inzercia, predaj, predám, bazár

Predám postrekovač

Kategória: Záhradná technika

Predám postrekovač. Používaný jeden rok. Cena dohodou.
Len osobný odber.
Predám postrekovač
Podobné inzeráty
Chrbtový postrekovač 20L 12V 8Ah AKU + TRYSKY + TURBO TRYSKA
Predán nový elektrický chrbtový akumulátorový postrekovač MAJSTER + VEĽKÁ SADA TRYSIEK + TURBO TRYSKA. TURBO TRYSKA poskytuje vysoký postrekovací výkon porovnateľný s benzínovým postrekovačom. Má zabudovanú trysku s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd. Najväčšia sada prídavných trysiek + tryska s krytom na postrekovanie proti škodcom - hubič buriny. Táto tryska dobre funguje pri striekaní napr. výkvetov dlažobných kociek v blízkosti kríkov. Kryt chráni rastliny pred poškodením. Je to potrebné najmä vo veternom počasí. WIDE tryska s nastaviteľnou šírkou rozstupu trysiek. Ružová vysokovýkonná tryska. Súprava trysiek pre • hmlu • plochý sprej • dištančný sprej • pozdĺžnu hmlu • priečnu hmlu. Vnútorný filter zabraňuje upchávaniu trysky. Dá ľahko rozobrať a vyčistiť. Biela priesvitná nádrž, cez ktorú vidíte nielen množstvo tekutiny, ale aj jej farbu, to je veľmi dôležité. Možnosť výmeny batérie (klapky) najväčšej batérie v triede postrekovačov 8Ah 12V. Automatický tlakový spínač, zapne zosilnené čerpadlo. Perforácia v oblasti chrbta - umožňuje celodennú prácu s nepretržitou cirkuláciou vzduchu. Výpustný otvor s viečkom na VYPRÁZDŇOVANIE OBSAHU NÁDRŽE. Postrekovač je vybavený nastaviteľnými popruhmi pre nosenie na chrbte. KOVOVÉ DRŽIAKY NA RUKOJEŤ - to bol vždy najslabší článok postrekovačov. Zabudovaná 12V / 8AH batéria. Objem: 20 litrov. Pracovná doba - výdrž akumulátora až 6 hodín ! LED indikátor nabitia batérie - máte neustále pod kontrolou stav batérie bez obáv, že sa vybije v tú najmenej vhodnú chvíľu. VYSOKÝ TLAK - plná regulácia výkonu pomocou POTENCIOMETRA. Kovová teleskopická tyč s vymeniteľnými tryskami je nastaviteľná - dĺžka tyče od 46 do 83 cm. + TURBO TRYSKA s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, keď je pripojená k postrekovaču pomocou dodaného napájacieho kábla. Čiernu hadicu od postrekovača naskrutkujte na vstup na tryske. Samostatnú trysku po pripojení k externej batérii možno použiť aj ako fúkač lístia. Batéria sa nabíja pomocou adaptéra-rýchlonabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. NASTAVENIE VÝKONU - na boku krytu má postrekovač spínač aj gombík-potenciometer na nastavenie výkonu. Nachádza sa tu aj vstup na pripojenie nabíjačky alebo el. kábla TURBO TRYSKY. Postrekovač je vybavený dvoma filtrami - jeden väčší pri náleve, ktorý chráni nádrž pred zbytočnými nečistotami a druhý menší, namontovaný v strede nádrže, takže z nádrže nevychádzajú nečistoty. TECHNICKÉ DÁTA: Výkon: 35W Typ čerpadla: membránové Pracovný tlak: 0,4 - 0,45 MPa Dĺžka tyče: 460 - 830 mm Batéria: 12V - 8AH Objem nádrže: 20 L Výkon na jednej tryske: 1,5 - 1,6 l/min Výkon na dvojitej tryske: 1,8 - 3,0 l/min Celkové rozmery: 350 x 220 x 520 mm Hmotnosť zariadenia: cca 6,2 kg Nový s dokladom. Po
Chrbtový postrekovač 16L 12V 8Ah AKU + TURBO TRYSKA + vozík
