inzercia, predaj, predám, bazár

Predám okruhly roztahovaci stôl + 4 stolicky

Kategória: Jedálenské kúty

Predam okruhly stôl roztahovaci stol ktory ma v okruhlom stave priemer 103cm plus sa da roztiahnut a zvacsit o 40cm na ovalny typ s dlzkou 143cm a sirkou 103cm. Su k nemu aj 4 stolicky.Original farba je cervena jelsa ale bol pretrety na bielo ale uz ho bude potreba opat natriet alebo prisposobit na svoj vkus.Stolicky tiez original farba cervena jelsa a boli pretrete a maju tiez tmavy potah ktory sa da jednoducho dat dole a pod nim je original smotanova latka.Stol aj stolicky nie su nijak poskodene.
Predám okruhly roztahovaci stôl + 4 stolicky
Podobné inzeráty
rozťahovací stôl + 4 stoličky
Predám starší rozťahovací stôl so 4 stoličkami. Rozmery plochy stola: 120*85cm / 170*85cm (rozložený). Na stole je poškodený lak, poškodenie vyznačené na jednej z fotografií (zohladnené v cene). cena za komplet stôl + stoličky: 70€, cena stôl: 40€, cena stoličky: 40€.
Predám rozťahovací stôl so stoličkami.
Predám rozťahovací jedálenský set , stôl,stoličky 6 kusov.Stôl ma rozmer 140×80 cm výška je 76cm.Poroztiahnuti ma 178cm.Material drevo,farba gaštan.Stolicky materiál drevo farba gaštan.Navleky na stoličky grátis.Set nie je poškodený ani zodraty.
Predám rozťahovací stôl so stoličkami.
Predám rozťahovací jedálenský set , stôl,stoličky 6 kusov.Stôl ma rozmer 140×80 cm výška je 76cm.Poroztiahnuti ma 178cm.Material drevo,farba gaštan.Stolicky materiál drevo farba gaštan.Navleky na stoličky grátis.Set nie je poškodený ani zodraty.Nohy stola sa dajú odsrobovat a odmontovat
Predám jedálenský stôl plus stoličky
Predám jedálenský stôl plus 4 stoličky Stôl je IKEA Stoličky JYSK Stôl stal pôvodne 169 A stoličky som kúpila kus za cca 40€ Cele kombo stôl plus stoličky som ochotná predať za najmenej 200€ Je to minimálne používané vlastne sa za tým nikdy ani nejedlo je to doplnok ktorý začal zavadzať. Nakoľko prerábame potrebujem ten priestor *pre bližšie info a viac fotiek a v prípade vážneho záujmu ma kontaktuje na tel čísle ak nezdvíham prosim píšte SMS.
Bjursta stôl+stoličky
Predam zostavu stol+2 stoličky, v pripade záujmu aj lavicu. Stol 140x84, vyska 74. 2 dosky na roztiahnutie stola, každá 40cm. Da sa rozložiť na 180 alebo na 220cm. Používané, má stvoje nedostatky, stále funkčné, rozložené max 5x. Super stav, nedostatky sa dajú prekryť farbou. Zohľadnené v cene. Ručne šité obliečky z vodeodolnej zamatovej tmavozelenej látky. Molitán 7cm. Prípadne verzia molitanu 5 cm vo svetložltej látke. Pôvodné obliečky na stoličky v béžovej farbe. Stôl+stoličky+zelené obliečky 100€ Stôl+stoličky+lavica+matrac+obliečky zelené 150€ Osobný odvoz. Rozložené. V prípade rýchlej reakcie môžme nechat zlozene.
stol a stolicky skleneny stol, zeleny, zelene stolicky
Predam skleneny stol s plastovymi nohami, plus stolicky (stohovatelne). Dlzka stola: 115 cm x 70 cm Cena stola> 80 Eur Cena stoliciek> 80 Eur Stol plus stolicky cena> 140 Eur Stol je vo velmi dobrom stave, na nohach drobne poskodenia, ktore by sa dali pretriet. (vid fotto). Stolicky top stav. Len sobny odber.