inzercia, predaj, predám, bazár

Predám posteľ IKEA Stuva

Kategória: Postele

Dobrý deň, predám posteľ IKEA Stuva, používaná 3 roky vo veľmi dobrom stave.
Poškodenie odfotené.

Len osobný odber.
Predám posteľ IKEA Stuva
Podobné inzeráty
Vysoká posteľ IKEA STUVA
Predám vysokú posteľ od IKEA, kúpená bola pred 2 rokmi, vo veľmi dobrom stave. Momentálne je rozobratá, odkaz na návod je nižšie. Cena je pevná, len osobný odber. Link na návod na poskladanie:
IKEA STUVA vysoka postel so stolom a skrinou
Predám zariadenie do detskej izby- vysoká posteľ s písacím stolom, zásuvkami, skriňou a policami IKEA STUVA 90x200cm, kombinácia biely rám +čierne dvierka Ma bezne chybicky krasy, ktorym sa pri detoch neda vyhnut, ale stale je v paradnom a plne funkcnom stave, dobre posluzi dalsiemu dietatu. Osobny odber v Kostolisti. Cena novej zostavy je 600e bez matraca.. predavame za 300eur Vlastný priestor vášho dieťaťa na spanie, kreslenie, ukladanie, pisanie domácich úloh a hranie. Táto kombinácia vysokej postele je ako mini izba v miestnosti len na 2 metroch štvorcových priestoru Priestorovo inteligentná kombinácia zahŕňa podkrovnú posteľ, písací stôl so zásuvkami, šatníkovú skriňu so zásuvkou a knižnicu. Písací stôl je možné pripevniť rovnobežne alebo kolmo na posteľ. Šatníková skriňa môže byť tiež umiestnená v rôznych smeroch. Rozmery výrobku Výška celková: 193 cm Výška spacej časti: 155cm Šírka postele: 99 cm Dĺžka postele: 207 cm Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 90 cm
Detska postel IKEA
Predam postel používaná rok: jedna postel je bez zabrany na druhej je namontovana zabrana z oboch strán 2ks postel 2ks matrac 2ks postel 3x uložný box pod postel(1x velky, 2x maly) viď foto postel KRITTER Rám postele s roštom, biela, 70x160 cm €94,90 Matrac UNDERLIG Penový matrac do detskej postele, biela, 70x160 cm €49,99
IKEA  postele STUVA
Predam postele IKEA Stuva. Výborne riešenie do malých priestorov. Bežne známky opotrebenia na písacom stole,(doska sa dá kúpiť nová a vymeniť),pri sťahovaní z bytu sa nám odrelo čelo postele za schodíkmi víz foto. Postele sú v dobrom stave. Dvierka na skrinke sú prestriekane na čiernu. Predáva sa bez matraca. Navod na montáž je dostupný na stránkach IKEA. Predám aj samostatne. Prosím píšte sms alebo volajte po 21:00,na maily neodpovedam,nakoľko mailovú schránku nepozerám denne.Vdaka. Cena za jednu posteľ 270e dohoda možná.
Ikea Poschodová posteľ STUVA
Predám poschodovú posteľ Ikea Stuva, tak ako je vidieť na foto. Je k nej aj písací stôl so suflikmi. Používaná, ale vo výbornom stave. Predávam bez matraca. Len osobný odber.
2x Poschodová postel IKEA  STUVA s nástennou skrinkou
Dobrý deň, predám dve študentské poschodové postele IKEA STUVA vrátane stolov a 2x nástenná skrinka. Všetko bielo-čierna kombinácia - viď foto. Komplety boli používané 4 roky chlapcami. Majú bežné opotrebenia používaním. Cena za set (stôl+skrinka+posteľ). Nachádzajú sa v Stupave. Prioritne odber spolu.