inzercia, predaj, predám, bazár

predám plynový kondenzačný kotol INTERGAS HR28

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

predám plznový kondenzačný kotol INTERGAS HR 28/24
Predám plynový kotol INTERGAS HRE 28/24 kondenzačný , na ohrev teplej vody aj kúrenia. Kotol je je v dobrom stave plne funkčný, vyčistený, skontrolovaný, je možnosť nainštalovať u vás doma. Ročník 2011. Cena 300eur a montáž je dohodou.
predám plynový kondenzačný kotol INTERGAS HR28
Podobné inzeráty
Predám kondenzačný plynový kotol Intergas HRE 24/18
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 24/18 , Modulácia výkonu kotla- kotol reguluje výkon podľa potreby- úspora nákladov , výkon 5,4 – 17,8 kW s prietokovým ohrevom TÚV 10,0 l/min pri 40 °C , r.v.2014 , spustený do prevádzky 2015 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody /dá sa napojiť aj do zásobníka) , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS , termostat Honeywell , 5x nové redukcie na ventily , SK manuál dám do mailu , pridám bielu izoláciu na trúbky , konzola na zavesenie kotla , komínová redukcia , skrutky + hmoždinky na uchytenie konzoly kotla a termostatu. Za doplatok všetky NOVÉ ventily. GRÁTIS Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo nieaké plastové kolienka podľa toho čo v danú chvíľu mám. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok cca 20,-eur Za doplatok 100,-€ predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , EMOS P6504 39.90.-€ SK manuál , alebo bezdrôtový EMOS P5614 53,-€ všetky s 24mes zárukou. Predajná cena nového 1 555 € Ak prídete osobné kotol pred vami odskúšam na stolici. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.
Predám kondenzačný plynový kotol Intergas HRE 24/18
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 24/18 , Modulácia výkonu kotla- kotol reguluje výkon podľa potreby- úspora nákladov , výkon 5,4 – 17,8 kW s prietokovým ohrevom TÚV 10,0 l/min pri 40 °C , r.v.2014 , spustený do prevádzky 2015 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody /dá sa napojiť aj do zásobníka) , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS SK manuál dám do mailu, konzola na zavesenie kotla , komínová redukcia. Za doplatok všetky NOVÉ 5x ventily, 5x redukcie na ventily, biely izoláciu na trúbky, skrutky + hmoždinky na uchytenie konzoly kotla a termostatu, termostat. GRÁTIS Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo nieaké plastové kolienka podľa toho čo v danú chvíľu mám. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok cca 20,-eur Za doplatok 100,-€ predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , EMOS P6504 39.90.-€ SK manuál , alebo bezdrôtový EMOS P5614 53,-€ všetky s 24mes zárukou. Predajná cena nového 1 555 € Ak prídete osobné kotol pred vami odskúšam na stolici. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.
závesný turbo kondenzačný plynový kotol Intergas
Predám Plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HReco 30 , výkon 7,2-32,3kW , r.v . 2013 , spustený do prevádzky 2014 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody , vodu môže hriať aj do zásobníka , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS termostat Honeywell , SK manuál dám do mailu , pridám bielu novu izolácia na trúbky , konzola na zavesenie kotla , NOVÉ ventili , /viď. obrázok/. AK PRÍDETE OSOBNE , KOTOL PRED VAMI ODSKÚŠAM. Ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok 18,-eur. Za doplatok kotol prekontrolovaný servisným technikom a kúrenárom plne funkčný 100% spoľahlivosť zaručuje doklad o servisnej prehliadke /revízna sprava plátna 2 roky stojí 40,-e/ Za doplatok 100,-eur predam novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , s zarukou 24 mesiacov , SK manual alebo EMOS P5604 za 39,90,-. Predajná cena nového kotla1 1700 € Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku , možnosť montáže.
