inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ohradnik

Kategória: Dobytok

Predám el.oplotok na 12 vol. 45€
Spagat 500m... 16€
Spagat 250m. 12€
Isolator 100ks. 16€
Rúčky 1ks. 1.5€
Bran.set 1ks. 7€
Paska 200m. 16€
Predám ohradnik
Podobné inzeráty
Elektrický ohradnik
Ponúkam na predaj elektrický ohradník značky REDYK AB 200. Vhodný na ochranu poľnohospodárskych plodín pred divou zverou a na pasenie hovädzieho dobytka a koní.
Predám býka
Predám dvojročného býka slov. strakaté x belgické modré, váha cca 600kg. Býka sme mali v stáde s kravami, sú po ňom pekné býčky. Je kľudnej povahy, rešpektuje el. ohradník. Predám len na registrovanú farmu, na chov. NIE NA MÄSO!
Predám býčka (býka, teľa) za výhodnú cenu 600 eur/ks
Predám býčka (býka, teľa) krásnej dlhej a mohutnej postavy za výhodnú cenu 600 eur/ks. Dobre žerú a priberajú, rastú ako z vody. Vhodné aj na zabitie aj na výkrm. Plemeno Charloise (šarloak) a Limousine x salers, váha cca 150-170kg. Cena biely 600 eur, svetlohnedý za 600 eur, tmavohnedý s bielym znakom 600 eur. Môžem aj priviezť, mám vlastný prívesný vozík pre kone. Do neďalekej vzdialenosti dovoz zdarma. Bez čísla a bez pasu. Býčky sa cez deň pasú a večer sú prikrmované. Chované na zelenej pastve, sene, vode a jablkách. Naučené sú na reťaz aj na elektrický ohradník. Volať môžete kedykoľvek na . Fotky sú staršie, novšie pridám cez víkend, keď bude viac času...
Predam Jersey dojnú kravu
Predam Jersey kravu, inseminovana 18.11. Denný nadoj cca 15l ( záleží od krmenia ) , registrovaná, 8ročná, posledne telenie 9.6. mala jalovicku ( ta je tiež na predaj -v prípade odberu oboch zlava ) zvyknutá na ručné aj strojové dojenie, na elektricky ohradnik, kludna a dobrá. Zvyknutá na voľný pobyt vonku. V prípade záujmu pisat mail alebo SMS - zlý signál na telefón. ( zavolám naspäť )
Predám jalovicu 50% Jersey 50% AA
Predam jalovičku geneticky bezrohú narodenú 9.6. Matka ( hnedá na foto) výborná dojka- možnosť vidieť ( pripadne tiež kúpiť ) Naučená na el.ohradnik, milá, krotká . Registrovaná ( nemusí byt ) Len mail alebo SMS - zavolám naspäť - zlý signál na tel. ! Mozna výmena za kvalitne dojné kozy alebo Pripustene jarky lacaune, pripadne za kukuricu, pšenicu, jačmeň, seno v malých balíkoch plus Váš doplatok
Predám jalovicu SS
Predám jalovicu SS, narodená 23.5.2022. Váha 200-250kg. Rešpektuje elektrický ohradník. Cena 600€.