Predám elektrický chrbtový akumulátorový postrekovač BASS + TURBO TRYSKA + 2-kolesový vozík. Tryska poskytuje vysoký postrekovací výkon porovnateľný s benzínovým postrekovačom. Má zabudovanú trysku s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd. Postrekovač je vybavený popruhmi pre nosenie na chrbte a navyše s 2-kolesovým vozíkom, ktorý umožňuje jeho presun na ďalšie vzdialenosti bez námahy. Zabudovaná 12V / 8AH batéria. Sada obsahuje 4 trysky pre rôzne aplikácie, flexibilnú hadicu (guma) a teleskopickú násadu s spúšťou vybavenou zámkom. Objem: 16 litrov. Pracovná doba - výdrž akumulátora až 6 hodín ! Nastaviteľné popruhy na oboch ramenách. LED indikátor nabitia batérie - máte neustále pod kontrolou stav batérie bez obáv, že sa vybije v tú najmenej vhodnú chvíľu. VYSOKÝ TLAK - plná regulácia výkonu pomocou POTENCIOMETRA. Kovová teleskopická tyč s vymeniteľnými tryskami je nastaviteľná - dĺžka tyče od 55 do 95 cm. + TURBO TRYSKA s možnosťou regulácie rozptylu prúdu - od jemnej hmly až po silný prúd, dosah 6m až 12m. Elektrická tryska funguje, keď je pripojená k postrekovaču pomocou dodaného napájacieho kábla. Čiernu hadicu od postrekovača naskrutkujte na vstup na tryske. Samostatnú trysku po pripojení k externej batérii možno použiť aj ako fúkač lístia. Batéria sa nabíja pomocou adaptéra-rýchlonabíjačky, ktorá je súčasťou balenia. NASTAVENIE VÝKONU - na boku krytu má postrekovač spínač aj gombík-potenciometer na nastavenie výkonu. Nachádza sa tu aj vstup na pripojenie nabíjačky. Rozprašovač je vybavený dvoma filtrami - jeden väčší pri náleve, ktorý chráni nádrž pred zbytočnými nečistotami a druhý menší, namontovaný v strede nádrže, takže z valca nevychádzajú nečistoty. TECHNICKÉ DÁTA: Typ čerpadla: membránové Pracovný tlak: 0,15 - 0,4 MPa Batéria: 12V - 8AH Objem nádrže: 16 L Účinnosť: 0,7 - 1,7 L / min (v závislosti od typu trysky) Celkové rozmery: 350 x 220 x 520 mm Hmotnosť zariadenia: cca 5,5 kg Dĺžka tyče: 55 - 95 cm Dĺžka hadice: 115 cm Nový s dokladom. Dobierka: 7 EUR. .
Straus 16L chrbtový akumulátorový postrekovač
Predám nový nepoužívaný Straus 16L chrbtový akumulátorový postrekovač. Kvalitný za tú cenu! Cena 43€. Batéria 12V/8 Ah Pracovný tlak: 0,4Mpa 1,6l / min. Objem nádrže: 16 l Rozmer: 400 x 460 x 190 mm Nastaviteľný hliníkový nástavec Obsah balenia: -Postrekovač -Náhradné diely na postrekovače -Vstavaná batéria -Nabíjačka batérií -Nastaviteľný hliníkový nástavec -Filter -Ramenné popruhy VŠETKY MOJE INZERÁTY. (klikni na moje meno).
Postrekovač na fúriku
Predám záhradný postrekovač na fúriku viď. foto. Dĺžka hadice cca 400cm + k nemu nejaké náhradné diely a 3 dĺžky palíc cca 60cm 130cm a 200cm v cene 80€ za všetko. Postrekovač dlhšie stojí nepoužívaný no bol odložený plne funkčný. Kontakt
Postrekovač STIHL
Predám výkonný rosič - postrekovač sTIHL SR 420 na rozprašovanie prostriedkov na ochranu rastlín a granulátu. Veľký dosah. Nádrž na postrek s veľkým objemom. Možné používať aj ako fúkač. Postrekovač bol veľmi málo používaný.
Predĺženie na postrekovač
Predám mosaznú rúrku predĺženie na postrekovač dlhú 1,5 m s priemerom 8 mm vhodný napr na. alebo aj iné značky. Dôvod predaja: Mám už iný postrekovač, kde toto predĺženie nesedí.