inzercia, predaj, predám, bazár

Predám plesovú sukňu

Kategória: Sukne

Predám krásnu plesovú sukňu, ktorá je kráľovsky modrej farby, veľkosť XS. Je bez akýchkoľvek závad, vyzerá ako nová, bola oblečená len raz. Skvele sa hodí na spoločenské udalosti. V prípade otázok ma kontaktujte.
Predám plesovú sukňu
Podobné inzeráty
Predám plesovú sukňu
Predám plesovú sukňu kráľovsky modrej farby, veľkosti XS. Sukňa je bez závad, nemá žiadne poškodenia, je úplne nová, vhodná na spoločenské akcie. Dôvodom predaja je veľkosť, ktorá mi nesadla. Na cene sa vieme prípadne aj dohodnúť.
Sukňa Camaieu, Windsmoor, Alfani, sveter 17 & co.
Ponúkam na predaj: 1/ čiernu sukňu zn. Camaieu, vyrobenú v Indii. Veľkosť 36, cena 10 € + poštovné. 2/ čiernu vlnenú sukňu zn. Windsmoor, veľkosť 10. Cena 10 € + poštovné. 3/ čiernobielu sukňu zn. Alfani, veľkosť 36. Cena 10 € + poštovné. 4/ zelený sveter bez zapínania zn. 17 & co., veľkosť XL. Cena 5 € + poštovné. 5/ sveter zn. s. Oliver, veľkosť 42. Cena 10 € + poštovné. 6/ čiernu sukňu zn. Hennes, veľkosť 38. Cena 10 € + poštovné. 7/ dlhú svetlomodrú sukňu, veľkosť 36. Cena 10 € + poštovné.
Plesová sukňa rubínovej farby
Predám plesovú sukňu raz oblečenú, veľkosti 36 a dĺžky 110 cm. Pôvodná cena 85 €, teraz 30 €.
Plesová sukna
Predám plesovú sukňu s vackami, veľkosť píše xxl ale ja som to mala oblečené a nosím M/L, oblecena raz na svadbe. Cena symbolická. Mail alebo sms, nevolat prosim.
Plesová sukňa
Predám plesovú sukňu na obrázku, veľkosť 40.
plesová sukňa
Predám dlhú plesovú sukňu veľkosť , rozmery : pás 80 cm, dĺžka 115 cm, oblečené dva krát