inzercia, predaj, predám, bazár

Predám označovacie zariadenie na recyklačné znaky

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predám označovacie zariadenie na recyklačné znaky, dátumy, čiarové kódy, datamatrix kódy, QR kódy na rozne druhy povrchov.
Taktiež zabezpečujeme dodávku spotrebného materiálu, záručný a pozáručný servis.
Predám označovacie zariadenie na recyklačné znaky
Podobné inzeráty
Predám tlačiareň EPSON L1800 - tlač do A3+
Predám málo používaný tlačiareň EPSON L1800 - tlač do A3+ žiadne znaky používania ešte v záruke! Kupované v Máji 2022 Bližšie info mailom. Dohoda možná !
Xerox AltaLink C8035
Robustné, výkonné profesionálne farebné multifunkčné zariadenie, vhodné na tlač vo väčších objemoch pre bežnú kancelársku tlač, ale tlačí dostatočne kvalitne a podporuje gramáže až 300gsm do formátu SRA3, vhodné pre ľahkú polygrafickú a reklamnú tlač. Formát A3/SRA3 Technológia tlace Laserová Rýchlosť tlače: 35 strán za minútu Podávac originálov: Automatický obojstranný s jedným priechodom Obojstranná tlac Áno - automaticky Pevný disk /pamät 250 GB / 3 GB Zásobníky papiera 5x zasobnik, celkom 2 180 listov Pripojenie USB / Ethernet, volitelne WiFi Maximální tlačové rozlišení 1200 x 2400 dpi Tlacový ovládací jazyk PCL, Adobe PostScript 3 Skenovanie E-Mail, USB zariadenie, schránky na pevnom disku, sietový adresár Formáty skenovaných súborov PDF, JPG, TIFF, PDF/A, S-PDF Zariadenie odobraté z leasingu. Pravidelne servisované, bez servisnej histórie a závad, prešlo generálnou údržbou. Celkový počet výtlačkov: BW total: 25 524 COL total: 36 388 Životnosť - bez problémov 500 000 - 600 000 výtlačkov. Stavy spotrebných materiálov - viď foto. Možnosť na FA pre platcu DPH (alebo dohoda), možnosť dovozu a odbornej inštalácie a zaškolenie používania.
Geometria kolies HPA Unilux
Predám špičkovú geometriu HPA, zariadenie je vo vynikajúcom stave, ako nové. Geometria je kompletná, vrátane slovenského návodu na použitie. Veľkou výhodou tejto geometrie oproti podobným je, že si ju môžete sám kalibrovať. Kalibračný stojan je súčasťou a máte istotu, že zariadenie pracuje presne. Nie je nutný žiadny špeciálny softvér ani aktualizácie. Možnosť použitia na akomkoľvek vozidle. Pre bližšie info ma neváhajte kontaktovať. Cena: 1550,-EUR
Osvitové zariadenie pre Sieťotlač
Predám Osvitové zariadenie pre Sieťotlač Vákuový rám s vývevou a osvitovú lampu 3 kw
multifunkčné zariadenie
predám multifunkčné zariadenie. Pôvodná cena cca 250 eur, kopírovanie a tlač je funkčná. Scanovanie nie.
Sieťotlač
Zdravím predám zariadenie na sieťotlač spolu s lampou na nasvietenie sita + 2ks plastisolových farieb červená a zlatá + ekofarby čierna a biela + vanička na emulziu + stierka. Zariadenie vhidné na potlač tašiek, tričiek, krabíc. Dôvod predaja: rušenie prevádzky.