inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Profi LED PAR Cameo Flat Pro 7 spot

Kategória: Svetelná technika

Predam Profi LED PAR Cameo Flat Pro 7 spot
Predam 20 ks profesionalnych Led Par reflektorov s RGBWA cipmi.
Velmi solidne spracovanie tela a kvalitne cipy, vykon a konektivita. Konektory DMX XLR s 3 a aj 5 kolikove. Powercon napajanie a aj IN/ OUT. 100 % stav.
K setu viem dodať za príplatok aj 5x Bag na 4 ks.
K setu viem dodať aj profesionalne, kvalitne napajacie a aj prepajacie kable roznych dlzok - kabel Sommer a Titanex 2,5 a konektory Neutrik.
Pocty 9ks-3m, 4ks-2m, 2ks-4m, 2ks-2m. - mozu sa pouzit aj pri inych svetlach s powercon - Top kvalita Neitrik, Sommer Cable a velmi pomahaju pri zapajani.
Cely set bez kablov a bagov 3500 €
Predam Profi LED PAR Cameo Flat Pro 7 spot
Podobné inzeráty
Predam Profi LED PAR Cameo Flat Pro 7 spot
Predam Profi LED PAR Cameo Flat Pro 7 spot Predam 20 ks profesionalnych Led Par reflektorov s RGBWA cipmi. Velmi solidne spracovanie tela a kvalitne cipy, vykon a konektivita. Konektory DMX XLR s 3 a aj 5 kolikove. Powercon napajanie a aj IN/ OUT. 100 % stav. K setu aj 5x Bag na 4 ks. K setu aj profesionalne, kvalitne napajacie a aj prepajacie kable roznych dlzok - kabel Sommer a Titanex 2,5 a konektory Neutrik. Pocty 9ks-3m, 4ks-2m, 2ks-4m, 2ks-2m. - mozu sa pouzit aj pri inych svetlach s powercon - Top kvalita Neitrik, Sommer Cable a velmi pomahaju pri zapajani. Cely set 4300 € alebo bez kablov a bagov 3500 €
Cameo auro spot 200
Cameo Auro spot 200 Predám 6ks hláv vratane profi haku Cameo Auro Spot 200 je veľmi rýchla rotačná hlava s nekonečným otáčaním okolo osi a náklonom. Ponúka 16-bitové rozlíšenie a obnovovaciu frekvenciu 3600 Hz. Zdrojom svetla je sedem 15-wattových LED diód s uhlom vyžarovania 16° a svietivosťou 130000 luxov, ktoré vytvárajú škálu farieb a žiarivú bielu farbu. Auro Spot má tri režimy DMX (5/13/22 kanálov) a možno ho ovládať úplne automaticky alebo v režimoch stand alone, master a slave. Cena za kus pri odbere všetkých dohoda istá…
Cameo SB 6 DUAL
Predam Cameo SB 6 DUAL. Je to nové , bola len otvorená. Tu sú špecifikácie Cena ako nové :210 € Pozri aj moje ďalšie inzeraty!
Cameo SUPERFLY XS
Cameo SUPERFLY XS je svetelný efekt LED dva v jednom, ktorý kombinuje reflektor lúča s ultra jasným bielym stroboskopom. Tento efekt je ideálny na osvetlenie tanečných sál alebo koncertných pódií. Oba efekty možno ovládať samostatne, nezávisle od seba. Súčasťou balenia je infračervené diaľkové ovládanie a držiak na umiestnenie na stojan alebo svetelnú rampu. Vysokokvalitná a ľahká kovová konštrukcia umožňuje použiť LED efekt na osvetlenie mobilných produkcií alebo ho pripevniť na svetelnú rampu v klube či tanečnej sále. Reflektor je vybavený štyrmi 3W RGBW LED diódami s dlhou životnosťou, ktoré sú rozptýlené do priestoru pomocou 48 špeciálne brúsených šošoviek. Stroboskop potom pozostáva zo šestnástich bielych LED diód s výkonom 0,5 W. Efekt je možné ovládať prostredníctvom signálu DMX (1 a 5 kanálov) alebo prostredníctvom zabudovaného mikrofónu s nastaviteľnou citlivosťou. Okrem toho efekt ponúka automatický prevádzkový režim s možnosťou regulácie rýchlosti behu programu, funkciu Master/Slave, Stand-alone a ovládanie všetkých funkcií pomocou IR diaľkového ovládania. Zadný ovládací panel je vybavený LED displejom so štyrmi tlačidlami na nastavenie adresy DMX a štyrmi LED diódami indikujúcimi aktívny režim. K dispozícii je aj ochranné oko na vytiahnutie kábla a výstup IEC na napájanie iných zariadení.
ADJ inno spot Elite 6ks+ 3x case +haky 6ks
Na predaj 6ks inno spot elite + kufre + haky Svetla su maximalne zachovale pravidelne cistene a prepravovane len v orig.kufroch. Velmi malo svietene. Cena za 1set(2xsvetlo+2xhaky×kufor) = 1800 Vysokovýkonné svetelné zariadenie s otočnou hlavou s extrémne jasným, bielym, 180W LED svetelným zdrojom • Životnosť LED diód 50 000 hodín • Uhol svietivosti 19° • Zariadenie ponúka 8 farieb plus spot • 7 rotujúcich, vymeniteľných gobo plus spot • 6 sklenených a jedno kovové gobo • Samostatné kotúče pre gobo a farby • Režim rolovanie gobo, automatické ostrenie • 15 DMX kanálov, 3 prevádzkové režimy • 4 zabudované svetelné programy, pulzný a strobo efekt, efekt stmievania a trasúceho sa goba • 3-kolíkový XLR konektor a IEC konektor umožňujúci reťazenie • Rozmery: 333 mm x 328 mm x 526 mm • Hmotnosť 13 kg
Cameo multi FX bar
Predám tieto svetlá. K dispozícii sú 2x4 na stojanoch aj s nožným prepínačom. Boli využité minimálne, stav je ako nový.