inzercia, predaj, predám, bazár

Predám počítačovú myš

Kategória: Herné zariadenia

Mám na predaj hernú počítačovú myš Razer DeathAdder Essential
Predám počítačovú myš
Podobné inzeráty
Počítačová myš
Predám počítačovú myš za 7€ dôvod predaja je ten že som ju nikdy nepoužíval iba mi tu stojí. Myš je nová. Preferujem osobný odber v prípade pošty 7€+poštovné
Predám myš
Predám myš značky razer model mamba. Myš je použivaná rok, dovod predaja: kupa novej bezkablovej myši. V cene je myš, kábel origilana krabička. Okrem toho že je zaprašena jej nieje vobec nič, perfektna myš odporučam.Cena 55€ aj s poštou.
káblová herná myš YENKEE YMS 3028BE + herná podložka pod myš
Predám používanú no vo veľmi dobrom stave káblovú hernú myš YENKEE YMS 3028BE spolu s hernou podložkou pod myš značky Genesis. Myš je môžné kúpiť bez podložky.
bezkáblová herná myš Conect IT DOODLE 2 + podložka pod myš
Predám nepoužívanú bezkáblovú hernú myš Conect IT DOODLE 2 spolu s hernou podložkou pod myš značky Genesis. Myš je môžné kúpiť bez podložky.
Herna mys Razer Abyssus + podložka pod myš Razer Goliathus
predam hernu mys Razer Abyssus plus podložka pod myš Razer Goliathus. Mys aj podlozka su malo pouzivane, usb, kablova. Osobny odber v Stupave, alebo Bratislave.
Herná myš Razer Abyssus
Dovoluji si Vám nabídnout úplně novou a nikdy nepoužitou herní myš Razer Abyssus. Myš jsem dostal od svého kamaráda bez balení, pouze samotnou myš. Bohužel mám již jinou myš a tuto nevyužiji. Jak si můžete všimnout z inzerátu, tak pocházím z České Republiky (konkrétně z Prahy). Tudíž, v případě zájmu, bude tento produkt zaslán na dobírku skrze Zásilkovnu, která stojí pouze 5 EUR.