inzercia, predaj, predám, bazár

Predam postel ikea svarta

Kategória: Postele

Predam ram vyvysenej postele ikea svarta. Postel je v rozlozenom stave,pouzivana,bezne znamky pouzitia.
Predam postel ikea svarta
Podobné inzeráty
Predám vyvýšenú posteľ IKEA SVARTA + matrac + stolová doska
Predám vyvýšenú posteľ IKEA SVARTA vrátane matraca SEGUM a stolovej dosky. Posteľ v prípade predaja zdemontujem. Stolová doska je už zdemontovaná. Všetko je vo veľmi zachovalom stave. Dohoda možná.
Predám vyvýšenú posteľ IKEA SVARTA + matrac + stolová doska
Predám vyvýšenú posteľ IKEA SVARTA vrátane matraca SEGUM a stolovej dosky. Posteľ v prípade predaja zdemontujem. Stolová doska je už zdemontovaná. Všetko je vo veľmi zachovalom stave.
Poschodová posteľ Ikea SVARTA so stolom
Predám poschodovú posteľ Ikea SVARTA so stolom. Posteľ je v rozloženom stave. Sú tam všetky detaily. Osobny odber Bratislava-Dubravka.
Poschodová posteľ IKEA SVÄRTA 90x200
Ponúkam na predaj kovovú poschodovú posteľ kúpenú v IKEA. Názov postele SVÄRTA - rozmer matraca 90x200. Postel je nepoškodená zabalená.
Poschodová postel SVARTA
Predám kovovú poschodovú posteľ SVARTA bez matracov. Osobný odber Piešťany. Detská zábrana, zadarmo k tomu, ak sa bude hodiť. Posteľ je v 100% stave bez škrabancov.
Detska postel IKEA
Predam postel používaná rok: jedna postel je bez zabrany na druhej je namontovana zabrana z oboch strán 2ks postel 2ks matrac 2ks postel 3x uložný box pod postel(1x velky, 2x maly) viď foto postel KRITTER Rám postele s roštom, biela, 70x160 cm €94,90 Matrac UNDERLIG Penový matrac do detskej postele, biela, 70x160 cm €49,99