inzercia, predaj, predám, bazár

Predam pivovar

Kategória: Nové projekty

Predam plne funkcny remesleny pivovar s technologiou a nehnutelnostou. Nachadza sa tam aj byt s moznostou ihned sa ubytovat a popritom si riesit pracu. Cele sa to predava za hodnotu technologie plus nehnutelost cize investiciou nic nestratite, naopak vela ziskate. Pomozeme vam vybavit vsetky papierovacky a darujeme vam ochrannu znamku. Budeme velmi radi ak sa najde niekto kto bude pokracovat v nasej cinnosti a nase doterajsie usilie nezanikne.
Jedna sa o pozemok, samotnu stavbu pivovaru s rocnou kapacitou vyroby 2400 hl, technologiu - varna 7 hl, ckt tank 7 hl 10 ks, 30 hl 5 ks a celou vybavou, s nadstavbou - byt r.2014 a starsi dom - moznost vyuzit ako sklad alebo zburat. Pre viac info kludne volajte, posleme vam fotky, stretneme sa a ukazeme.
Predam pivovar
Podobné inzeráty
predám projekt domu
predám z dôvodu výberu iného projektu z 1250€ predám za 800 € dohoda mozna
Predám areál vhodný na byty alebo DSS
Predám areál vhodný rekonštrukciou na byty alebo domov sociálnych služieb. /domov dôchodcov. Budovy 2500m2 + pozemky 5000m2. Vypracované projekty sú k tomu.
Predám
Predám bývalú vodárenskú vežu pri železničnej stanici v Lučenci. Cena dohodou.
Predam projekt
Predam projekt katalogoveho domu Euroline bungalov 1380 z roku2016
Predám projekt rodin. domu Zafir 85\57
Predám projekt rodinného domu - nepoužitý (5 paré). Dom je riešený ako trojpodlažný, s dvomi nadzemnými a jedným podzemným podlažím a je navrhnutý pre 5-člennú rodinu. Prízemie obsahuje závetrie, zádverie, WC, kuchyňu a šatník a obývaciu izbu. V podkroví je riešená spálňova časť s príslušným hygienickým vybavením. Suterén obsahuje kotolňu, skladový priestor a hobby miestnosť. Vertikálne prepojenie jednotlivých podlaží je dvojramenným točitým schodiskom. Úžitková plocha suterénu je 71,58 m2, prízemia 68,28 m2, podkrovia 67,17 m2. Zastavaná plocha je 85,125 m2.Foto v prílohe.
Predám na mieru robený projekt RD
Predám projekt poschodového RD s garážou. Na prizemi sa nachádza vstupna chotba,technická miestnosť,pod schodami(špajza),kuchyňa,obyvačka,spálna so šatníkom,kúpelna s wc. Na poschodí dve velke izby každá so šatnikom,hosťovska izba,kupelna s wc. Energeticka trieda A Kúrenie podlahove,plynove v kombinacii s rohovym krbom. Mesačne naklady na plyn cca 60€. Zastavana plocha prizemie,vrátane terasy 185 m2. Podlažie 62 m2.