inzercia, predaj, predám, bazár

Predám posteľ, stolíky, kozmetický stolik

Kategória: Spálne

Predám posteľ, 2x stolík, kozmetický stolík
Použivané!
Predám posteľ, stolíky, kozmetický stolik
Podobné inzeráty
Krásny nový kozmetický stolík
Nový, nerozbalený toaletný/kozmetický stolík - [4.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Nový, nerozbalený toaletný/kozmetický stolík - 1 Nový, nerozbalený toaletný/kozmetický stolík - 2 Nový, nerozbalený toaletný/kozmetický stolík - 3 Predám úplne nový kozmetický/toaletný stolík. Po kúpe sa stolík ani neodbaľoval, takže je v pôvodnom balení. Podľa popisu má veľké rozmery a nadštandardne veľké zrkadlo, ktoré by možno využil aj niekto do kozmetického/kadernického štúdia, ale samozrejme aj na svoju vlastnú potrebu. Pôvodná cena je 199 eur. Cena za stolík dohodou - ponúknite.
Komoda, kozmetické stoliky, nočné stoliky
Komoda a nocne stoliky (biele) - 30, Kozmeticky stolik so zrkadlom (biely) - 10, Kozmeticky stolik hnedy s okruhlym zrkadlom - 15, Je nutné si zabespečiť odvoz Cena konecna
Postel IKEA MALM 180x200cm s rostami+nocne stoliky+matrace
Predam ***SPALNOVU ZOSTAVU*** /RAM POSTELE + ROSTY + MATRACE + NOCNE STOLIKY/ Postel IKEA Malm s 2 kvalitnymi rostami. Rozmery postele 180 x 200cm. Farba tmava cierno hneda. Postel je v demonte, preto prikladam ilustracne foto. Zachovaly top stav. Matrace Novitesse 2x 90 cm /hypoalergenne, 7 komfortných zón/ pouzivane prilezitostne vo velmi dobrom stave, vzdy sa pouzivala podlozka na matrac. Poťah je Uplne snImateľny a pratelny. Su len jemne zaspinene pocas stahovania. Dalsi dodatocny popis: Veľmi dobrá bodová elasticita vďaka cca 360 jednotlivo integrovaným hlavňovým taštičkovým pružinám, optimálna cirkulácia vzduchu a veľmi dobré prispôsobenie telu vďaka individuálnym taštičkovým pružinám. 4 otočné rukoväte pre ľahkú manipuláciu vhodny aj pre osoby s hmotnosťou do 125 kg) K posteli viem prilozit dva nocne stoliky. Farba: tmava cierno hneda. Cena celeho setu: 859 EUR Postel ram: 279 EUR Rosty: 100 EUR Nocne stoliky: 60 EUR Matrace 2x 209 EUR Cena v tomto inzerate za komplet set: 400 EUR Je nutne si zabezpecit odvoz. Osobny odber v ramci Bratislavy.
Predám nočné stolíky, kozmetický stolík, posteľ, skrinky...
Predám nočné stolíky, kozmetický stolík, sedačku, zrkadlo, dvojposteľ, skrinky...
Nočné stolíky a  kozmetický stolík
Predám zachovalé nočné stolíky 2 ks (15€/ks) a 1ks kozmetický stolík + puf (taburet; 15 + 5€). Aj jednotlivo. Zrkadlo predané! Inzerát platný do odvolania. Na SMS neodpovedám.
Retro drevený stolík 2x,
Retro drevený stolík 2x, Ponúkam na predaj 2x Retro drevený nočný stolík viď foto, stolík je zbavený starej farby pripravený buď na pretretie nejakým voskom na drevo, prípadne na premaľovanie si podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Jeden má vo vnútry poličku,druhý šuplík. Rozmery sú: dlžka -50 cm, šírka-36 cm, výška-44 cm, Stolíky sú pevné,nie je problém ich poslať poštou. CENA+POŠTOVNÉ. Ponúkam na predaj 2x Retro drevený nočný stolík viď foto, stolík je zbavený starej farby pripravený buď na pretretie nejakým voskom na drevo, prípadne na premaľovanie si podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Jeden má vo vnútry poličku,druhý šuplík. Rozmery sú: dlžka -50 cm, šírka-36 cm, výška-44 cm, Stolíky sú pevné,nie je problém ich poslať poštou. CENA+POŠTOVNÉ.