inzercia, predaj, predám, bazár

Predám okrúhly stôl so stoličkami

Kategória: Jedálenské kúty

Predám okrúhly stôl so stoličkami priemer stola je 80 cm.
Jeden stôl plus 4 stoličky
Na cene sa vieme dohodnúť.
Prosím volať po 14:30 ak nezodvihnem zavolám naspäť
Predám okrúhly stôl so stoličkami
Podobné inzeráty
Okrúhly stôl so 4 stoličkami
Predám okrúhly stôl so stoličkami JYSK JONSTRUP sivá/dub. Set spolu v cene 150€, alebo samostatné stoličky v cene 120€ a samostatný stôl v cene 30€. priemer stola 1meter. Len osobný odber Galanta
Okrúhly stôl so stoličkami
Ponúkam na predaj úplne nový okrúhly stôl so sklom na vrchu. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za stôl a štri stoličky. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZEÁTY.
Luxusný stôl so stoličkami
Ponúkam na predaj úplne nový luxusný stôl so štyrmi stoličkami. JE IHNEĎ K ODBERU. Cena je za okrúhly stôl so sklom na vrchu a štyri stoličky. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Stôl so stoličkami
Predám rozkladací stôl z moebelixu spolu so stoličkami (4 kusy - na fotke piata z inej série, nie je na predaj). Stôl aj stoličky cca 5 rokov staré, v stave - ako nové, boli používané len na slávnostné stolovanie. Cena stola 220 Eur, stoličky po 60 Eur. V prípade kúpy stola aj so stoličkami spolu cena len 400 Eur. V prípade záujmu, prosím o telefonický alebo SMS kontakt. Na mail nereagujem. Odber možný len osobne.
Okrúhly retro stôl
Predám okrúhly drevený stôl so 4 stoličkami. Priemer 110 cm.
Predám okruhly roztahovaci stôl + 4 stolicky
Predam okruhly stôl roztahovaci stol ktory ma v okruhlom stave priemer 103cm plus sa da roztiahnut a zvacsit o 40cm na ovalny typ s dlzkou 143cm a sirkou 103cm. Su k nemu aj 4 stolicky.Original farba je cervena jelsa ale bol pretrety na bielo ale uz ho bude potreba opat natriet alebo prisposobit na svoj vkus.Stolicky tiez original farba cervena jelsa a boli pretrete a maju tiez tmavy potah ktory sa da jednoducho dat dole a pod nim je original smotanova latka.Stol aj stolicky nie su nijak poskodene.