inzercia, predaj, predám, bazár

Predám plavecké plutvy

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám plavecké plutvy, vhodné aj na šnorchlovanie, nepoužívané veľ.: 39-40 (EU)
5,5-6,5 (UK).
značky TopSwim.
Predám plavecké plutvy
Podobné inzeráty
Plavecká výbava - Plutvy,Šnorchel,Doska,Piškót,Okulliare
Pomúkam na predaj plaveckú výbavu v top stave, nepoškodené a plne funkčné veci: Speedo Deluxe Ventilator MeshBag Farba: zelená - Cena: 15 € (priedušný, štýlový vak na plaveckú výbavu, odolný a vhodný na každodenné použitie, zmestíte do neho väčšinu plaveckej výbavy, rozmery: 61 x 43 cm) Plavecká doska Speedo Fastskin Farba: Čierna/Červená - Cena: 28 € (hydrodynamický tvar, "plutva" pre jednoduchšie udržanie priameho smeru, navrhnutá vedcami, vyrobená z modernýh materiálov, lesklá, odolná povrchová úprava, elegantné prevedenie) Plavecká čiapka: TYR Long Hair (na dlhé vlasy) Farba: modrá - Cena : 8 € (silikónová plavecká čiapka, vhodná pre rekačné plávanie a tréning, pre plavkyne a plavcov s dlhými vlasmi, výborne drží na hlave, znižuje odpor vylepšený priestor okolo uší, jednoduché nasadenie, nekrčí sa, tvarovo aj farebne stála, 100% silikón) Plavecká čiapka: Fashy LYCRA (nad uši) Farba: čierna - Cena: 4 € Reflexná plavecká čiapka: BornToSwim Farba: reflexná žltá - Cena: 8 € Plavecký piškót Speedo Pullbuoy - Cena: 14 € Plavecké pádla Michael Phelps Farba: zelená, Veľkosť: M/L - Cena: 15 € Plavecké okuliare Michael Phelps K180 + Farba: žlté zrkadlové - Cena: 24 € + Gél proti zahmlievaniu Aqua Sphere - 1/2 náplne a Púzdro na okuliare Plavecké okuliare Michael Phelps Aqua Sphere K180+ Farba: dark čierne/zelené - Cena: 22 € Plavecký šnorchel Michael Phelps Focus + vak Farba: čierna - Cena: 28 € Pánske plavky: Speedo Gala Logo Jammer Farba: čierne , Veľkosť: 36 (dlhé) - Cena: 15 € Pánske plavky: Farba: čierne , Veľkosť: M (krátke) - Cena: 8 € Pánske plavky: F&F Farba: čierne , Veľkosť: L (krátke) - Cena: 8 € Dlhé plavecké plutvy - Cena: 8 € Farba: Čierno-zelené Veľkosť: 40-41 (M,L) Dlhé plavecké plutvy topfins 900 - NABAIJI Cena: 20 € Farba: pevné čierno-červené Veľkosť: 40-42 Plavecké plutvy Microfin HP Aqua Sphere Cena: 24 € Farba: čierna Veľkosť: 40/41 Dôvod predaja: Plavecké pomôcky v súčasnosti nepoužívam. V prípade záujmu ma kontaktujte cez e-mail: sekeres.radovan@ alebo na tel.č.:
plutvy CRESSI Rondine Light EU39-40
UZ DRUHYKRAT ZNIZENA CENA (uz naozaj konecna). predam tieto plutvy aj s na mieru vyrobenym obalom na zips (zips 100% funkcny). Do obalu zmestite okrem plutiev aj masku a snorchel, alebo aj dalsie, napr. detske plutvy (vyskusane). Plutvy mi dobre posluzili na 2-3 dovolenkach v HR a na kurze freedivingu, ktoremu sa chcem dalej venovat, cize idem si kupit dlhe karbonove plutvy pre pokrocilych a tieto uz asi nebudem potrebovat. V rodine ich nemam komu posunut, tak predavam. K plutvam mozem povedat len tolko, ze maju velmi dobre zvladnutu, velmi komfortnu papucku, lahko sa obuvaju aj vyzuvaju, guma papucky je dostatocne silna, nehrozi roztrhnutie. ani ked stupite na jezka, nic sa vam nestane, plutvy si to tiez ani nevsimnu. Co sa tyka ucelu pouzitia, musim upozornit, nie su uplne idealne na dlhe rychle presuny po hladine, na to maju na moj vkus tvrdy list, unavuju. Su idealne bud na pomale (normalne, bezne) snorchlovanie, alebo idealne pre zaciatocnika na freediving, pretoze svoje prednosti ukazu az ked sa s nimi uplne ponorite pod hladinu. cize pre niekoho, kto nikdy nebol hlbsie ako 20m, ale bezne sa potapa do 5-10m, resp. necapka sa len na hladine, ale sa