inzercia, predaj, predám, bazár

Predám playseat challenge + volant logitech G920

Kategória: Herné zariadenia

Predám jazdecký simulátor na PC / Xbox. Predám len ako komplet skladacej konštrukcie a volantu. Nejazdené max 3x Veľká výhoda tohto playseatu je ze sa po poskladaní dá odložiť a tak neuberá miesto v izbe.
Predám playseat challenge + volant logitech G920
Podobné inzeráty
Playseat Forza Motorsport PRO + volant Thrustmaster TMX Pro
Playseat aj herný volant v zánovnom stave, ani najmenší náznak používania, všetko je ako nové. PC: Playseat 400€, Volant 250€ Predám spolu za 400€. Info z webu: Herný kokpit Playseat Forza Motorsport Pro je oficiálny licencovaný produkt, ktorý sa skladá zo sedadla a pevného oceľového rámu s čiernou práškovou povrchovou úpravou. Sedadlo je potiahnuté umelou kožou, na ktorej sú logá Forza Motorsport a poskytuje oporu pre vašu chrbticu aj krk. Výškovo nastaviteľný držiak volantu a doska na pedále s upraviteľným sklonom v niekoľkých polohách disponuje predvŕtanými otvormi na upevnenie herného príslušenstva od rôznych výrobcov. Kokpit je tiež vybavený patentovaným skladacím systémom. Sedadlo má maximálnu nosnosť 122 kg Thrustmaster TMX PRO: Ergonomický pretekársky volant s 3-pedálovou sadou pedálov s kovovou vrchnou časťou. Citlivo reagujúci, precízny a tichý remenicový systém Force Feedback, s rotáciou volantu 900° a kovovými sekvenčnými radiacimi pákami. Kompatibilné s Xbox One a PC. Funguje na Xbox Series X|S TMX PRO obsahuje 3-pedálovú sadu Thrustmaster T3PA: vrchná časť pedálov je 100% kovová a je plne nastaviteľná. Kompatibilné s radiacou pákou Thrustmaster TH8A V prípade záujmu mám k tomu aj UST, TJ. S krátkou projekčnou vzdialenosťou (Ultra Short Throw) 3D FullHD projektor Optoma GT5500+, originál balenie, diaľkové ovládanie, lampa v necelej polovici životnosti, 100" obraz z 30cm od steny/ plátna a Esmart expert UKD 92" rámové strieborné plátno špeciálne vyvinuté pre UST projektory. PC: projektor 1500€, plátno 310€. Moja cena projektora s plátnom iba +600€ k Playseat, tj. 1000€ za komplet Playseat, volant, projektor a plátno a zdarma k tomu celému pridám ako darček soundbar Yamaha YSP 500. Info z webu: Poprosím kontaktovať iba telefonicky a odber vzhľadom k veľkosti a váhe iba osobne. Po dohode možný dovoz.
Logitech g920 Stand Pro MOŽNA DOHODA
Predám ako nový volant Logitech g920. Je kompatibilný s Notebook, Pc a Xbox. Herný volant je na stojane wheel stand pro deluxe V2. Vo veľmi dobrom stave. Dôvod predaja nemám na to čas. Veľmi podobne ako logitech g29. (Logitech G920, Logitech Driving Force Shifter) Vhodne aj na Playseat. MOŽNA DOHODA!
Playseat Forza Motorsport PRO + Thrustmaster TMX Pro
Playseat aj volant v zánovnom stave, ani najmenší náznak používania. PC: Playseat 400€, Volant 250€ Predám spolu za 450€. Info z webu: V prípade záujmu mám k tomu aj UST, TJ. S krátkou projekčnou vzdialenosťou (Ultra Short Throw) 3D FullHD projektor Optoma GT5500+, originál balenie, diaľkové ovládanie, lampa v necelej polovici životnosti, 100" obraz z 30cm od steny/ plátna a Esmart expert UKD 92" rámové strieborné plátno špeciálne vyvinuté pre UST projektory. PC: projektor 1500€ plátno 310€. Moja cena projektora s plátnom iba +650€ k Playseat, tj. 1100€ za komplet Playseat, volant, projektor a plátno a zdarma k tomu celému pridám ako darček soundbar Yamaha YSP 500. Info z webu: Poprosím kontaktovať telefonicky a odber vzhľadom k veľkosti a váhe iba osobne.
LOGITECH G29 DRIVING FORCE + Playseat Challenge a podlozka
ponukam tento set z dovodu, ze zial nato nemam cas a bolo na tom hrane cca 5 krat vsetko v zaruke kupovane 17.3.2022 LOGITECH G29 DRIVING FORCE PLAYSEAT FLOOR MAT XL - PODLOŽKA POD KRESLO Playseat® Challenge herné pretekárske sedačka RC.00002 len vazny zaujem vsetko spolu osobny odber nove zamky
Predám playseat challenge logitech g29 a logitech driving fo
Predám playseat challenge logitech g29 a logitech driving force shifter Cena 450€
Playseat s volantom G920
predam Playseat challenge s volantom Logitech G920. pouzivane cca 1,5 roka. vsetko vo velmi dobrom stave. Najlepsie asi osobny odber.