inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM ORIGINÁL CD - ARTILLERY - Legions 2013

Kategória: Ostatné nástroje

Predám originál CD - ARTILLERY - Legions 2013 /METAL BLADE RECORDS/THRASH METAL/ CD aj booklet je vo veľmi dobrom stave, cena = 11€ + poštovné, len email, telefón je vymyslený.
PREDÁM ORIGINÁL CD - ARTILLERY - Legions 2013
Podobné inzeráty
Teenage Engineering - Pocket Operators
Ponúkam na predaj "mini" synťáky od Teenage Engineering. Modely: Factory Arcade Rhytm Tonic Office Speak Všetky sú v TOP stave, minimálne použité. Ku každému je originál TE Obal a k celku pridávam aj originál káble + TE Modular Bag - kde si môžete odložiť všetky TE hračky a pekne ich vystaviť :) Samozrejme je možnosť otestovať. Preferujem osobné prevzatie v BA. vaco.first@
ODD Ballism
Predám čisto novú hudobnú hru ODD Ballism Farba čierna, originál v balení aj s káblom na nabíjanie. Ani raz použitá. Pôvodná cena 100E. Predám za polovicu, prípadne dohodou. Vhodná na spárovanie pre iphon.
predám ROLAND TR8 AIRA   ( + 7x7 expansion)
Zdravím , predám tento pekný kus v dobrom stave jediné čo tak 3otáčacie páčky chýbali tak som ich nahradil inými. Je 100% funkčný. Málo používaný. v samotnej mašinke je už natiahnutý firmware - 7x7 od rolandu ktorý dopĺna o dalšie zvuky (hodnota cca 100€) pridám k nemu aj originál napajací kabel ktorý ma vyšiel na 40€. Kludne píš ak máš zaujem. Najlepšie osobný odber košice ale kludne aj pošlem.
Hohner Heligonka
Predám vynikajúcu heligónku vyrobenú v Nemecku - Hohner Club III M. Originál Hohner kufor v cene.
Akai Fire
Predám kontrolér Akai Fire pre FL Studio v 100% stave - ešte s fóliou na displeji. Komplet originál balenie, ešte v záruke do 7/2023. Iba vyskúšaný, odložený a zabudnutý - teraz som ho objavil tak posúvam niekomu komu sa hodí. Píšte na mail.
heligónka
predám heligónku Kärntnerland,plne elektronickú-midi- MPR3-zabudovaná zvuková karta Alpinmaster 8GB-má 128 voliteľných hud.nástrojov na diskant a bas- 99 predvolieb. Možnosť meniť ladenie chromaticky - všetky stupnice, aj meniť oktávy pomocou MC kontrolera alebo aj programom v počítači. Československé rozloženie tónov bez stojákov, Originál kufor-ruksak. Mám aj repro s vysielačom a prijímačom na bezkábelové spojenie. pozri môj ďalší inzerát.