inzercia, predaj, predám, bazár

Predám profesionálnu umývačku značky ATA.

Kategória: Umývačky riadu

Predám profesionálnu umývačku riadu značky ATA podľa fotografií. Umývačka je po generálnej oprave, má čerpadlo na umývací prostriedok a čerpadlo na oplachovací prostriedok s príslušnými hadičkami, bez košov a bez podstavca. Prívod 380 V. Pri rýchlom jednaní mierna zľava. Číslo je vymyslené, kontaktovať mailom.
Predám profesionálnu umývačku značky ATA.
Podobné inzeráty
Predám profesionálnu umývačku skla model:REDFOX  QQI-42P
Predám profesionálnu umývačku skla Redfox. V dobrom stave. Cena 700 eur. Dohoda možná.
Predám profesionálnu umývačku riadu
Predám profesionálnu umývačku riadu ASBER PROFI Umývací cyklus 120 sekúnd. Dva koše so stojanmi na taniere a príbory. Obstarávacia cena 1380 €.
predám vstavanú umývačku riadu BEKO (60)
predám pár krát použitú umývačku riadu značky BEKO. K umývačke je faktúra z 3.11.2021, teda je ešte v dvojročnej zákonnej záruke a predĺžená záruka 10 rokov je na na ProSmart™ invertorový motor/kompresor. Všetkú dokumentáciu k umývačke mám k dispozící. Jedná sa o veľkú umývačku - tj.60 cm šírka. Dôvod predaja: bola kúpená ako vianočný darček, doposiaľ sa však neriešila kuchyňa komplexne a teda nebola ani zatiaľ zabudovaná a preto sa ani nepoužíva, pripojená je provizórne v maličkej kúpelni (s veľmi zlým manipulačným priestorom, nedá sa nám pohodlne do nej skladať riad ani nič...), kde naviac momentálne potrebujeme zbudovať prebaľovací pult - umývačka sa teda už ani nebude môcť v našich podmienkach používať. Je treba ju zabudovať, aby sa neprevažovala a bude super. V našich podmienkach to ale nie je možné a preto nemá význam, aby u nás ďalej iba stála, nepoužívala sa a uplynula jej záruka...
Predam profi umývačku riadu
Predám profesionálnu umývačku riadu, používanú cca 3 mesiace v kaviarni, dôvod predaja je výmena za väčší model. Niektoré časti ešte vo fólii
Gastro umývačku riadu
Predám profesionálnu umývačku stalgast 801401. Umývačka je úplne nová nikdy nenapojena ani nepoužitá. .K umývačke su dva koše na riad, hadica na pripojeniea a zmäkčovač vody+tablety.Bližšie info o umývačke je priložené vo fotografiách.V terajších cenách by to vyšlo všetko spolu na 1320eur.
Predám umývačku Bosch 60cm
Predám voľne stojacu umývačku riadu Bosch, šírka 60cm, veľmi dobrý stav. Dôvod je výmena za vstavanú umývačku.