inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ornú pôdu v obci Tureň

Kategória: Pozemky

Predám spoluvlastnícky podiel 2791m2 z 11355m2 parcely ornej pôdy v katastrálnom území obce Tureň okres Senec.V odčlenení viem pomôcť, mám právnika. Parcela viaže na hlavnú asfaltovú cestu. Na obrázku vyznačená zelenou farbou. V budúcnosti stavebný pozemok. Cena za m2 je 8e. V prípade záujmu prosím volať
Predám ornú pôdu v obci Tureň
Podobné inzeráty
KÚPA/PRENÁJOM: orná pôda v okrese Galanta
Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. hľadá pre svojho klienta ornú pôdu. Hľadáme pre nášho klienta poľnohospodára ornú pôdu. Uprednostňujeme ornú pôdu v okrese Galanta, v obciach Galanta, Váhovce, Dolná Streda a Kajal. Je možný aj prenájom ornej pôdy s možnosťou neskoršieho odkúpenia. Rozmery: ľubovoľné, od 1 ha - Ak sa pôda nachádza viac ako 20km od týchto lokalít, máme záujem len o väčšie plochy ako 200 ha. Menšie plochy sa musia nachádzať čo najbližšie k obci Váhovce. CENA : kúpa 1 € /m2 prenájom 300 €/ha KONTAKT: , murgasova@, maklérka Mgr. Žofia Murgašová Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predám ornú pôdu - pasienky
Predám ornú pôdu - pasienky Dobrý deň predám ornú pôdu - pasienky v podielovom spoluvlastníctve v KÚ Oľšavica ( okres Levoča o výmere cca 2 ha, cena za m2 1,20€. ( orná pôda, pozemok , pasienok, les)
Predám a ponúkam ornú pôdu obec SEMEROVO okres Nové Zámky
Ponúkam ornú pôdu vo vysporiadanom vlastníctve 1/1 o výmere necelé 4 ha (štyri hektáre) nachádzajúcu sa v katastrálnom území obce Semerovo. Atraktívny prístup hneď z hlavnej cesty. Ornú pôdu ponúkam/ predám len za uvedených podmienok na výmenu: Vymením pozemok (op, ttp) v katastrálnom území Nové Zámky o výmere minimálne 1.5 ha - 2 ha (možný doplatok) s prístupom k elektrickej prípojke vo vysporiadanom vlastníctve, s prístupovou cestou. Pre ponuky a všetky bližšie info kontakt:
TERIAKOVCE - Hladam Pozemok , Zahradu , Luku , Ornu podu
TERIAKOVCE - Hladam Pozemok , Zahradu , Luku , Ornu podu. Prešov , Teriakovce. Mam zaujem o záhradu , pozemok , časť pozemku vedľa vášho domu ornú pôdu a pod v Prešove - Teriakovce do 15 000 € . Prístupová aspoň poľná cesta a elektrina v dosahu . Hľadám s deťmi lacný pozemok od 400 m2 . Ďakujem .
Orná pôda Senec
Predám ornú pôdu v k.u. Senec o výmere 49 árov. Aktuálne je v nájme. Pozemok je prístupný z oboch strán (štátna a poľná cesta). Som jediný vlastník. Cena 3eur/m2. Možná aj výmena za ornú pôdu v k.u.Králová pri Senci, Tureň, Kostolná pri Dunaji, Hrubá Borša, Hrubý Šúr, Hurbanova Ves.
Zoberiem do nájmu pôdu
Zoberiem do nájmu pôdu na poľnohospodárske účely (pestovanie obilnín, okopanin, a zeleniny) v Dunajská Lužná, Rovinka, Hamuliakovo Kalinkovo Tomašov Malinovo Zálesie Ivanka pri Dunaji Bernolákovo Nová Dedinka Tureň Senec Miloslavov Podunajské Biskupice Hviezdoslavov Kvetoslavov Hubice Štvrtok na Ostrove Báč Horný Bar Šamorin Lehnice Nový Život Jelka a HOCI KDE INDE celý BA - SC - DS okres❗❗ Cenu nájmu ponúkam 200-270€/ha/rok + daň Ak máte pre mňa nejakú ponuku prípadne viete o niekom kto ma ornú pôdu a chcel by dostať lepší nájom tak ponúkam aj finančnú odmenu za dohodenie a môžte volať kedy kedykoľvek na ☎️☎️tel.č.:☎️☎️ Vyhľadávanie: dom byt bungalov zahrada pozemok parcela