inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Ohrievac knemu darujem knihu

Kategória: Ostatné zimné

Predam.ohrievac knemu darujem knihu
Predam Ohrievac knemu darujem knihu
Podobné inzeráty
Botas
Darujem lyžiarske topánky botas 70_80 roky,korčule botas,nové topánky na korčule , PPvšetko čo je na fotke ,pre fanúšika,zberatela ,zn.Botas retro ,socialistická výroba,darujem
darujem 2 detske helmy a okuliare
Darujem pouzivane ale stale v dobrom stave 2 helmy plus okuliare na lyzovanie. Velskost XS. Osobny odber Pezinok
Darujem drevené sánky
Darujem drevene sanky viď foto
TEPLOSKY SUCHE TEPLO
Teploška je ako Váš osobný, prenosný radiátor. Je to vlastne taký malý, telový ohrievač, ktorý sa aktivuje vzduchom a zahreje Vás kedykoľvek, kdekoľvek a na počkanie. Napriek tomu, že je to malé vrecúško, jej teplo si môžete vychutnávať 5 – 20 hodín (v závislosti od typu teplošky). Stačí len otvoriť obal a vybrať z neho teplošku. Teplo pocítite už za pár minút. Teploška sa zahrieva postupne a svoju maximálnu teplotu dosiahne za 15-30 minút, v závislosti od okolností. Teploška je netoxická, zdraviu nezávadná a ekologická. Teploška funguje na báze oxidácie železa, alebo ľudovo povedané hrdzavení, či korózi železa. Pri hrdzavení železa sa uvoľňuje teplo, ktoré normálne necítime, ale pri niekoľkonásobnom zrýchlení a skoncetrovaní tejto prírodnej chemickej reakcie je uvoľňované teplo citeľné. Tento fakt pre vyše 30 rokmi využili Japonci a začali ako prvý vyrábať teplošky. Velkost: 9.2*5.5cm Farba: biela Dlzka ohrievania: 8 hodin Priemerná teplota: 53 °C Max teplota: 65°C Doba spotreby: 3 roky V PONUKE TEPLOSKY NA RUKY (1 teploska v baleni) A TEPLOSKY NA NOHY (2 teplosky v baleni). CENA ZA 1-9 BALENI: 2 EUR/BALENIE CENA ZA VIAC AKO 10 BALENI: 1,50 EUR/BALENIE MOZNOST OSOBNEHO ODBERU V BRATISLAVE STARE MESTO (HORSKY PARK ALEBO EUROVEA) ALEBO POSTOVNE 3 EUR.
Kolieskové korcule
Aj darujem kolieskové korcule
Predám ohrádku na sane
Predám ohrádku na sane - novú nepoužitú, cena novej 19,90, predám za 15 EUR plus dohoda keď nemusím posielať. Možnosť dosnieť SA - NR, Alebo aj inde podľa dohody.