inzercia, predaj, predám, bazár

Predám polohovateľná sedačku na bicykel

Kategória: Sedačky na bicykel

Predám polohovateľná sedačku na bicykel. Zachovalu, neposkodenu, málo používanú.
Predám polohovateľná sedačku na bicykel
Podobné inzeráty
Cyklosedacka Hamax Carres Plus
Ponukam na predaj zadnu sedačku. Je určená pre deti už od 9 mesiacov a disponuje nosnosťou 22 kg. Polohovateľná sedačka s výškovo nastaviteľným operadlom poskytuje deťom nielen maximálne bezpečie, ale aj komfort. Vďaka jej voliteľnému sklopeniu o 20° budú môcť za jazdy dokonca spinkať. Je určená na uchytenie na zadný nosič a kvôli tomuto účelu disponuje takisto adaptérom. Kľúčové vlastnosti detskej sedačky na bicykel Hamax Caress Plus: Detská sedačka na bicykel pre deti od 9 mesiacov Poskytuje deťom maximálne pohodlie aj bezpečie Vhodná pre nosiče od 120 do 180 mm Polohovateľná s výškovo nastaviteľným operadlom S možnosťou sklopenia o 20° S 3-bodovým systémom bezpečnostných popruhov Kryté opierky na nohy Hamax Caress Plus s reflexnými prvkami Výškovo nastaviteľné stúpadlá Uzamykateľný zámok chrániaci proti krádeži Maximálne bezpečná sedačka Inovovaný 3-bodovy systém bezpečnostných popruhov spoľahlivo udrží všetky deti, zatiaľ čo kryté opierky nôh ich ochránia od kontaktu s výpletom kolesa. Sedačka Hamax je vybavená tiež reflexnými prvkami v jej zadnej časti, takže bude skvele viditeľná aj za šera či v tme. Operadlo s prelisom pre helmu Polohovateľný chrbtový systém
Predám detskú sedačku na bicykel spolu s držiakom
Predám detskú sedačku na bicykel spolu s držiakom: - vhodná pre deti od 9 do 22 kg, - vhodná na bicykel bez nosiča, - nastaviteľný 5-bodový bezpečnostný pás s čalúnením a detskou poistkou, - zvýšené bočné steny na ochranu pred nárazmi, - sedadlo s odnímateľným čalúnením, - extra široká ochrana nôh, - rastie s dieťaťom, - montáž na priemer rúry od 28 do 40 mm, - dežiak na sedačku v cene. Len osobný odber.
Predám detskú sedačku na bicykel OK Baby
Predám detsku sedačku na bicykel značky OK Baby, jednoducho polohovateľná na spanie, odpruženie oceľového rámu sedačky, ktoré plne pohlcuje rázy prenášané z vozovky, je určená deťom s hmotnosťou 9-22 kg, polstrovanie, vysoké operadlo a opierka hlavy bezpečne ochraňujú detskú chrbticu, vetracie otvory v operadle zaisťujú účinné vetranie chrbta dieťaťa, štvorbodové bezpečnostné pásy možno výškovo nastaviť, cena 25,- Eur, v pripade záujmu len osobný odber v BA.
Hamax Carres (biela)
Predam detsku sedacku na bicykle Hamax Caress. Je to najvyssi model od jedneho z najkvalitnejsich vyrobcov sedaciek (norska kvalita). Nastavitelna vyska operadla a popruhov a vyska noh bez nutnosti pouzitia naradia. Polohovatelna (dieta mozno pri spanku polohovat do leziacej polohy). Dodavana z uzamykatelnym drziakom na bicykel. Drziak je mozne uzamknut a sedacku vam nikto nezoberie - my sme to ani raz nevyuzili a nezamykali. Sedacka je v dobrom stave, ma bezne znamky pouzivania. Skladovana len v interieri mimo mrazu a slnka. Umyta a pripravena pre noveho majitela. Spôsob odberu: - osobne v BA (Petržalka - Ovsište) alebo v Novom Meste nad Váhom Pozrite aj moje ďalšie inzeráty - kliknite na moje meno. POPIS: Nosnosť až 22 kg Vhodná už od deviatich mesiacov Výškovo nastaviteľné opierky nôh Trojbodové rýchloupínacie bezpečnostné pásy Operadlo s prelisom na helmu Uzamykateľný zámok Hmotnosť 4.6kg Detská samonosná cyklosedačka je určená pre deti vo veku od deviatich mesiacov, ktoré vedia samostatne sedieť. Sedačka je nastaviteľná, takže "narastie" s dieťaťom a umožňuje polohovanie. Je veľmi univerzálna, dá sa jednoducho upevniť na takmer akýkoľvek bicykel. Má uzamykateľný zámok nosných tyčí, čo znamená, že tyče nie je možné bez odomknutia upínacieho zámku vybrať. Montuje sa na zadnú časť bicykla a netreba kvôli nej používať nosič. Jej nezameniteľný dizajn ocenila porota prestížnej súťaže Red Dot Award.
Sedacka na bicykel Thule Ride Along
Predam detsku sedacku na bicykel Thule Ride Along, pouzivanu dve sezony, vo velmi dobrom stave. Sedacku je mozne aj sklapat v pripade, ze na dieta pride spanok. Veselu oranzovu farbu sedacky doplna obojstranny vnutorny potah (sedej alebo cyklamenovej farby). Cena sedacky v obchode: 135 az 145 Eur Popis: - Pre deti od: 9 mesiacov - Maximálne zaťaženie (kg): 22 - Systém pripevnenia: odnímateľné jedným pohybom, pomocou adaptéra sa ľahko nasadí aj zloží, v smere jazdy - Pripevniteľné: na sedlovú tyč - Priemer rámovej trubky bicykla(mm): 27,2-40 - Praktický bezpečnostný pás: 3 bodový - Výška bezpečnostného pásu je nastaviteľná - Chrbtová opierka polohovateľná - Chrbtová opierka je naklopiteľná so sedacou časťou - Nastaviteľná výška držiaka na nohy - Nastavitelná vzdialenosť sedenia - Materiál: kov, plast - Odnímateľný poťah, čistenie: pranie v práčke - Príslušenstvo: odrazové sklíčko
Hamax Siesta - sedačka na bicykel
Predám veľmi zachovalú detskú zadnú sedačku na bicykel do hmotnosti 22kg. Sedačka je polohovateľná, čo na výletoch ocení hlavne spiace dieťa. K sedačke dávam jeden držiak navyše, čiže ju môžu mať obaja rodičia na bicykloch a v prípade potreby už stačí prehodiť len sedačku. Po dohode viem doručiť TT a BA.