aj casto potapa smerom ku dnu, pre toho su idealne. Dolu aj hore vas dostanu velmi rychlo a bez namahy. Nema zmysel na zaciatku investovat viac, ak neviete, ci vas to chyti. Plutvy su inak odolne, neznicene, utiahnu aj 90kg cloveka. Uz sa nevyrabaju, aj dopredaj skoncil, cize nove sa uz nikde nedaju kupit a cressi za ne nevyraba adekvatnu nahradu. Pozor! Vzhladovo podobny model Rondinella je vhodny akurat tak pre male deti a s tymito plutvami ma pramalo spolocne! A neni mi zname, ze by ina znacka vyrabala nieco podobne, teda ak sa nebavime o modeloch s cenou vyrazne nad 50€. Celkova dlzka 59cm, dlzka listu 48cm, sirka listu v najsirsom mieste 19cm. Ja mam nohu dlhu 25.5cm a nosil som ich naboso, na nohu mensiu ako 24.5cm budu dobre s tenkou neoprenovou ponozkou. Pripadne tieto moje plutvy vymenim za masku zn. TechniSub, model Tyke (o ktoru som toto leto prisiel a uz sa tiez neda nova nikde kupit). Pozri aj moje dalsie inzeraty, priebezne budem predavat aj vyrastene detske snorchlovacie veci, plavacie okuliare, masky, snorchle. Cena bez obalu 10€, ale bola by skoda nevziat aj obal, lebo je vyrobeny k tymto plutvam na mieru. S obalom 19€.
plutvy CRESSI Rondine Light EU39-40
UZ DRUHYKRAT ZNIZENA CENA (uz naozaj konecna). predam tieto plutvy aj s na mieru vyrobenym obalom na zips (zips 100% funkcny). Do obalu zmestite okrem plutiev aj masku a snorchel, alebo aj dalsie, napr. detske plutvy (vyskusane). Plutvy mi dobre posluzili na 2-3 dovolenkach v HR a na kurze freedivingu, ktoremu sa chcem dalej venovat, cize idem si kupit dlhe karbonove plutvy pre pokrocilych a tieto uz asi nebudem potrebovat (update: uz ich mam). V rodine ich nemam komu posunut, tak predavam. K plutvam mozem povedat len tolko, ze maju velmi dobre zvladnutu, velmi komfortnu papucku, lahko sa obuvaju aj vyzuvaju, guma papucky je dostatocne silna, nehrozi roztrhnutie. ani ked stupite na jezka, nic sa vam nestane, plutvy si to tiez ani nevsimnu. Co sa tyka ucelu pouzitia, musim upozornit, nie su uplne idealne na dlhe rychle presuny po hladine, na to maju na moj vkus tvrdy list, unavuju. Su idealne bud na pomale (normalne, bezne) snorchlovanie, alebo idealne pre zaciatocnika na freediving, pretoze svoje prednosti ukazu az ked sa s nimi uplne ponorite pod hladinu. cize pre niekoho, kto nikdy nebol hlbsie ako 20m, ale bezne sa potapa do 5-10m, resp. necapka sa len na hladine, ale sa aj casto potapa smerom ku dnu, pre toho su idealne. Dolu aj hore vas dostanu velmi rychlo a bez namahy. Nema zmysel na zaciatku investovat viac, ak neviete, ci vas to chyti. Plutvy su inak odolne, neznicene, utiahnu aj 90kg cloveka. Uz sa nevyrabaju, aj dopredaj skoncil, cize nove sa uz nikde nedaju kupit a cressi za ne nevyraba adekvatnu nahradu. Pozor! Vzhladovo podobny model Rondinella je vhodny akurat tak pre male deti a s tymito plutvami ma pramalo spolocne! A neni mi zname, ze by ina znacka vyrabala nieco podobne, teda ak sa nebavime o modeloch s cenou vyrazne nad 50€. Celkova dlzka 59cm, dlzka listu 48cm, sirka listu v najsirsom mieste 19cm. Ja mam nohu dlhu 25.5cm a nosil som ich naboso, na nohu mensiu ako 24.5cm budu dobre s tenkou neoprenovou ponozkou. Pripadne tieto moje plutvy vymenim za masku zn. TechniSub, model Tyke (o ktoru som toto leto prisiel a uz sa tiez neda nova nikde kupit). Pozri aj moje dalsie inzeraty, priebezne budem predavat aj vyrastene detske snorchlovacie veci, plavacie okuliare, masky, snorchle. Cena bez obalu 10€, ale bola by skoda nevziat aj obal, lebo je vyrobeny k tymto plutvam na mieru. S obalom 19€.
