inzercia, predaj, predám, bazár

Predām olejovú vaňu motora briggs

Kategória: Kosačky

Predám olejovú vaňu motora briggs na motor OHV výstup na kľuku je 27mm mám aj zotrvačníky motora briggs 190cc aj rôzne iné veci ak niečo plastový karborátor motora briggs OHV,nádržku na benzín,zapaľovanie,hlavu motora.aj iné veci.
Predām olejovú vaňu motora briggs
Podobné inzeráty
Kosačka merox motor Briggs & Stratton 625 190c
Predám používanú kosačku s motorom Briggs & Stratton 625 190c. Funkčná, nastaviteľná výška, s pojazdom. Motor: Typ motora OHV 190cc štvortakt kod označenia 126T Výkon 6-6,5HP Vrtaniex zdvih mm spotreba 1 l/hod Chladenie vzduchom Typ hriadeľa Vertikalný priemer hriadeľa 22,2mm/70mm typ a množstvo oleja SAE 10W30 / 0,58 zapalovanie Tranzistorové otačanie proti smeru hodinových ručičiek Hmotnosť 10,2kg Cena nového motoru 289 eur.
Karsit K 22/102 4WD Silver cut
Nevyužitý stroj, možnosť odpočtu DPH. Špičkový záhradný traktor 4x4 - Karsit 22/102 4WD českej výroby so záberom 102 cm. Je vybavený motorom Briggs & Stratton s maximálnym výkonom 22 HP. Uzávierka diferenciálu. Tento stroj je vhodný na kosenie plôch o výmere až 20 000 m2. Pokosená tráva je odvádzaná do koša s objemom 300 litrov. Možnosť kúpiť s offroad šípovými kolesami.Traktor je určený na kosenie trávy na plochách o výmere cca 20.000 m2. Jeho hlavnou prednosťou je možnosť použitia vo veľmi náročných svahových podmienkach. Vďaka pohonu 4x4 je možné použitie aj v miestach, kde ostatní záhradné traktory nemožno využiť a v zimnom období pri práci so snežnou frézou alebo radlicou. Ako príslušenstvo je možné využiť napr .: zametacie kefa, rozmetadlo, prevzdušňovače trávnika, mulčovaciu sadu, deflektor, vozík ai. Pracujú s ním nielen domáci používatelia, ale aj technické služby, obecné úrady a záujmové kluby.Motor výkonný vzduchom chladený dvojvalec Briggs & Stratton s tlakovým mazaním. Prevodovka hydrostatická prevodovka, rýchlosť pohybu ovládaná pedálom vpred alebo vzad - ako veľa zošliapnete, tak rýchlo idete. Šasi robustný pevný rám konštruovaný na veľké zaťaženie, liata predná náprava. Výbava - digitálny motohodiny, svetla, nastaviteľná sedačka, bezpečnostný systém, signalizácia zaplnenia koša, nárazník, oplachy kosenia.Protibežný dvojnožové systém o zábere 102 cm so stredovým vyhadzovaním trávnej hmoty. Ochrana proti poškodeniu pri strete noža s pevnou prekážkou pomocou strižných kolíkov. Liata telesa a príruby kosenie s dlhou životnosťou oplachy - systém pre jednoduché čistenie sekacieho priestoru prúdom vody. Vodiace kolieska pre dokonalé kopírovanie terénu. Spúšťanie kosenia elektromagnetickou spojkou ovládanou spínačom na palubnej doske.Zaisťujeme predaj všetkých náhradných dielov, a preto nemusíte mať obavy, Váš traktor tak môže bezchybne fungovať pokojne aj ďalších 10 - 20 rokov.Briggs & Stratton - Výkon motora 22 HPVýška kosenia 25 - 100 mmZberný kôš 300 l. POHON 4X4 Tel.:
Rozpredám motor z kosačky briggs
Rozpredám motor briggs 163cc na nd mám aj motor 150cc na nd zotrvačník,kluka,vačky,ojnica,karborátory,zapaľovanie,olejová vaňa,výfuk z termositičom.krit.mám veci aj na motor briggs 190cm.ak niečo treba posielam aj na dobierku.Len vaňa motora 163cc stojí od 65-80€ lacno.Ak dačo treba píšte na mail,volajte.mám 2 ks 163cc.
Predám filter a sviečku z Husqvarny pre Briggs&Stratton
Predám nový originálny vzduchový filter 792038 pre motor Briggs&Stratton a novu zapalovaciu sviecku 992304 tiez pre Briggs&Stratton
Predam kosacky Briggs Stratton a Tecumseh
Predam pouzite kosacky, 3x s motorom Briggs Stratton a 1x Tecumseh. Jeden Briggs uz predane ( cervene MTD). 1 kosacka ma aj pojazd - funkcne. Vsetky su plne funcke a v dobrom stave. Pre viac info treba volat. Cena: s pojazdom 80€ Bez pojazdu 70€.
Rozpredám motor z kosačky briggs 190cc 163cc
Rozpredám motor briggs 163cc na nd mám aj motor 150cc na nd zotrvačník,kluka,vačky,ojnica,karborátory,zapaľovanie,olejová vaňa,výfuk z termositičom.krit.mám veci aj na motor briggs 190cm.ak niečo treba posielam aj na dobierku.Len vaňa stojí od 65-80€ lacno.Ak dačo treba píšte na mail,volajte.mám 2 ks 163cc.