inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Pro-Ject DAC Box DS

Kategória: Zosilňovače

Dobry den,

predam tento vyborny DAC prevodnik. Vstupy USB, coax a opticky. Vystup cinch. Obsahuje D/A prevodník: Texas instruments PCM-1792. Opticky a funkcne bez problemov. Iba osobne Hlohovec + okolie, Trnava. Mala dohoda mozna. Dakujem.
Predam Pro-Ject DAC Box DS
Podobné inzeráty
Pro ject
Predám nevhodný vianočný darček PRO ject pre amp s2 digital, DAC Sabre, sluchatkovy zos. predzosilnovac a mnoho funkcií v jednom, cierny a koncový zosilňovač PRO ject amp box ds2, cierny 200€,aj koncový 200€,spolu 350€.
Pro-ject phono tube box DS2 alebo phono RS
Kúpim pro-ject phono tube box ds2 alebo pro-ject phono box RS.Môže byť aj v čiernej farbe.
Pro ject
Predám vynikajúci a výkonný integrovaný zosilnovac PRO ject amp box s2 BT, celokovový, chrómové farby, vizuálne, technický v TOP stave, pracuje v triede D,vykon37W, ale rozohra i veľké Bowersy, je úžasné silný, dynamický, pevný v basoch, čisté výšky, detailný, muzikály, priestor vynikajúci, je neskutočne dynamický a silný, nepredáva by som ho, ale idem do monoblok ov PRO JECT... je naozaj pozoruhodný, čo dokáže zahrať, úprimne doporučujem, navyše excelentne bluetooth aparat
Predám gramofónový predzosilňovač Pro-ject Phono Box S2
Predám gramofónový predzosilňovač Pro-ject Phono Box S2 v MM/MC v čiernom prevedení vrátane kompletného balenia. Predzosilňovač vôbec nepoužívam, čo je aj dôvodom predaja. Preferujem osobný odber v Bratislave Na dobierku neposielam Pri rýchlom jednaní možná zľava Inzerát je aktuálny do zmazania
Pro-Ject Head Box S
Predám takmer nepoužívaný,ako nový (mesiac cca) audiophile slúchadlový zosilňovač Pro-Ject Head Box S.Pôvodná cena 120Euro.
Pro-Ject PRE BOX DS2 DIGITAL
Ponúkam na predaj tento výborný Pro-Ject predzosilňovač model PRE BOX DS2 DIGITAL, len vyskúšaný a takmer nehraný, kúpený v r. 2022, 100% stav (vizuálny aj funkčný), strieborné vyhotovenie + drevené bočnice (viď obrázok), kompletné príslušenstvo + originál balenie (cena 450,- EUR resp. dohoda). Informácie a ďalšie foto sú k dispozícii na príslušných WEB-stránkach.