plutvy CRESSI Rondine Light EU39-40
UZ DRUHYKRAT ZNIZENA CENA (uz naozaj konecna). predam tieto plutvy aj s na mieru vyrobenym obalom na zips (zips 100% funkcny). Do obalu zmestite okrem plutiev aj masku a snorchel, alebo aj dalsie, napr. detske plutvy (vyskusane). Plutvy mi dobre posluzili na 2-3 dovolenkach v HR a na kurze freedivingu, ktoremu sa chcem dalej venovat, cize idem si kupit dlhe karbonove plutvy pre pokrocilych a tieto uz asi nebudem potrebovat (update: uz ich mam). V rodine ich nemam komu posunut, tak predavam. K plutvam mozem povedat len tolko, ze maju velmi dobre zvladnutu, velmi komfortnu papucku, lahko sa obuvaju aj vyzuvaju, guma papucky je dostatocne silna, nehrozi roztrhnutie. ani ked stupite na jezka, nic sa vam nestane, plutvy si to tiez ani nevsimnu. Co sa tyka ucelu pouzitia, musim upozornit, nie su uplne idealne na dlhe rychle presuny po hladine, na to maju na moj vkus tvrdy list, unavuju. Su idealne bud na pomale (normalne, bezne) snorchlovanie, alebo idealne pre zaciatocnika na freediving, pretoze svoje prednosti ukazu az ked sa s nimi uplne ponorite pod hladinu. cize pre niekoho, kto nikdy nebol hlbsie ako 20m, ale bezne sa potapa do 5-10m, resp. necapka sa len na hladine, ale sa aj casto potapa smerom ku dnu, pre toho su idealne. Dolu aj hore vas dostanu velmi rychlo a bez namahy. Nema zmysel na zaciatku investovat viac, ak neviete, ci vas to chyti. Plutvy su inak odolne, neznicene, utiahnu aj 90kg cloveka. Uz sa nevyrabaju, aj dopredaj skoncil, cize nove sa uz nikde nedaju kupit a cressi za ne nevyraba adekvatnu nahradu. Pozor! Vzhladovo podobny model Rondinella je vhodny akurat tak pre male deti a s tymito plutvami ma pramalo spolocne! A neni mi zname, ze by ina znacka vyrabala nieco podobne, teda ak sa nebavime o modeloch s cenou vyrazne nad 50€. Celkova dlzka 59cm, dlzka listu 48cm, sirka listu v najsirsom mieste 19cm. Ja mam nohu dlhu 25.5cm a nosil som ich naboso, na nohu mensiu ako 24.5cm budu dobre s tenkou neoprenovou ponozkou. Pripadne tieto moje plutvy vymenim za masku zn. TechniSub, model Tyke (o ktoru som toto leto prisiel a uz sa tiez neda nova nikde kupit). Pozri aj moje dalsie inzeraty, priebezne budem predavat aj vyrastene detske snorchlovacie veci, plavacie okuliare, masky, snorchle. Cena bez obalu 10€, pri osobnom prebrati 7€, ale bola by skoda nevziat aj obal, lebo je vyrobeny k tymto plutvam na mieru. S obalom +10€.
Plutvy Cressi Palau + maska na šnorchlovanie  Cressi Marea
Predám remienkové plutvy Cressi Palau a masku na šnorchlovanie Cressi Marea v dobrom stave. Podrobný opis pre plutvy nájdete na stránke: Podrobný opis pre masku nájdete na stránke: Maska - len jedna veľkosť - cena 10€ Plutvy - veľkosť 35/38 - cena 15€ V prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu.
Plavecké plutvy AQUASPHERE
Predám plavecké plutvy po 10 Euro za kus. Velkosti 32-33 a 34-35.