inzercia, predaj, predám, bazár

Predam pizza pec na plyn , pec na pizzu

Kategória: Záhradné grily

Predam pizza pec na plyn , pec na pizzu Predam tuto 12´´ pizza pec na plyn VEVOR / podobna ako pece COZZE alebo OONI KODA /.
S touto pecou na pizzu upeciete pravu pizzu za 1-2 minuty, popis nizsie, skoro nova ale bez zaruky, pouzita bola na jednu akciu kvoli ktorej bola kupovana a este asi dva krat, momentalne nevyuzita preto sa predava.
Za 10-15 minut zohriata a pripravena na pecenie pizze. Teplota pecenia realne okolo 350-500 stupnov celzia-odmerane teplomerom.
Rozmer kamena na pecenie je 30x30 cm.
Kompaktný a prenosný dizajn: Odolná a ľahká pec na pizzu je vybavená sklopnými nohami a dá sa ľahko zostaviť bez použitia náradia.
Pec na pizzu je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
V cene je toto original prislusenstvo:
Okruhle rezatko na pizzu, obly rezaci noz na pizzu, taska,lopata nerezova, kamen na pecenie 30x30cm.
V pripade zaujmu viem predat k peci kefu na cistenie kamena a plynovy regulator ktory je potrebny na napojenie k plynovej flasi spolu za + 15 Eur.

Kontakt cez formular nizsie. Odber v obci Podhajska.
Predam pizza pec na plyn , pec na pizzu
Podobné inzeráty
Predam pizza pec na plyn , pec na pizzu
Predam tuto 12´´ pizza pec na plyn VEVOR / podobna ako pece COZZE alebo OONI KODA /. S touto pecou na pizzu upeciete pravu pizzu za 1-2 minuty, popis nizsie, skoro nova ale bez zaruky, pouzita bola na jednu akciu kvoli ktorej bola kupovana a este asi dva krat, momentalne nevyuzita preto sa predava. Za 10-15 minut zohriata a pripravena na pecenie pizze. Teplota pecenia realne okolo 350-500 stupnov celzia-odmerane teplomerom. Rozmer kamena na pecenie je 30x30 cm. Kompaktný a prenosný dizajn: Odolná a ľahká pec na pizzu je vybavená sklopnými nohami a dá sa ľahko zostaviť bez použitia náradia. Pec na pizzu je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. V cene je toto original prislusenstvo: Okruhle rezatko na pizzu, obly rezac na pizzu, taska,lopata nerezova, kamen na pecenie 30x30cm. V pripade zaujmu viem predat k peci kefu na cistenie kamena a plynovy regulator ktory je potrebny na napojenie k plynovej flasi spolu za + 15 Eur. Kontakt cez formular nizsie. Odber v obci Podhajska.
Pec na pizzu Vulcano1 Thorma
Predám pec na pizzu,chleba a iného Vulcano1 Thorma,raz použitá, väčšinou času odložená v altánku. Dohoda možná.
Záhradná pizza piecka
Zahradna pizza piecka kupena v klarstein za 320€, predavam pouzivanu 2 roky (10 krat sme piekli) aj so samotovym kamenom a nepremokavym obalom (30€) spolu za 75€. Jedina vada je poskodena/zlomena rucka na boku. Nova
Pec na drevo
Alfa forni duetto. Pizza pec a zaroven pec na pecenie chleba, masa, kolacov... Vhodna na zahradu pripadne do prevadzky na terasu. Spodna cast je na pizzu a vrchna na pecenie. Zmesti sa tam pekac alebo bezny domaci plech s kolacom :) Pridam aj stojan s prislusenstvom. Na odvoze sa dohodneme, lebo vazi 260kg. PROSIM, najskor spravu alebo mail, nie vzdy mozem dvihnut telefon.PRI RYCHLOM JEDNANI DOHODA ISTA
Predám prenosnú pec na drevo Pizza, chleba
Predám modernú prenosnú profi exteriérovú pec na drevo. Vnútorný priemer 80cm, pec je celá izolovaná, prefabrikát. Odnímateľný stojan súčasťou.Oceľové dvierka.Vhodná na pečenie chleba, Pizza. Použitá pár krát
Predám záhradnú pec na drevo Pizza chleba
Predám modernú prenosnú profi exteriérovú pec na drevo. Vnútorný priemer 80cm, pec je celá izolovaná, prefabrikát. Odnímateľný stojan súčasťou.Oceľové dvierka.Vhodná na pečenie chleba, Pizza. Použitá pár krát