predám plynový kotol kondenzačný REMEHA AVANTA 28c
Predám plynový kotol kondenzačný prietokový na ohrev teplej vody, REMEHA AVNTA 28kw kotol môžme aj inštalovať namiesto starého, cena montáže podľa dohody. tel. RÝCHLY A STABILNÝ OHREV TEPLEJ VODY Teplá voda je vo všetkých variantoch kotlov KOMPAKT KOMBI pripravovaná prednostne prietokom v samostatnom okruhu TV tepelného výmenníka kotla. Tým je garantovaný rýchly a stabilný ohrev teplej vody pre komfortné napustenie štandardnej vane 120 litrov teplej vody behom 10 minút. Použitie nezávislého okruhu pre ohrev TV znižuje počet konštrukčných dielov kotla, odstraňuje potrebu riadeného trojcestného prepínacieho ventilu nutného pri kotloch pracujúcich s externým doskovým výmenníkom a umožňuje jeho ľahké čistenie v oblastiach s tvrdou vodou. Vlastný odber TV nespína obehové čerpadlo kotla, čo výrazne zvyšuje prevádzkovú spoľahlivosť celého zariadenia a ponúka vyšší užívateľský komfort. Riešenie využívajúce prietokového ohrevu teplej vody je typické pre byty alebo domy s jednou štandardnou kúpeľňou. PRINCÍP KONDENZÁCIE Vnútri kotla dochádza ku kondenzácii vlhkosti z vodnej pary obsiahnutej v spalinách. Tá sa pri klasických plynových kotloch bez využitia odvádza do ovzdušia a odnáša so sebou až 11 % nevyužitej energie. Kondenzačný kotol odoberá túto energiu ochladením vodnej pary zo spalín v špeciálnom výmenníku a takto získané teplo používa na ohrev vykurovacej vody a prípravu teplej vody. Najviac energie sa získa pri teplotách vykurovacej vody nižších, než rosný bod spalín, ktorý sa pohybuje pri zemnom plyne okolo 57 °C. Pri súčte takto získanej energie a výhrevnosti zemného plynu je za optimálnych podmienok dosiahnutá prevádzková účinnosť nad 100 %. PRINCÍP ČINNOSTI VÝMENNÍKA Unikátna koncepcia výmenníkov kotlov Intergas kompakt HRE umožňuje nezávislú prevádzku vykurovania a prietokovej prípravy teplej vody, kedy je dosiahnutá kondenzácia a veľmi vysoká účinnosť nielen pri vykurovaní, ale najmä pri príprave teplej vody. Kondenzačný výmenník je vyrobený z masívneho hliníkového bloku, do ktorého sú zaliate dva nezávislé medené okruhy ÚK a prietokovej prípravy TV. Hliník na strane spalín zaisťuje špičkový prenos a akumuláciu vyrobeného tepla, medené potrubie na strane vody je imúnne voči jej agresívnemu pôsobeniu a jednoducho sa čistí od usadenín a vodného kameňa.
kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 28/24
Predám plynový turbo kondenzačný závesný kotol Intergas HRE 28/24 , Modulácia výkonu kotla- kotol reguluje výkon podľa potreby- úspora nákladov , výkon 6,9 – 22,8 kW s prietokovým ohrevom TÚV 12,5 l/min pri 40 °C , r.v.2015 , spustený do prevádzky 2016 , hreje kúrenie a je s prietokovým ohrevom vody /dá sa napojiť aj do zásobníka) , komín sa dá dať cez stenu alebo hore cez strechu , GRÁTIS termostat , 5x nové redukcie na ventily , SK manuál dám do mailu , pridám bielu izoláciu na trúbky , konzola na zavesenie kotla , komínová redukcia , skrutky + hmoždinky na uchytenie konzoly kotla a termostatu. Za doplatok všetky NOVÉ ventily. Po dohode ak potrebujete dám ku kotlu komín cca 2 metre cez strechu , alebo nieaké plastové kolienka podľa toho v danú chvíľu čo mám. Pošlem aj kuriérom dobierkou za doplatok cca 20,-€. Za doplatok 100,-€ predám novy WIFI bezdrôtový termostat EMOS P5623 , EMOS P6504 39.90.-€ SK manuál , alebo bezdrôtový EMOS P5614 53,-€ všetky s 24 mes. zárukou. Predajná cena nového 1 555 €. Ak prídete osobné kotol pred vami odskúšam na stolici. Aj na splátky cez splátkovú spoločnosť. Dávam záruku, možnosť montáže.
predám plynový kondenzačný kotol INTERGAS PRESTIGE
predám plynový kondenzačný kotol INTERGAS PRESTIGE C5 s integrovaným bojlerom 40l bojlerom. kotol starý 6rokov. Dôvod predaja výmena za tepelné čerpadlo. cena 400eur dostupné 2ks s možnosťou montáže u vás doma.