inzercia, predaj, predám, bazár

Predám overaly/pyžamká pre chlapčeka

Kategória: Body, dupačky a overaly

Predám overaly/ pyžamká pre chlapčeka veľkosť 56-62. cena +poštovné
Predám overaly/pyžamká pre chlapčeka
Podobné inzeráty
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu 68
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti
Predám krásne overaly a teplučkú súpravu
Predám krásny zimný mäkkučký overal na zips pre chlapca aj dievča, kombinéza je oranžovej farby s kapucňou vzor tigríka. Velkosť 62. Ako nový. PREDANÝ. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€. Predám krásny zimný bledomodrý overal vhodný pre chlapca aj dievča - kombinéza na zips s kapucňou. Dupačky majú veľkosť 3-6 mesiacov. Oblečenie , veci, vecicky vo velkosti 68 pre chlapčeka aj dievčatko. Cena 5€ Predám mäkkučku hrejivú supravu bledohnedej farby. Komplet obsahuje: mikina - svetrík a tepláky - nohavice. Veľkosť 3- 6 mesiacov. Ako nová bez poškodenia. Cena 5€. Predám oblečenie a vecičky pre babätko. Oblečenie pre chlapčeka aj dievčatko. Predám hrubý zimný overal vhodný pre chlapca aj dievca, dupačky bledomodrej farby na patent - zapína sa na cvoky. Kombinéza je vo veľkosti 3-6 mesiacov. Dupačky vo velkosti 68. Cena 5 €. Vhodné oblečenie, vecičky pre chlapčeka aj dievcatko. Balík oblečenia pre chlapca.Detské oblečenie, oblečenie pre deti.
Overaly / pyžamká
Predám detské overaly /pyžamká, 3ks. 2x šedé + čiapočka, veľkosť "up 1 month" - pre novorodencov, oblečené asi 2x, 1x šedo čierne - nenosené, len oprané, veľkosť 3-6 mesiacov. Cena spolu 5€ + poštovné. Mám v ponuke aj čisto biele pyžamká rôznych veľkostí a iné detské oblečenie, viem spraviť aj balík s lepšou cenou. Pozri môj album.
Detske pyzamka a body s dlhym a kratkym rukavom.
Pestre pyzamka FredFlo 0-3mesiace 2ks, dlhe body Sinsay (na bodkovanom zospodu jemna dierka) velkost 62 4ks, biele body s kratkym rukavom TOP STAV ako nove v pocte 4ks zn. C@A 68 vel., 3 ks pyzamka Sinsay ed. Fox@Bunny vel. 62(0-3 mesiace) velmi dobry stav. Moznost dohody na vybere kuskov. Fox&Bunny pyzamka sa uz predali.
Overaly pyžamka pre dievčatko 0-18m
Predám overaly pyžamka pre dievčatko veľkosti 0-18m. Cena 3e/ks
4 pyžamká/overaly, 2 čiapočky
Predám novorodenecké pyžamká / overaly zo 100% bavlny, veľ.50 a 56. Tie na 1.fotke značky F&F sú až od cca 2 mesiacov. Sú s rukávmi, ktoré vedia zakryť rúčky dieťatka, aby sa nepoškriabalo nechtami. Cena dokopy. Pridám polodupačky a 2 čiapočky. V prípade záujmu pridám zdarma ďalšie dojčenské oblečenie. Sme nefajčiarska domácnosť, bez domácich miláčikov. Odpovedám na mail. Ďakujem.