inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ovocné a okrasné stromky

Kategória: Rastliny

Predám ovocné a okrasné stromky voľnokorenné:

Ríbezľa stromčeková červená: Jonkheer van Tets, Rolan

Ríbezľa stromčeková čierna Titania

Egreš stromčekový: Captivator (čiastočne beztŕňová), Invicta

Ríbezle a egreše 5 eur/kus, pri kúpe 5 ks a viac cena 4 eur

Vŕba rakytová previsnutá Kilmarnock, na kmieniku 180 - 200 cm, 10 eur/kus

Japonská vŕba Hakuro-Nishiki, na kmienku 140 cm, 8 eur/kus

Vŕba rakytová previsnutá Pendula, na kmienku, 150 - 160 cm, 8 eur/kus.

Predám ovocné a okrasné stromky
Podobné inzeráty
Ovocne stromky a ovocne kryky
Mam na predaj ovocne stromky za 6e kus vsetki druhi Mam este ovone kryky za3e kus
Predám ovocné stromky - Námestovo
Predám ovocné stromky, vypestované z jadier 120- ročných stromov , nachádzajúcich sa v nadmorskej výške nad 600 m.Jablone, hrušky,slivky, skoré aj neskoré odrody.
Ovocne stromky jabloni a sliviek
Predám 1-2ročné slivky na mirobalánovom podpníku.Mám tieto odrody:Katinka/velmi skorá/Hanita/neskoršia/Top Gigant Plus/neskora extra velka/Jofela /dozrieva zarovno slivkou domacou/ a Červená Ringlota. Ďalej jablone/na vegetatívne získanom podpníku/ odrôd :Fuji,Idared,Topaz zo starších odrôd:Spartan,Jonathan,Strímka.Cena 6e/ks SMS prosím nie.Stromky viem doviezť do TO ,Vrábel a Bošian.l T.č.
Ovocné stromky slivek a jabloní
Predám 1-2ročné slivky na mirobalánovom podpníku.Mám tieto odrody:Katinka/velmi skorá/Hanita/neskoršia/Top Gigant Plus/neskora extra velka/Jofela /dozrieva zarovno slivkou domacou/ a Červená Ringlota. Ďalej jablone/na vegetatívne získanom podpníku/ odrôd :Fuji,Idared,Topaz zo starších odrôd:Spartan,Jonathan,Strímka.Cena 6e/ks SMS prosím nie.Stromky viem doviezť do TO a Vrábel T.č.
Ovocné stromky, ruže, vinič
Prijímam rezervácie na nasledovné odrody ovocných stromkou, ruží a viniča: Pestované doma, nie dovoz čína !!!!!!! JABLOŇE: Mutsu 9eur, Florina 9eur, Summerred 9eur, Jonathan 9eur, Golden Delicious 9eur, Starkrimson 9eur, Gala 9eur ČEREŠŇE: Catherine 10eur, Stella 10eur, Biggareau-Burlat 10eur, Germesdorf 10eur VIŠŇE: Erdi 10eur, Debrecen-Bo 10eur, Pandy 10eur NEKTARINKY: Nektared 10eur BROSKYNE: Redheaven 10eur, Dixired 10eur, Suncrest 10eur MARHULE: Bergeon 10eur, Johnson 10eur, Harcot 10eur, Obrie oko 10eur SLIVKY: Silvia 10eur, Bystrické 10eur, Čačanské 10eur, Stanley 10eur, Predseda 10eur, Bluefree 10eur HRUŠKY: Williams 10eur, Konferencia 10eur, Napoca 10eur, Opat Fetel 10eur HROZNO STOLOVE: Muškát talian 6eur, Nero 6eur, Muškát Hamburg 6eur, Cardinal 6eur, Afuz Ali 6eur, Victoria 6eur HROZNO NA MUST: Muškát Ottonel 4eur, Rizling 4eur, Merlot 4eur, Cabernet Savignon 4eur, Feteasca Regala 4eur OVOCN0 KRÍKY: Arónia 5eur, Ostružina malinová 4eur, Egreš Verde 5eur RUŽE (prekrásne šlachtené hybridy): TRANDAFIR TEAHIBRID IMPERATRICE FARAH 4,5eur, TRANDAFIR TEAHIBRID DOUBLE DELIGHT 4,5eur, TRANDAFIR TEAHIBRID ECLIPS 4,5eur, TRANDAFIR TEAHIBRID MONIKA 4,5eur, TRANDAFIR TEAHIBRID PASCALI 4,5eur TRANDAFIR TEAHIBRID BLACK MAGIC 4,5eur, TRANDAFIR TEAHIBRID MISTER LINCOLN 4,5eur, TRANDAFIRI FLORIBUNDA SHEILA’S PERFUME 4,5eur, TRANDAFIRI NINA WEIBULL POLYANTHA 4,5eur S prípravou a balením začneme v stede februára a budú dostupné od konca mesiaca február až do apríla. Stromky budú balené, nie s voľnými koreňmy. Objednávky prijímam mailom, alebo formou sms. Kludne sa pýtajte na jednotlivé odrody formou sms a ja Vám pošlem aj konkrétnu fotku aj opys rastliny. Pri velkom odbere dohoda na cene.
Hnojivo pre Okrasné rastliny
Minerálne špeciálne hnojivo pre zrýchlený rast, kvitnutie a plodnosť okrasných rastlín. Výhody: - Minerálne špeciálne hnojivo - rýchle a cielené pôsobenie, jednoduché dávkovanie - Vo forme vo vode rozpustných kryštálov pre rýchle pôsobenie - Malá spotreba - Prispôsobené zloženie živín NPK a mikro živín Opis: Plantella je špeciálne vo vode rozpustné hnojivo na okrasné kríky, stromy a iné vonkajšie okrasné rastliny, živé ploty, náhrobky, ale môžete ho tiež použiť na hnojenie okien a balkónových rastlín. Hnojivo je vo forme kryštálov rozpustných vo vode, takže pôsobí rýchlo a jeho aplikácia je veľmi jednoduchá. Umožňuje správnu výživu rastlín, podporuje rast, kvitnutie a plodnosť. Návod na použitie: Na prípravu 10 litrov živného roztoku potrebujete 50 g hnojiva. Rastliny zalievajte pripraveným roztokom 2 až 3 týždne v období rastu v množstve 2 l na m2. Priložená odmerka naplnená po vrch predstavuje presne 50 g. Okrasné kríky, stromy a živé ploty sa hnoja 2 až 3-krát, od apríla do júna, 5 l roztoku na m2; kvitnúce kríky každé 2 až 3 týždne, od mája do júna, 5 l roztoku na m2; náhrobné kamene, okenné a balkónové rastliny každých 8 až 14 dní, od júna do septembra, 2 l roztoku na m2 koryta, ostatné rastliny v korytách 2 až 3-krát, od apríla do júna 4 až 5 l roztoku na m2. Cena: 5 € / 1kg balenie