inzercia, predaj, predám, bazár

Predam patricky, obras

Kategória: Šperky

Predam patricky 3ks cena dohodov,aj obras+kryzik aj obrasky.
Predam patricky, obras
Podobné inzeráty
Zlaté patričky
Predám používané zlaté patričky, zlata retiazka punc 585/1000, štátny punc, váha 31,46g
Zlaté patričky
Predám používané zlaté patričky 585/1000,štátny punc,váha 31,46g,cena je pevná.
patricky
predám drevené partičky vo veľmi dobrom stave viď foto...
Ručne vyrábaný ruženec z onyxu a tigrieho oka
Ručne poctivo vyrábané náhrdelníky Rúžence tzv. Patričky, prvotne slúžia na odriekanie modlitieb v rímskokatolíckej cirkvi ale v neposlednom rade slúžia aj ako duchovný symbol v modernom svete nosený ako módny doplnok, obľúbený hlavne u mužov ale kľudne ho môžu nosiť aj ženy. Ľudia si ich často vešajú do auta na ochranu anjelov strážnych na cestách. Tento konkrétny je vyrobený z onyxu a hematitu... Onyx: Dodáva silu, zaisťuje oporu v ťažkých alebo neprehľadných situáciách rovnako ako v obdobiach mimoriadneho citového alebo telesného stresu. Prináša ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijímanie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru a pomáha vyrovnať sa s podmienkami vo vašom okolí. Ukotvuje roztržitosť svojho majiteľa uvádza do pohody a stálejšieho prístupu k životu. Celkovo zvyšuje schopnosť sebakontroly. Pôsobí ako duševné tonikum, ktoré znižuje inak celkom ochromujúci strach a obavy. Onyx prináša nedoceniteľný dar dochádzať k uvážlivým rozhodnutiam. Tigrie oko: Odraz tigrieho oka pripomína, že zmeny v živote sú jeho nevyhnutnou súčasťou. Dodáva silu, sebavedomie a odhodlanie na nové začiatky a prináša vnútorný pokoj počas zmien, ktorými človek prechádza. Zvyšuje odhodlanie a vôľu, ktoré sú pri nových životných situáciách také nevyhnutné. Pomáha človeku rozhodovať sa objektívne a bez rušivých emócii. Prináša tiež odvahu a trpezlivosť. Účinne rovnako odstraňuje všetky pocity beznádeje, ktoré životné zmeny taktiež sprevádzajú. Tigrie oko zmierňuje pocity strachu, úzkosti a aj celkového napätia. Stabilizuje výkyvy nálad, ktoré človeka obyčajne zbytočne stresujú. Zvyšuje mentálnu jasnosť a zaostruje myšlienky človeka. Dodáva zmysel veciam, ktoré sa v okolí človeka dejú. Pomáha človeku odlíšiť jeho vlastné potreby od potrieb iných a tým sa upriamiť na to, čo je nutné pre neho samého. Tigrie oko sa okrem toho považuje za kameň, ktorý prináša šťastie a priťahuje bohatstvo. Na druhej strane však bojuje proti nezdravej nenásytnosti. Dodáva človeku vitalitu a zvyšuje celkovú fyzickú silu. Veľmi účinný je aj v liečbe psychosomatických ochorení, čo sú fyzické poruchy, ktoré vznikajú na podklade psychického problému. Tigrie oko rovnako zvyšuje koncentráciu, kreativitu a tvorivosť a potláča chorobnú tvrdohlavosť. V neposlednom rade je tigrie oko kameňom cestovateľov. Ochraňuje najmä tých, ktorí sa vydali na dlhú cestu do cudziny. Dĺžka je 57cm. Bez poštovného.
Ruženec z tyrkysu a bieleho onyxu
Ručne poctivo vyrábané náhrdelníky Rúžence tzv. Patričky, prvotne slúžia na odriekanie modlitieb v rímskokatolíckej cirkvi ale v neposlednom rade slúžia aj ako duchovný symbol v modernom svete nosený ako módny doplnok, obľúbený hlavne u mužov ale kľudne ho môžu nosiť aj ženy. Ľudia si ich často vešajú do auta na ochranu anjelov strážnych na cestách. Tento konkrétny je vyrobený z onyxu a hematitu... Onyx: Dodáva silu, zaisťuje oporu v ťažkých alebo neprehľadných situáciách rovnako ako v obdobiach mimoriadneho citového alebo telesného stresu. Prináša ráznosť, vytrvalosť a životnú silu. Uľahčuje prijímanie poučenia z minulosti, zvyšuje sebadôveru a pomáha vyrovnať sa s podmienkami vo vašom okolí. Ukotvuje roztržitosť svojho majiteľa uvádza do pohody a stálejšieho prístupu k životu. Celkovo zvyšuje schopnosť sebakontroly. Pôsobí ako duševné tonikum, ktoré znižuje inak celkom ochromujúci strach a obavy. Onyx prináša nedoceniteľný dar dochádzať k uvážlivým rozhodnutiam. Vlastnosti a význam tyrkys: Pomáha vyjadriť duševné poznatky, myšlienky a intuície. Dáva naším slovám veľkú silu má prirodzenú schopnosť priťahovať kladné, posilňujúce energie. Ochranný kameň. Zabraňuje záporným energiám vstup do našej aury (ak tieto sily absorbuje, môže zmeniť farbu) o tyrkyse sa hovorí, že zaručuje spoľahlivosť a priateľstvo ochranca cnosti. V Perzií sa nosil ako ochrana pred neprirodzenou smrťou. Liečivé účinky tyrkys: Tyrkys považovali mnohé staré národy za ochranný a liečivý kameň. Prisudzuje sa mu posilňujúci účinok na celé telo a schopnosť prijímať liečebnú silu z vesmíru dnes sa používa pri zápale dýchacích ciest a pľúc – ideálny je náhrdelník z Tyrkysu alebo prívesok, ktorý sa dotýka postihnutých miest. Pomáha aj pri komunikačných problémoch. Lieči napríklad koktanie. Podporuje harmonický výraz myšlienok a pocitov tyrkys posilňuje srdce – náhrdelník či prívesok z Tyrkysu pri očných chorobách pomáha pokladanie Tyrkysu na zatvorené oči. Pomáha pri zlých snoch. Dĺžka 57cm. Vhodné aj ako darček. Bez poštovného.
Pandora prívesok na náramok (oddeľovač, klipový prívesok...)
Predám Pandora náramok (šterlingové striebro), alebo prívesky (oddeľovač, klipový prívesok a rôzne prívesky). - Náramok (šterlingové striebro) - pôvodná cena 80€, predám za 50€ - Oddeľovač Pes (šterlingové striebro) - pôvodná cena 40€, predám za 30€ - Oddeľovač Together Forever (šterlingové striebro) - pôvodná cena 45€, predám za 30€ - Oddeľovač Modrý trblietavý (šterlingové striebro) - pôvodná cena 40€, predám za 30€ - Klipový prívesok Trblietavý so zirkónmi (šterlingové striebro) - pôvodná cena 50€, predám za 35€ - Prívesok Srdiečka (šterlingové striebro) - pôvodná cena 29€, predám za 20€ - Prívesok Hviezdy (šterlingové striebro) - pôvodná cena 29€, predám za 20€ Osobný odber Bratislava alebo + poštovné