj, predám, bazár

Predám od merky 4 velokosťamy

Kategória: Všetko ostatné

Dobrý ďen predávam obmerky 4 druhov :
1.od merka modrá 50 ml mám 9 ks a cena je jednej 1,20 euro
2.od merky bielé+modrá 50 ml 11 ks a cena je za jeden kus 1,20 eur
3.od merka modrá 5 ml 10 ks a cena je za jeden kus 1,10 eur
4.od merka ¾ 2 kus a cena je za jeden kus 2,50 eur
Len osobný odber može byť.Na mobil ne ragujem.Iba cez e-mail adesu.Kto má záujem ozve sa mne na e-mail adresu:kockovicp@
Ďakujem

Predám od merky 4 velokosťamy
Podobné inzeráty
Predám profesionálny MMA komplet
Predám MMA komplet ktorý zahrňuje: Holenné chrániče VENUM ELITE ktoré sú veľmi kvalitné a ručne robené od firmy VENUM. Kupované za 125 eur predávam za 95. MMA Bambule ktoré sú vhodné na tréningy, sú veľmi pohodlné a nebolí z nich ruka po tréningu. Kupované za 55 eur predám za 40. MMA Suspenzor rozkroku. Veľmi kvalitný materiál čo sa týka aj suspenzoru aj jeho úchytu. Kupované za 25 predám za 15. Všetky veci ktoré predávam boli použité veľmi málo z dôvodu môjho zhoršenia zdravotného stavu a tak som ďalej nemohol pokračovať v trénovaní MMA. Aj tak som si tieto veci stihol 2,3 krát odskúšať a za mňa sú kvalitov TOP z TOPov a nemôžem na ne povedať krivého slova. Veci sú bez obalou. Ak budete mať záujem preferujem ak by ste mi napísali na mail.
Predám odrazovú plochu k 305 cm tampolíne.
Predám takmer novú skákaciu odrazovú plochU k trampolíne, priemer 305 cm, počet ok 64. Predám aj všetkých 64 ks pružin za 5 eur + k tomu všetkému darujem schodíky a ochranný kryt pružín. Predám aj jednotlivo.
Boxovací mech / držiak na stenu + rukavice
Predám pár krát použitý boxovací mech / vrece, nástenný držiak na zavesenie boxovacieho mechu, oceľová konštrukcia, 2 ks boxovacích rukavíc - detské a dospelácke - pre začiatočníka. Pôvodná cena: 115€ Pri odbere spolu: 60€ Samostatne: Stojan, pôvodná cena 40€ - predám za 25€ Mech, pôvodná cena 45€ - predám za 28€ Rukavice pôvodná cena spolu 30€ - predám za 15€ Len osobný odber, poprípade po dohode možnosť dovozu v rámci KE mesta.
Predám vypúšťače NOCK 2 IT a 2 SMOOTH
Predám vypúšťače od Johna Dudley-ho značky Nock On, Jeden je Nock 2 it - klasický dlaňový a druhý je typu hinge - 2 smooth. Cena jedného nového je 232€, predám oba spolu za 320€, alebo samostatne jeden za 170€. K vypúšťačom mám kľúče, náhradné pružinky do Nock 2 It a remienok na zápästie.
Predám hliníkové  tabuľky ATRAPY
Predám hliníkové tabuľky ATRAPY. Predám aj po samostatné. Cena 11,.eur/kus. Pekný darček. Posielam aj poštou+poštovne
Predám nové, nepoužité medaile
Predám nové, nepoužité medaile. Predám 12 kusov bronzových medailí s bežeckým emblémom, 3 kusy strieborných medailí s bežeckým emblémom, 1 kus zlatej medaile so šachovým emblémom, 1 kus striebornej medaile so šachovým emblémom, 2 kusy bronzových medailí so šachovým emblémom. Bežecké medaile majú priemer 4,5 cm, šachové medaile majú priemer 5 cm. Všetky medaile aj stužky sú všetky nové, nepoužité. Emblém je možné prelepiť. Cena za 1 kus 0,60 €, za všetky spolu 11,- €.