inzercia, predaj, predám, bazár

Predam propan

Kategória: Záhradné grily

Predam 11kg bombu cisty propan original plnena. Nesmrdi pri grilovani je vyhrevnejsi a nezamrza Kontakt iba mailom. Po dohode doveziem
Predam  propan
Podobné inzeráty
Propán - Bután
Predám propán, propán-bután a propán VIFF ležatá flaša do vysokozdvižného vozíka. PROBUGAS Propán-bután 10kg - 21€ PROBUGAS Propán-bután 2kg - 5€ PROBUGAS Propán 11kg - 23€ PROBUGAS Propán VIFF L 11kg - 26€ Na výmenu beriem plynové fľaše / bomby od Porbugas, flaga, tomegas, kogas, kralupol.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 7ks čisté plné/propán/ originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č4,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase BA PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 7ks pekné čisté plné/propán/ originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v akciovej jarnej cene 72€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan butánova fľaša,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG,prípadne chorvátske fľaše alebo zahraničné Holandské nevymeniteľné fľaše s iným typom ventilu.Každá fľaša má novú slovenskú tlakovú skúšku do roku 2038,foto č2 nový ventil a orig.plombu s nápisom fľaše/pozor/musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č4 označenie štítkom s červenými pruhmi označenie pre propán,foto č5. s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase BA PK TT GA SC HC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám posledné 2ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 4ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037,orig.plombu s nápisom fľaše musí sa zhodovať to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase PK TT SC,ostatné okolité okresy dohodou.č.mob.
Predám 11kg. originál propánovú plnú fľašu zapečatená.
Predám 9ks čisté plné originál zapečatené 11kg.propánové fľaše v cene 80€/ks.Rozmery výška 58cm,priemer 32cm.Výhodou čistého propánu oproti propán butánu je dlhšia výdrž o 30%,čistejšie horenie bez zápachu a zanášania trysiek,nezamrzanie obalu až do -42C.Kľučové slová Probugas,Flaga,Kralupol,propan bután,Primagaz.Pozor nejedná sa o žiadne lacnejšie tzv.čapáky z pumpy alebo plničky čapované zmesi LPG.Každá fľaša má novú tlakovú skúšku do roku 2037.Originál plomba s nápisom fľaše musí sa zhodovať=to zaručuje originalitu náplne vo fľaši!!! foto č1,nové ventile foto č.2,označenie štítkom s červenými pruhmi foto č3-označenie pre propán,foto č4 štítok s info o hmotnosti náplne 11kg.Čistý propán je kvalitný TOP prémiový plyn,ktorý môžme použiť bez akýchkoľvek úprav do chladničiek na propán,horáky na ohrev, opaľovanie,lepenie ipy,autokaravany,karavany,mobilné domy,terasové ohrievače,plynové sporáky,grily z alzy,mall,hej.Možný dovoz zdarma po trase BA PK TT SC HC PN NR NZ,ostatné okolité okresy dohodou.mob..